Frank Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Bravo guys eiste yperoxh. Thanks file ;) .... Elpizw apla na s euxaristoume me tin mousikoula kai ton xavale mas kathimerina ;)
Relcone Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Thanks file ;) .... Elpizw apla na s euxaristoume me tin mousikoula kai ton xavale mas kathimerina ;) Enoeite... thnx pou ebales to master of puppets.
Frank Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Enoeite... thnx pou ebales to master of puppets. Kathikon mou ... xexe ... Xairomai pou sas aresei o VendetaRadio! Euxomai na sinexisoume etsi kai oli ti xronia pou mas erxetai me polu mousiki! :D
Destorion Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 polu kalh douleia Pedia sinexiste etc :D
Morian Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Apla telia paidia. www.vendetaRadio.com FTW eimai on apo tis 6 h ora. :P Paidia synexiste Just Awesome!!!
manolaras Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ISTE GAMATOIIIIIIIIIIII vendeta rules etsiiii pedia akouste tous
Miller0se Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Paidia dn ksero ti lete pantos o sta8mos einai fantastikos eilikrina...apo tote p akousa proti fora tn sta8mo kollisa kai tn akouw oli mera sas protino na beite....Gratz guis poli kalo!!!
Versus Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Paides pisteuw oti einai apta kalitera online Greek Radios.Mpeite k akouste tis live ekpompes t team!! Enjoy ;)
METALLAS Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Paidia apla Rulez tpt allo Vendeta Radio RulezZZZzzz sas akouw kathe mera!!!!synexiste tin kalh douleia
Frank Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Thanks guys! Paidia auto pou ithela na pw gia mia akoma fora einai pws an o stathmos mas kapoia mera dn akougetai kala i uparxei kapoio provlima dokimaste na kanete mia ananewsi (refresh) kai an pali sunexistei to provlima min anisixeite tha to diorthwsoume ;)
Morian Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Thanks guys! Paidia auto pou ithela na pw gia mia akoma fora einai pws an o stathmos mas kapoia mera dn akougetai kala i uparxei kapoio provlima dokimaste na kanete mia ananewsi (refresh) kai an pali sunexistei to provlima min anisixeite tha to diorthwsoume ;) xaxa milas gia exthes e? sou estelna synexia sto msn message pos den akougeste. :P
Frank Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Dn milaw sugkekrimena gia xtes alla kai gia xtes :P Genika an sunantate provlimata me ton ixo dn einai kati to anisixitiko :P
TheSoN Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 To Radio Einai Teleio Apo Ta Kalutera Idika I Ekpompi XxRxX Kai MoRtE :D Ante Apo Emena +1 Karma Xerw Oti Den Einai Twra NA Doso Alla Epidi Exw Porothi Kai Zitaw Sugnwmi Se Olous To Dino!!
DemonicSØuL Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 To Radio Einai Teleio Apo Ta Kalutera Idika I Ekpompi XxRxX Kai MoRtE :D Ante Apo Emena +1 Karma Xerw Oti Den Einai Twra NA Doso Alla Epidi Exw Porothi Kai Zitaw Sugnwmi Se Olous To Dino!! ise eleinos teCpa..ti doulia exi to forum me to radio den mporw na katalavw..anyway pisteuw tha gini thema sto 'krifo meros' tis istoselidas...
K4rMa Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 To Radio Einai Teleio Apo Ta Kalutera Idika I Ekpompi XxRxX Kai MoRtE :D Ante Apo Emena +1 Karma Xerw Oti Den Einai Twra NA Doso Alla Epidi Exw Porothi Kai Zitaw Sugnwmi Se Olous To Dino!! Ban gia 2 meres. Epeidi eisai donator dn 8a kaneis oti 8es me ta "karma rights". Elpizw to ban na se tarakounisei ligo k na katalaveis to la8os s .. Panta filika... -K4rMaArr0ws.
Recommended Posts