'Baggos' Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Καλημέρα. Έχω αρχίσει έναν σέρβερ, Interlude, και έχει ένα BUG μέσα όπου stuckaroume τα augemt. Όχι με τον τρόπο της ασπίδας, αν κάποιος ξέρει ένα παρόμοιο Bug μπορεί να μου το πει? Με το Warehouse, δεν γίνεται γιατί όταν πάω να βάλω μου λέει " Χρησιμοποίησες Warehouse, δεν γίνεται να ολοκληρωθεί " Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!
Azumaril$ Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Καλημέρα. Έχω αρχίσει έναν σέρβερ, Interlude, και έχει ένα BUG μέσα όπου stuckaroume τα augemt. Όχι με τον τρόπο της ασπίδας, αν κάποιος ξέρει ένα παρόμοιο Bug μπορεί να μου το πει? Με το Warehouse, δεν γίνεται γιατί όταν πάω να βάλω μου λέει " Χρησιμοποίησες Warehouse, δεν γίνεται να ολοκληρωθεί " Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!! se pio server akrivos
TheVortex Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Psaxe kala sto forum, isws vreis tin apadhsh. Prosopika de mporw na se voithisw.
'Baggos' Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 logika ston diko tou srv Τόσο γρήγορα μυαλά χρειάζονται εδώ στο φόρουμ!!!! Καλή επιτυχία στις αυριανές σου εξετάσεις!! ==== Έλεγα να μην πω Server, αλλά οι " γρηγορόμυαλοι " όπως ο φίλος μας παραπάνω προτρέχουν... L2 core, ( Δεν αξίζει να μπείτε ) ψάχνω το Bug απλά γιατί έχω χρόνια που σταμάτησα να παίζω l2, και είναι ο μόνος " ΧΑΒΑΛΕΣ " για πριν πάω στη δουλειά!!!!
Recommended Posts