Jump to content

Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?  

191 members have voted

1. 1. Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?

• Σαντορίνη
      15
    • Μύκονο
      45
    • Κρήτη
      41
    • Ρόδο
      17
    • Παρο
      10
    • Σκιάθο
      11
    • Μήλο
      2
    • Κανένα απο αυτά
      30
    • Ικαρία
      2
    • Ζάκυνθο
      18

Recommended Posts

Posted

@ foinika mpenw AION , 8a er8eis ?

PS: eimai apo internet cafe = means no kapnous sthn abyss :3

Άκυρος.

tote gia pion logo oeo ?
Posted

Ναι καλά ντάξει εγώ δεν θυμάμε τίποτα τέτοιο. Θυμάμε είχε κάνει 60 post σε μία μέρα είχαμε σκάσει όλοι στα γέλια μετά έφανε ban κάτι τέτοιο. Να κοιτάει ο καθένας το post per day και να έχει φόβο οτί άμα περάσει το μαγικό αόριστο αριθμό του 10 γίνετε σπάμμερ δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο παλια

ποιος το έκανε μόδα ;

το "εσείς" δεν πιστεύω να πήγαινε σε μένα πάντως. εγώ τα 10 τα πέρασα πριν 1 βδομάδα.
Posted

Αυτό^

Μαλάκα πόσους λογαριασμούς είχε κάνει ΧΑΑΧΧΑΑΧ κάτι με ok epeises το άλλο με το μυρμήγκι ή το άλλο με όνομα Guest

πω εποχές ΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ

ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Posted

@ foinika mpenw AION , 8a er8eis ?

Μπα.. περιμένω το wipe. Ε τώρα τι να παίζω γιατί να πάω σε instance αφού θα φάνε όλα δελετε σύντομα , καλύτερα να περιμένω. Μόλις γίνουν όλα φρέσκα όλοι χωρίς pvp gear θα είναι τέλεια για rifting , τέτοια ευκαιρία υπάρχει 1 φορά κάθε 2 χρόνια :3

ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΠΩ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΉΤΑΝ ΑΥΤΑ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ

ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ . ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ . ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ.

ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΤΣΙ .

ΧΑΧΑΑΧΧΑ

Posted

ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ

XAXAXAXA Ayto htan ontos gamato name XAXAXA

Η μετριόφρων Πεταλουδίτσα.

Posted

το "εσείς" δεν πιστεύω να πήγαινε σε μένα πάντως. εγώ τα 10 τα πέρασα πριν 1 βδομάδα.

Ναι μωρέ δεν πάει για σένα.. 3483 posts και 9545 στα spam topics και συνεχίζεις ακάθεκτος. ;o

Posted

Μπα.. περιμένω το wipe. Ε τώρα τι να παίζω γιατί να πάω σε instance αφού θα φάνε όλα δελετε σύντομα , καλύτερα να περιμένω. Μόλις γίνουν όλα φρέσκα όλοι χωρίς pvp gear θα είναι τέλεια για rifting , τέτοια ευκαιρία υπάρχει 1 φορά κάθε 2 χρόνια :3

ΠΩ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΉΤΑΝ ΑΥΤΑ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ

ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ . ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ . ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ.

ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΤΣΙ .

ΧΑΧΑΑΧΧΑ

ΜΑΛΑΚΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ VALA ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Posted

ΜΑΛΑΚΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ VALA ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ο ΜΑΛΑΚΑ ΞΥΠΝΑΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Posted

Ο ΜΑΛΑΚΑ ΞΥΠΝΑΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ TOPIC !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...