Jump to content

Prison Break The 3 Season's (+Greek Subtitles)

Recommended Posts

Posted

Bravo re slayerg1 to epsaxna ayto kai nomizw oti isos na mhn hmouna o monos.

Btw 3ereis kanena site gia ellinika subtitles?

Enow 3erw warez sites pou exoune tainies ala dn exoun ellinika subtitles..

An 3es kanena na exei kanto post please h an einai warez an mporeis steilto mou se pm.

Posted

Dld na kanw mia erotisi?Einai toso hard na katalavis oti einai wareZ?

-1 karma apo emena gt eisai arketa pallio member kai den nomizw na min xeris tous rules edo pera...

Kapios global mod as kani edit to post tou...i ec slayerg

Posted

diladi 8elete na m peite sto allo topic pou zitisane apo pou na to broun eprepe na min apantisoume swsta???

alla opos mou lene oloi oi mod ka8imerinos to karma einai enas g*mimenos ari8mos. xwste kialo - dn me niazei egw boi8aw se an8ropous pou zitane kai eseis mou kobete to kefali. ok kanena problima. dn 8a asxoli8w pia. ean 8elate toso poli na me dio3ete apo tin mesi apla pite m na bgw i kapio ban. oxi na me 3eftilisete.

Ty gia ton xrono sas.

Posted

alo na dwseis warez site link kai alo na dwseis ta idia ta eps edw ..... to WAREZ einai ILLEGAL .... dn einai oti dn theloume emeis na katebasoume tin tenia i to game i kati alo ala einai ILLEGAL ... mporei akoma kai o maxtor na mpei filaki ... eleoc

Posted

ok to kanw delete kai to stelnw sto paidi meso msn. ean einai kai dinaton stilto sta skoupidia (delete). alla ilikrina dn i3era oti me to warez mporei na ginei mia toso megali zimia opos na paei filaki o maxtor (zitw tapina signomi kai 3ana signomi pou apoti ma8onai ginomai sinexos 8ema sto forum :( :( kai oxi gia kalo )

Posted

xwste kialo - dn me niazei egw boi8aw se an8ropous pou zitane kai eseis mou kobete to kefali.

"Kovontas" to "kefali" sou dixnoume se kapious allous pio einai to sosto...Den to kanoume epidi "den se pame" i kati allo...Otan paraviazis tou rules yparxei kai timoria...Kai sto kato kato den nomizw na ypostirizis kiolas oti ayto p ekanes share den einai warez...Gt ama arxizoume oloi share san ta dikasou gia na "voi8isoume" kapious paei to klisame to magazi.Gi ayton ton logo uparxoun ta pm.

diladi 8elete na m peite sto allo topic pou zitisane apo pou na to broun eprepe na min apantisoume swsta???

To na dinis direct links se mi warez forum einai ka8ara paraviasi ton rules...tora ama dosis px tin dief8insi tou forum den nomizw na yparxi provlima alla kai palli einai kalitera meso pms...

Kai epanalamvano to na to kani ena new member to opio ok den xeri kai polli tous rules kai isos na min tous diavase kan...Alla apo ena member p einai sto forum pano kato 1 year den nomizw na einai dikeologisimo...

Posted

ok re pedes hrema...

to palikari aplws h8ele na help... Kai epeidh to 8elane polloi to postare... Den prose3e oti einai warez

egw lew na tou valete +1 toulaxiston, gt -2 einai vary :P

Slayerg1 na prosexeis poly thn symperifora sou kai to ti postareis... Na skeftese ti postareis!

Den diafwnw pantws oti a3ize timwrias ;)

Posted

Den prose3e oti einai warez

Den ginonde katala8os ayta...Kai den nomizw na einai toso hard na katalavis oti einai warez...oti xreiazete lefta gia na to apoktisis ki esy to exeis tsampa einai warez...p to hard part? ;)

Also den nomizw oti xreiazete +1 an koitaxis tous reason p exei gia to +1...Leei oti exei metaniosi gi ayta p ekane otan pire polli - alla me to simerino share mono ayto den fenete.