Jump to content

-$karos-

Members
  • Posts

    183
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Everything posted by -$karos-

  1. hey! Μη μου βιαζεσαι να βγαζεις συμπερασματα διοτι δεν εχω κραξει κανενα αλλο κομμα. Αντιθετως αμα εχεις δει καποιο σχολιο μου θα δεις οτι δεν συμφωνω με τις τακτικες της Χ.Α αλλα και με τη προπαγανδα που ασκουν πολλα αλλα κομματα. Παντως, Νικολουδε η οπως λεγεσαι (βαριεμαι να σκρολαρω πανω να δω :Ρ) και γω να ειμαι ειλικρινης τσιπρα σκοπευω να ψηφισω. Ευχομαι ειλικρινα να ακολουθησει και να καταφερει να κανει ολα αυτα που λεει ως ενα μεγαλο βαθμο. Εχω βαρεθει με τη ψευδοδημοκρατια και την αδιαφορια των υπολοιπον. Το μονο που ενδιαφερονται ειναι ποιος θα την βγει στον αλλο και ποιος θα ασκησει καλυτερη προπαγανδα, τα προβληματα ομως του κοσμου καθαρα στα αρχιδια τους τα εχουν γραμμενα οπως φαινεται. Παντως, η αληθεια ειναι πως θα γουσταρα να εβλεπα και την Χ.Α μεσα στη βουλη. Θελω να δω ποικιλομορφια κομματων.
  2. εχω την απορια ολοι εσεις που κραζεται τους χρυσαυγιτες τι εχετε σκοπο να ψηφισετε
  3. Εγω να ειμαι απολυτα ειλικρινης το μονο που θελω να δω ειναι αποτελεσματα. Πολιτισμενα η απολιτιστα δε με ενδιαφερει καθολου. Ειδα τοσο καιρο πως τα κανανε με τροπο "πολιτισμενο" και "δημοκρατικο" και δεν ενθουσιαστικα.
  4. Βρε δε πα να γαμηθει και ο Κασιδιαρης και η Κανελη ταυτοχρονα; Δεν ημουν ποτε υπερ του φασισμου και ποτε δε θεωρησα τη βια ως μεσο επιλυσης καποιου προβληματος (εκτος βεβαια σε πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις) Ο τυπας ειναι οξυθυμος και φαινεται απο χιλιομετρο. Ηταν αναμενομενο να συμβει ο,τι συνεβει κατ εμε. Δεν ειχε κανενα δικαιωμα βεβαια να ακουμπησει τη γυναικα. Βεβαια, ξαφνηκα ολα τα προβληματα που ειχε η Ελλαδα ξεχαστηκαν και ολοι ασχολουντε με το ("τα" για την ακριβεια) μπατσο που εριξε ενας μαλακας σε μια καριολα. Εκτος αυτου, ολοι το παρουσιαζουν λες και την εσπασε στο ξυλο!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!!! Εν το μεταξυ, ανετα μπορουσε να βαλει διαφημισεις το λαμογιο ο παπαδακης να μην ξεφτιλιστει περεταιρω η Ελλαδα στον υπολοιπο κοσμο. Ποιος ο λογος ομως να χασει τη θεαματικοτητα του; Το γελοιο στην ολη κατασταση ειναι οτι η καριολα η Κανελη απλα αξιοποιησε το γεγονος για να ασκησει προπαγανδα "Μα τωρα αυτα τα κτηνοι θα ψηφισετε; Ψηφιστε εμας!" Το θεμα ολο ειναι οτι ξεχναμε ποια ειναι η ουσια! Ο κοσμος πειναει, ανθρωποι αυτοκτονουν, επικρατει η μιζερια και αντι να ασχοληθουν με αυτα ασχολουντε με τις ανωριμοτητες ενος Ηλια Κασιδιαρη! Στα υπολοιπα προβληματα που αντιμετωπιζει ομως η Ελλαδα κανεις δεν ελεγε τιποτα παρα πιστευει οτι ακουει. Τωρα που εγινε αυτη η μαλακια ολοι γινανε keyboard warriors και αποκτησαν και αποψη. ΖΩΑ
  5. CryStaliN i know you're stalking this post... don't be shy, show me yours and I'll show you mine :D
  6. just give me a nude picture of you and I assure you that there will be somebody thinking about you...
  7. Ισως δεν επρεπε να γραψω "HAHAHAHA" σαν μαλακας αλλα να ελεγα την αποψη μου σαν ανθρωπος.. Εγραψα και βιολογια και χημεια (τουλαχιστον το 4ο θεμα στη χημεια γιατι θεωρια και οργανικη δε διαβασα) Απλα βαλανε ιδιαιτερα απαιτητικα θεματα στη χημεια και η αληθεια ειναι πως η βιολογια ηθελε πολυ αναλυση. Εγω προσωπικα ακουσα οτι θα πεσουν οι βασεις. (Στο πεδιο με τις επιστημες Υγειας) Αυτο βεβαια θα το δουμε οταν βγουν τα αποτελεσματα οποτε ειναι λιγο χαζο να υποθετω οτι ισως συμβει εκεινο η ισως συμβει το αλλο.
