Jump to content

Apo to imerologio enos emo (eleino :P )

Recommended Posts

Posted

ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΕΜΟ …..

05:00πμ : Ξύπνησα…Είδα εφιάλτη!Είχα χάσει, λέει, το μολύβι που βάφω τα μάτια μου. Ταράχτηκα…

05:15πμ : Ξανακοιμήθηκα…

07:30πμ : Ξύπνησα. Έφαγα μια ώρα μπροστά στον καθρέφτη να βάφω τα μάτια και τα νύχια μου, και να φτιάχνω την μοβ φράντζα μου. (Σημείωση: Τι κούκλος που ‘μαι… αλλά κανείς δεν με θέλει. Όλοι με μισούν)

09:00πμ : Τελικά έχασα την πρώτη ώρα…

09:45πμ : 2ο διάλειμμα. Ζήτησα από τη Σόνια (την κοπέλα με τις μοβ αφέλειες) να φασωθούμε στις τουαλέτες. Μου ‘πε όχι, είχε περίοδο. Αλλά λέει ψέματα. Το ξέρω… Όλοι με μισούν εμένα.

10:37πμ : 3ο διάλειμμα. Ζήτησα από τον Νίκο να φασωθούμε. Δέχτηκε. (Κρίμα είχα ξεχάσει την βαζελίνη σπίτι) Να και κάποιος που με αγαπάει.

14:05μμ : Σχόλασα. Γύρισα με το skate… Όλο έπεφτα και τα παιδιά με τα φαρδιά στην πλατεία με κορόιδευαν πάλι. Γαμημένοι χιπχοπάδες.

14:15μμ : Έφτασα στο σπίτι αναστατωμένος και παραλίγο να πέσω στην πισίνα.

14:25μμ : Ακόμα ήμουν θλιμμένος… έκοψα το χέρι μου με ξυραφάκι και έριξα από πάνω αλάτι.Ηδονίστηκα

19:00μμ : Πήγα με την παρέα Starbucks 21:00μμ : Πήγα με την παρέα mc donalds

21:30μμ : Φασώθηκα με τον Ηλία

21:40μμ : Φασώθηκα με την Δήμητρα

22:10μμ : Πειράζαμε και τρομάζαμε γριούλες στο πάρκο. Είμαστε και πολύ μάγκες...

kala e ?? eleino