`Vaxil Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 @ foinika mpenw AION , 8a er8eis ? PS: eimai apo internet cafe = means no kapnous sthn abyss :3 Άκυρος. tote gia pion logo oeo ?
WeirdSituation Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ναι καλά ντάξει εγώ δεν θυμάμε τίποτα τέτοιο. Θυμάμε είχε κάνει 60 post σε μία μέρα είχαμε σκάσει όλοι στα γέλια μετά έφανε ban κάτι τέτοιο. Να κοιτάει ο καθένας το post per day και να έχει φόβο οτί άμα περάσει το μαγικό αόριστο αριθμό του 10 γίνετε σπάμμερ δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο παλια ποιος το έκανε μόδα ; το "εσείς" δεν πιστεύω να πήγαινε σε μένα πάντως. εγώ τα 10 τα πέρασα πριν 1 βδομάδα.
Xplicit7 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Αυτό^ Μαλάκα πόσους λογαριασμούς είχε κάνει ΧΑΑΧΧΑΑΧ κάτι με ok epeises το άλλο με το μυρμήγκι ή το άλλο με όνομα Guest πω εποχές ΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
PsychoSquad* Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 απλά κάνετε σαν λυσσασμένες παρθένες Χαχα!
Phoenix4 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 @ foinika mpenw AION , 8a er8eis ? Μπα.. περιμένω το wipe. Ε τώρα τι να παίζω γιατί να πάω σε instance αφού θα φάνε όλα δελετε σύντομα , καλύτερα να περιμένω. Μόλις γίνουν όλα φρέσκα όλοι χωρίς pvp gear θα είναι τέλεια για rifting , τέτοια ευκαιρία υπάρχει 1 φορά κάθε 2 χρόνια :3 ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΩ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΉΤΑΝ ΑΥΤΑ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ . ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ . ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ. ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΤΣΙ . ΧΑΧΑΑΧΧΑ
`Vaxil Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ XAXAXAXA Ayto htan ontos gamato name XAXAXA Η μετριόφρων Πεταλουδίτσα.
MiraDBZ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 το "εσείς" δεν πιστεύω να πήγαινε σε μένα πάντως. εγώ τα 10 τα πέρασα πριν 1 βδομάδα. Ναι μωρέ δεν πάει για σένα.. 3483 posts και 9545 στα spam topics και συνεχίζεις ακάθεκτος. ;o
Xplicit7 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Μπα.. περιμένω το wipe. Ε τώρα τι να παίζω γιατί να πάω σε instance αφού θα φάνε όλα δελετε σύντομα , καλύτερα να περιμένω. Μόλις γίνουν όλα φρέσκα όλοι χωρίς pvp gear θα είναι τέλεια για rifting , τέτοια ευκαιρία υπάρχει 1 φορά κάθε 2 χρόνια :3 ΠΩ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΉΤΑΝ ΑΥΤΑ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ . ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ . ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ. ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΤΣΙ . ΧΑΧΑΑΧΧΑ ΜΑΛΑΚΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ VALA ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Phoenix4 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ΜΑΛΑΚΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ VALA ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΜΑΛΑΚΑ ΞΥΠΝΑΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Xplicit7 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ο ΜΑΛΑΚΑ ΞΥΠΝΑΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ TOPIC !
Phoenix4 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ΚΑΙ ΤΟ ΟΚ ΕΠΕΙΣΕΣ ΉΤΑΝ ΓΑΜΑΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΒΑΤΑΡ ΤΟ ΑΝΑΠΗΡΟ
MiraDBZ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=191983.0 Ναι γεννήθηκα 11 Σεπτεμβρίου.. <.<
Xplicit7 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=119523.msg834505#msg834505 ΝΑ ΤΟ ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Recommended Posts