Jump to content
  • 0

[HELP]Custom Skill No Button/Icon at all


ethos
 Share

Question

Hi there guyz,

well i want to add some custom buffs and not ruin the original buffs for many reasons..

Anyway i have the following problem:

I have the custom xml 9900-9999 skills, server loads custom skills with no errors,

I have modified the skillgrp.dat, skillname-e.dat, i have imported the skills in my db (skill_trees)

and now i go in-game to give my custom buff to the player..

Well as u can see below i can give the buff but there is button at all in my skills!

 

To test if my buffs are working i made a custom buffer and make him give my custom buff and

he buffed me with no problems!Also the icon and description was proper!!

 

Is there anything that has to do with core? like a routine that checks for invalid class skills or something?

I really don't get it and trying hours to get this working...

 

I read other topic about custom skills (which are very few) and some ppl say that has to do with

the client but the also say that if the skill is loaded successfully from server and its a cliend side problem

u could still see a black square skill in your skill list...

I really don't know!

Anyone who could help me i will owe him for real .

Thanks.

30b1jm8.jpg

Im currently using l2j server Interlude rev4507

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Bump

 

It's lame cause I've seen people asking this MANY MANY times and I've seen none responding correctly

they just ignore this :)

 

I've got the same problem too.

 

It would be nice if someone answered this

and answer CORRECTLY  ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 0

IL isn't supposed to have any invalid skill checks.

 

Verify if your skill is passive/active.

 

On original IL, I'm not sure skills are refreshed correctly aswell (as original got broken cooldown reuse graphic on this panel). Try a relog/tab refresh.

 

If skills are loaded correctly (and your "acumen" skill mean it was fine on this side), there is no reason it's broken.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock