Jump to content

`iAndre

Members
  • Posts

    3,021
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5
  • Feedback

    80%

`iAndre last won the day on October 3 2014

`iAndre had the most liked content!

6 Followers

About `iAndre

Contact Methods

  • Website URL
    http://l2mendrion.eu/

Profile Information

  • Current Mood
    Wideyed
  • Gender
    Male
  • Country
    EU
  • Location
    Greece
  • Interests
    Gaming, Designing.

Recent Profile Visitors

5,670 profile views

`iAndre's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

2

Reputation

4

Community Answers

  1. Hello and welcome to MxC community. Use this topic mate in order to get him banned. http://www.maxcheaters.com/topic/195799-report-spammers/
  2. Your imports are probably wrong. Press Ctrl+Shift+O for imports auto correct.
  3. Practise more mate. At first, the size it's too big, reduce it. Also, as AccessDenied said no work was done in the background, it's just a flat image from Google. Try to "play" with effects , styles, borders, shadows, different fonts for the letters, etc. Also, see some guides. Have a look here.
  4. It depends .. You can easily trick the victim take his/her username & password by duplicating facebook's page or via an email/usb(requires access to victims pc) trojan , etc. But if he wants to hack facebook as a "site" then i really doubt that he can make it.
  5. http://www.maxcheaters.com/topic/207282-system-folder-interlude-client-windows-10/?p=2590388
  6. Δοκίμασε το iForex. Είναι online πλατφόρμα επενδύσεων. (ψάξε το και θα καταλάβεις τι είναι) Δεν είναι εύκολο να βγάλεις λεφτά από αυτό , αντιθέτως αν δεν έχεις ιδέα θα τα χάσεις όλα απευθείας αλλά αν κάτσεις και δουλέψεις μαθαίνοντας έστω και λίγο τον τρόπο λειτουργίας του σίγουρα κάτι θα κερδίσεις. Προσωπικά μπήκα με 100€ (το ελάχιστο που μπορείς να ξεκινήσεις) και αφού κέρδισα πίσω το αρχικό κεφάλαιο παίζω μόνο με τα κέρδη πλέον. ** Και πάντα προσοχή μπορείς να χάσεις πολλά λεφτά.
  7. Ναι είναι λίγο φορτωμένο το setup αλλά αξίζει ο κόπος. (το παράκανα με τον SSD νόμιζα ότι ήταν ο 120gb .. ) Δεν αγοράζεις και κάθε 2 χρόνια υπολογιστή. Οι τιμές είναι ενδεικτικές. Το πλαίσιο έχει τσιμπημένες τιμές , απλά χρησιμοποίησα το configurator τους. Πιθανότατα να βρεις πολλά από τα κομμάτια σε χαμηλότερες τιμές.
  8. Σοβαρά τώρα και χωρίς να θέλω να σε θίξω , περιμένεις να σου πει ο οποιοσδήποτε το τι θα κάνεις στη ζωή σου ; Εκτός αν είσαι τόσο άβουλος. Δες τι σου αρέσει και τι θέλεις στη ζωή σου και πράξε αναλόγως. Το αν έχει μαθηματικά η τάδε σχολή ή όχι είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σε νοιάζει. Αν θες να μάθεις μαθαίνεις , στο χέρι σου είναι. Μην περιμένεις το λύκειο για να μάθεις , οι γνώσεις που σου προσφέρουν είναι .. ασχολίαστες. Τώρα αν θες να ακολουθήσεις κάποιο κλάδο της πληροφορικής βάλε στα συν ότι είναι ένας τομέας που μόλις "γεννήθηκε". Ωστόσο αν δεν ψαχτείς, δεν πειραματιστείς, γενικά δεν το κυνηγήσεις μην περιμένεις πολλά και αυτό ισχύει για όλα τα επαγγέλματα. Αν σκοπός σου είναι να γίνεις ένας ακόμη υπάλληλος του δημοσίου (όπως κάποια παραδείγματα που ανέφεραν) τότε έχεις αποτύχει ήδη. Καλή τύχη και επέλεξε σωστά. Η μόνη συμβουλή που θα σου δώσω για να πετύχεις είναι να κάνεις το χόμπυ σου επάγγελμα.
  9. Currently working on private project. Unavailable for big projects for now. Thanks.
×
×
  • Create New...