Frank Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Xexe :P :P to xw auto(theos) axaxaxaaaxa! Geia s re Oresti...Re paidia ti na sas pw me ton Oresti parolo pou exoume kai diafora ilikias kai diafora topwn...(Ekeinos Xalandri egw Suro :P) Sunantithikame prin 1 vdomada kai ta pame kai apo konta...gia sumvolaia ktlp ktlp axaxax :D: D Quote
SKYscreamer Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Anevike kai to 4o episodeio, 26 Apriliou 2008, kai sas perimenei! kali diaskedasi se osous aresei mexri tora! Quote
Frank Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 File Oresti polu wraio to 4o epeisodio alla paratirisa pws kathe epeisodio anti na megalwnei, mikrainei... :D :D Simainei kati auto? Quote
SKYscreamer Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 nai re xaze, afou to leme kiolas!! oti o stoxos mas einai na paei sto misaoro to episodeio! xaxaxaxaxaxax!!XX!X me to radio ola kala? Quote
Frank Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Nai ola kala...Simera kaname rekor, 25 akroates...Se exoume xasei twra teleutaia oute ena til dn pairneis kai dn akous ekpompes... Quote
SKYscreamer Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Kai irthe kai to 5o episodeio, tou Otinanai... ..meta apo alles 2 evdomades anamonis! s'afto to episodeio, tha vreite na ksefevgei ena filaraki mou, kai fysika afou ton agapame!, eipame na pei ki aftos mia istoria me to meraki pou den exw dei se allon anthropo!! deite sto 5o episodeio!!! o Dimitris pantas einai konta mas!! Quote
DeathSoldier Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ntax paides ti na po eisate foveroi molis tora checkaro kai to 5o episodio ntax den sas xano pote .. poli kali doulia keep up !! Quote
Sub Zero Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 proti fora to vlepw auto to topic! oreoi...mallon ta pedia sindiasan ton eleuthero tous xrono me tin kamera..afou etsi kialos prepi na to kanan auto sou leei,giati na min diaskedazoume ton kosmo? ;) sto telos tou protou episodiou leei ton leksi 'backstub' ;D Quote
SKYscreamer Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 FTASAME KONTA SAS KSANA!, PLEON EIMASTE STO 8o EPISODEIO!!... ...tha sas milisoume kai tha deite video kai eikones, pou aforoun: 1) PARAPLIGIKA TATTOO!, (...pou mallon de tha kanate pote!) 2) to kainourgio i-phone einai edo 3) i synitheis kataliksi enos chat!!! 4) ta dikastiria exoun salepsei! 5) 25 diaforetikes gnostes xries, apo enan tragoudisti. Ntax paides ti na po eisate foveroi molis tora checkaro kai to 5o episodio ntax den sas xano pote .. poli kali doulia keep up !! Efxaristoume DeathSoldier!, an kai kairo exoyme na grapsoume edo stous max bastards, elpizo na min mas exases mexri afto to post!! (eixa na steilo apo to 5o, mexri tora to 8o!) proti fora to vlepw auto to topic! oreoi...mallon ta pedia sindiasan ton eleuthero tous xrono me tin kamera..afou etsi kialos prepi na to kanan auto sou leei,giati na min diaskedazoume ton kosmo? ;) sto telos tou protou episodiou leei ton leksi 'backstub' ;D Kapos etsi!, camera, kefi, internet!.. ...as kanoyme to xavale mas kapos! Quote
Frank Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Mpravo trele! Hehe..Kserei o Orestis ti ennow...Sugxaritiria re! Akoma ena uperoxo videaki! Mou aresei polu i douleia sas! Keep on! Quote
Recommended Posts