randomnamehere Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 o bbanhammer ανοίγει σέρβερ για 10 μέρες, να πάρει λεφτά από τα αιο μόνο και ββ.. αρα παμε MAFIA!!!!!!!!! ;D!
Reptant_ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 o bbanhammer ανοίγει σέρβερ για 10 μέρες, να πάρει λεφτά από τα αιο μόνο και ββ.. για κανα μηνα ετσι και αλλιως ολοι τοσο κρατανε...αλλα ενταξει ο ανθρωπος νιωθει απο dev
Phoenix4 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Τι να λέμε τώρα... ούτε τόνους δεν μαθαίνουν να βάζουν.
Reptant_ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ρε, για να κάνω unlock την πόρτα για το Zaken δε θέλω ένα νταγγερά; "Warning - while you were typing 110 new replies have been posted. You may wish to review your post." λολ η πορτα του zaken δεν ανοιγει παντα σε μια συγκεκριμενη ωρα;
Hax0r Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Υπαρχει διαφορα του ξερω απο το βαριεμαι Κλασικός νεοέλληνας. -.-"
WeirdSituation Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 exactly. Most of the users and some staffers too post just to increase their postcount. ΚΑΚΟΣ :'(
Vazelos Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 η πορτα του zaken δεν ανοιγει παντα σε μια συγκεκριμενη ωρα; ναι αλλά διάβα ότι ανοίγει με με νταγγερα.
Reptant_ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Κλασικός νεοέλληνας. -.-" Κοιτα το ξερω αυτο αλλα παω να γραψω,κανω ενα λαθος τονο,μετα γυρναω,κανω ορθογραφικο γιατι ειχα το μυαλο μου στον τονο,και στο τελος τα γαμαω ολα καλυτερα ετσι,και γρηγορα
iDasone Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 εγω με τους τονους δεν τα παω καλα ουτε γραπτος στο χερι ουτε στο πληκτρολογιο
randomnamehere Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Κοιτα το ξερω αυτο αλλα παω να γραψω,κανω ενα λαθος τονο,μετα γυρναω,κανω ορθογραφικο γιατι ειχα το μυαλο μου στον τονο,και στο τελος τα γαμαω ολα καλυτερα ετσι,και γρηγορα εγώ βασικά δεν έχω πρόβλημα .. αλλά βαριεμαι να τους βάζω ... με καθυστερούν :/
Recommended Posts