Jump to content

[GR][Official] Μηχανάκια[/GR]

FaCeLeSsPvP

Recommended Posts

LOIPON PEDES

POLITE HONDA GLX 150CC (me ergostasiako kinitira racing moter einai kai iparxoun alloi 2 se oli tin ellada ) me apomonosi sti pena to xroma einai skouro kokino(pl skouro) me 7 perles mesa (300 eyrw ekane na to bapsi to kopeli)

timi polisis 800 eyrw

PARAPANW PLIROFORIES

mazi me to mixanaki pernete kai to ergostasiako t moter 90cc (einai se bides alla den lipei tpt)

to 150cc moter den exei xartia alla exei o skeletos opote dont worry

gia perisoteres plirofories pm

gia na baraei koftes to mixanaki pirazeis to karbilater kanonika tora sta injection  na s pw tin alithia den 3erw t pezei

gt na baras koftes siga tin pipa pare enos filou s to mixanaki kai bara koftes na s figei i kabla

min pirazete na kenourgia mixanakia rrrr(cryptox x ,innova i)

gia na baraei koftes to mixanaki pirazeis to karbilater kanonika tora sta injection  na s pw tin alithia den 3erw t pezei

gt na baras koftes siga tin pipa pare enos filou s to mixanaki kai bara koftes na s figei i kabla

min pirazete na kenourgia mixanakia rrrr(cryptox x ,innova i)

ti les re, tespa min sta polyeksigw ka8e pempti exei stin perioxi mou kontres se ena shmeio kai einai ena idio innova Inj san to diko m kai varaei kai emena dn varaei kai exo ksenerwsei AAAAAAAPEIRA..

ti les re, tespa min sta polyeksigw ka8e pempti exei stin perioxi mou kontres se ena shmeio kai einai ena idio innova Inj san to diko m kai varaei kai emena dn varaei kai exo ksenerwsei AAAAAAAPEIRA..

egw sto glx pirazw ton aera kai baraei koftes

sta injection den 3erw ti pezei