Fanky Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 o vaxil gt efage ban? xazos ke autos efage ban kai ekane cp ola ta shares tou(guides) sto leaching lol!
Salot Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 xazos ke autos efage ban kai ekane cp ola ta shares tou(guides) sto leaching lol! eleos
MasterDisaster Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Flaming in the thread I won't forget. Even Now I realized the unban I'll never get Another story of the better mods who fail'd I will flame back,I will flame back again! dead(faded) memories!
Vazelos Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Στίχοι: Δημήτρης Χριστοδούλου Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης Πρώτη εκτέλεση: Στέλιος Καζαντζίδης Άλλες ερμηνείες: Γιάννης Πουλόπουλος Τι θέλεις απ' τα νιάτα μου που είναι πικραμένα δεν ξέρεις τι θα πει καημός τι θέλεις από μένα Εγώ περπάτησα γυμνός εγώ βαδίζω μόνος μου 'γινε ρούχο ο σπαραγμός και σπίτι μου ο πόνος Δεν ξέρεις τι 'ναι μοναξιά καρδιά που κλαίει τη νύχτα όσα τραγούδια σου 'γραψα στην κρύα νύχτα ρίχ' τα Εγώ περπάτησα γυμνός εγώ βαδίζω μόνος μου 'γινε ρούχο ο σπαραγμός και σπίτι μου ο πόνος
FighterBoss Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Στίχοι: Δημήτρης Χριστοδούλου Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης Πρώτη εκτέλεση: Στέλιος Καζαντζίδης Άλλες ερμηνείες: Γιάννης Πουλόπουλος Τι θέλεις απ' τα νιάτα μου που είναι πικραμένα δεν ξέρεις τι θα πει καημός τι θέλεις από μένα Εγώ περπάτησα γυμνός εγώ βαδίζω μόνος μου 'γινε ρούχο ο σπαραγμός και σπίτι μου ο πόνος Δεν ξέρεις τι 'ναι μοναξιά καρδιά που κλαίει τη νύχτα όσα τραγούδια σου 'γραψα στην κρύα νύχτα ρίχ' τα Εγώ περπάτησα γυμνός εγώ βαδίζω μόνος μου 'γινε ρούχο ο σπαραγμός και σπίτι μου ο πόνος αν δεν έχει το σκετσάρισμα τι να κλάσει
Vazelos Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 αν δεν έχει το σκετσάρισμα τι να κλάσει ;;;;;;;
Recommended Posts