  8. Εγω μαλακιστικα περισυ (παλι τριτη λυκειο) και εμεινα απο απουσιες. Φετος ξεκινησα να διαβαζω λιγο μετα το γεναρη και να σου πω την αληθεια τα πηγα περιφημα σχετικα με παιδια στο τμημα μου που διαβαζαν απο το καλοκαιρι. Το σκεφτομαι να ξανα δωσω στη περιπτωση που δε περασω.
  9. ;/ it's okay.. και του χρονου με το καλο ;ρ
  10. Μπορω να πω οτι στη χημεια μας πηραν πιπα κωλο. Εχω λυσει ολα τα θεματα προηγουμενων χρονων (τουλαχιστον των τελευταιων 4-5) χωρις ιδιαιτερη δυσκολια και με τελικο βαθμο πανω απο 18. Σημερα εγραψα περιπου 10-11. Το 3ο θεμα απλα δεν εβγαινε με τιποτα και στο Δ4 δεν ειχα ιδεα πως να βρω το Χ που ζητουσε για να βρω την Κα του ΗΒ. Αυτα απο μενα. Απογοητευμενος σε σημειο που δεν παει αλλο, πιθανον να μην περασω και εκει που θελω (ΑΕΝ) και ολο το διαβασμα και η πουτσα που εφαγα στη χημεια (διοτι διαβαζα για το 20) απλα πηγε στραφι. Κριμα... απλα... κριμα...
  11. Βιολογια μας ξεκωλοσαν.. αλλα νταξ πιστευω να γραψα 17-18
  12. μπορεις να μου το εγκυηθεις; Κοντα στο κολυμπαρι, δε ξερω καν αν ξερεις απο που ειναι :Ρ Παλια εμπαινα mxc πολυ συχνα και εχω χαση επφαση με οποιον μιλουσα..
  13. Δε μενω ακριβως χανια.. σε ενα κατσικοχωρι 40 χιλιομετρα μακρια απο τα χανια βρισκομαι. Εισαι απο χανια; Πως ηξερες βασικα οτι ειμαι απο χανια;
  14. Εγω εγραψα ακριβως 3,2 στα μαθηματικα σημερα :) Δειτε σκηνικο. Μια φιλη μου που ειναι απιστευτα ευφυης, και πιο συγκεκριμενα στα μαθηματικα, της τελειωσε το τετραδιο καθως εγραφε και αρχισε να κλαιει με λιγμους. Μπαινει η διευθυντρια μεσα και της λεει οτι δεν γινεται να της δωθει νεο τετραδιο διοτι αυτος ειναι ο νομος και μας ειχαν ενημερωσει μαλιστα για το συγκεκριμενο θεμα πριν δωσουμε. Επειδη θα την μηδενιζαν για το σκηνικο που προκαλουσε, παρεδωσε τη κολλα της και βγηκε εξω. Οταν τη ρωτησαμε λοιπον μετα γιατι κλαιει μας απανταει λες και ειχε αποτυχει οτι δν πρεπει να εχει γραψει πανω απο 19,5 -.-
  15. Στο πεδιο τον θεωρητικων ειναι.. Οι θεωρητικοι μια χαρα απ οσο βλεπω κανονικα τα πανε και δε ζοριζονται ως τωρα. Οποτε δεν πιστευω να πεσουν οι βασεις (εαν συνεχισουν να τα πηγαινουν καλα) Επειδη και εγω γουσταρα να παω ψυχολογια αν εισαι απο θετικη-τεχνολογικη σκεψου οτι ισως να εχεις τη δυνατοτητα να πας κυπρο να σπουδασεις ψυχολογια, μα στην ελλαδα δε νομιζω να πας και πολυ μπροστα ως ψυχολογος. (Δεν σου το λεω με κακια, απλα κοιτα γυρω σου τι παιζει..)
  16. Μηπως ξερει κανεις εγω πχ που θελω να περασω βιολογια στην κυπρο τη διαδικασια πρεπει να κανω;
  17. Δεν ξερω μαθηματικα.. :) Μονο βιολογια, χημεια!
  18. Πουτσα! Οσο διαβασα τοσο εγραψα :) Το Γ ηταν ευκολο γενικα ομως εγω προσωπικα failara :Ρ Πηρα ΑΔΜΕ (που δεν ισχυει) Επισης, το εργο ο μαλακας αντι να το γραψω ξερω γω WF=F επι L επι γωνια το πηρα WF=DΚ (στροφικου) και μου βγηκε κατι ακυρο! Κανα 10-11 πρεπει να γραψα GG :D Μονο βιολογια και χημεια βασιζομαι.. μονο εκει νιωθω πολυ :) Καλη συνεχεια μαγκες!
  19. Βασικα τι λεω ο μαλακας.... σωστα το εκανα, τωρα θυμηθηκα τι εγραψα :Ρ Περιμενω απο 18+ Θα μπορουσαν παντως να ειχαν βαλει ΠΟΛΥ χειροτερα.. πιστεψτε με :)
×
×
  • Create New...