Reptant_ Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 γτ? Για σπασιμο στον βασιλη που λεει οτι το κανει και αλλου Ρε μαλακα βαλε ενα rule να μην ποσταρουν οι αλλοι εδω.Ετσι για σπασιμο,εμεις δεν μπορουμε εκει αυτοι εδω
SeventhSky Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Για σπασιμο στον βασιλη που λεει οτι το κανει και αλλου Ρε μαλακα βαλε ενα rule να μην ποσταρουν οι αλλοι εδω.Ετσι για σπασιμο,εμεις δεν μπορουμε εκει αυτοι εδω Σωστός ο ποιητής!
Fortuna Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Για σπασιμο στον βασιλη που λεει οτι το κανει και αλλου Ρε μαλακα βαλε ενα rule να μην ποσταρουν οι αλλοι εδω.Ετσι για σπασιμο,εμεις δεν μπορουμε εκει αυτοι εδω Δεν είπα ότι μπορώ να το κάνω απλά, αλλά ότι το έχω κάνει ήδη.
Reptant_ Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Δεν είπα ότι μπορώ να το κάνω απλά, αλλά ότι το έχω κάνει ήδη. Το καταλαβα
Fortuna Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Τώρα μου λείπουν οι αγκαλιές, εκείνες οι όμορφες στιγμές, που περάσαμε εγώ κι Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ.
ExTrEmEDwarf Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Posting here in English is not allowed. Only greeklish is allowed or pure greek. Continuously posting in English in here will end up with dekarma.
Fortuna Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Βάλε κανόνα "If your mother is alive, do not post in that topic"
ExTrEmEDwarf Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Βάλε κανόνα "If your mother is alive, do not post in that topic" Άσε γιατί δεν θα ποστάρει ο wrd μετά
Fortuna Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Βγάλε τη φούστα σου... Βγάλε το κιλοτάκι... Πέτα τη γαμωσερβιέτα σου... Ήρθε η ώρα σου... ΘΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΩ! Για να λέω πως θα στον καρφώσω... Δεν είμαι gay, δεν είμαι gay. Για να λέω πως θα στον καρφώσω... Δεν είμαι gay, δεν είμαι gay. Θα έλεγα πως θα στον καρφώσω άμα ήμουνα gay; Δεν είμαι gay, δεν είμαι gay. Ε φίλε, μήπως είσαι gay; Μήπως; ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ GAY, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ GAY, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ GAY, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ GAY, EIMAI ΛΕΣΒΙΑ!
Recommended Posts