HellRuLeR Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Αυνανίστηκα! Kala ase poly malakia auto pou eipes.
Ring Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Έχω να παίξω 2 μέρες και νιώθω πολύ ωραίααααααααααααααααααααα
Intigko Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Υπάρξει τις πνευματικότητας σε μια άλλη διάσταση... (Ο νοών νοήτω)
کє©яєŤ™ Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Υπάρξει τις πνευματικότητας σε μια άλλη διάσταση... (Ο νοών νοήτω) ελα μου θες και αρχαια ελληνικα..Εδω δεν ξερες την δημοτικη! Εχω να παιξω L2 μερικες εβδομαδες και νιωθω τελεια. Σαν κεντρο απεξαρτησης απο ναρκοτικα ειμαστε σε αυτο το topic.Ειμαι ο Στράτος και ειμαι καλα.
Ring Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 ελα μου θες και αρχαια ελληνικα..Εδω δεν ξερες την δημοτικη! Εχω να παιξω L2 μερικες εβδομαδες και νιωθω τελεια. Σαν κεντρο απεξαρτησης απο ναρκοτικα ειμαστε σε αυτο το topic.Ειμαι ο Στράτος και ειμαι καλα. Όντος σάν μαστούρια που βγήκαμε απ'το ψυχυατρείο για ανεξάρτηση αχαχααχαχ είμαι ο Ring Και νιώθω καλα ... Φιλε, πεινάω και διψάω βοήθησε με!
Intigko Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 ελα μου θες και αρχαια ελληνικα..Εδω δεν ξερες την δημοτικη! Εχω να παιξω L2 μερικες εβδομαδες και νιωθω τελεια. Σαν κεντρο απεξαρτησης απο ναρκοτικα ειμαστε σε αυτο το topic.Ειμαι ο Στράτος και ειμαι καλα. Βλέπω το πόσο καλά την ξέρεις εσύ...
TheVortex Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ρε λιωνεται που λιωνεται , μη λιωνεται σε νουμποσερβερ που κλεινουνε και πανε οι κοποι σας τσαμπα, σας το λεω απο εμπειρια... απο πριβε σερβερ επεζα 2 χρονια φουλ στα donate, κοκκινο χαλι κτλπ, και εκλεισε και τον ιπια... παιχτε Official και αξιζει..
l22expert Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 i love lineage2 interlude kai freya server exo stamatisi gia miso xrono alla ksana arxisa kai ena exo na po to tsigaro ine pio ethistiko apo to l2 osi kene den mporoune na kopsoune to l2 ine 15axrona pedakia tis mamas
HellRuLeR Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 i love lineage2 interlude kai freya server exo stamatisi gia miso xrono alla ksana arxisa kai ena exo na po to tsigaro ine pio ethistiko apo to l2 osi kene den mporoune na kopsoune to l2 ine 15axrona pedakia tis mamas Gamw ta freya!Btw exw na pe3w l2 2-3 mhnes.
MusicMaker1 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 mono o chuck norris mporei na stamatisei to l2 tha m thimithite :)
StylezUnlimited Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Τι να σου πω ρε φιλε..Θα το σταματησω και θα σου πω ^^
RapBoy Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 poio zontanos xaxa..mlkia na lioneis kalitera na nioseis to real life.. :D
Recommended Posts