Jump to content

Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?  

191 members have voted

1. 1. Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?

• Σαντορίνη
      15
    • Μύκονο
      45
    • Κρήτη
      41
    • Ρόδο
      17
    • Παρο
      10
    • Σκιάθο
      11
    • Μήλο
      2
    • Κανένα απο αυτά
      30
    • Ικαρία
      2
    • Ζάκυνθο
      18

Recommended Posts

Posted

1 έχεις μόνο ;

Ντροπή !

έχει 1 μέρα που έβγαλα ακαδημία ρε !

και τώρα πάω για αριστοκράτη!

ούτε μήνα δεν έχει που παίζω.

άσε που τα έκανα όλα μόνος, κανείς δεν σκέφτηκε να μου εξηγήσει λίγο :3

Posted

5b5pw5.jpg

σας αρέσει το χωρίο μου;

:D

Με έψησες άσχημα να βάλω το age of mythology και να φτιάξω καμία γαμάτη βάση πάλι ;P

Posted

Με έψησες άσχημα να βάλω το age of mythology και να φτιάξω καμία γαμάτη βάση πάλι ;P

ποτέ μου δεν έχω παίξει :Ρ

Posted

Δύο νεκροί από έκρηξη στην Foxconn:

Δύο νεκροί και πάνω από 10 τραυματίες είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός μιας έκρηξης που έγινε χθες στο εργαστάσιο της Foxconn, που διατηρεί γραμμή παραγωγής των μοντέλων iPad 2 της Apple καθώς και συσκευών για άλλες εταιρίες όπως οι Nokia, Motorola, Hewlett-Packard kai Dell.

Η έκρηξη έγινε χθες το απόγευμα, στην πόλη Chengdu, στα νοτιοδυτικά της Κίνας και οι Αρχές αναφέρουν οτι οι θάνατοι ήταν ακαριαίοι, τη στιγμή της έκρηξης. H Foxconn έχει περίπου 900.000 υπαλλήλους σε όλα τα εργοστάσιά της (με το συγκεκριμένο να προσφέρει εργασία σε περίπου 100.000 από αυτούς) και είναι γνωστή για τις... περιπτώσεις αυτοκτονίας που έχουν παρατηρηθεί κατά το παρελθόν σε κάποια από αυτά.

Το συγκεκριμένο εργοστάσιο έχει πρακτικά το... μέγεθος μιας μικρής πόλης, αφού στεγάζει περίπου 100.000 υπαλλήλους και κόστισε σύμφωνα με πληροφορίες του Guardian.co.uk, 2 - 5 δισεκατομμύρια δολάρια για να κατασκευαστεί.

http://www.youtube.com/watch?v=daxWlampVZA&feature=player_embedded#at=79

Posted

Firefox 5: 10% ταχύτερη η beta:

H Mozilla τηρεί το ταχύ ρυθμό ανανέωσης των εκδόσεων που αποφάσισε να ακολουθήσει μετά τον Firefox 4. Έτσι κυκλοφόρησε την έκδοση beta του Firefox 5, η οποία χαρακτηρίζεται από μια σαφής αύξηση της ταχύτητας των σερφαρισμάτων σας. Η γρήγορη αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση έχει ως αποτέλεσμα ο Fifefox 5 να μην διαθέτει κάποιο σημαντικό νεωτερισμό.

Πριν εγκαταστήσετε την έκδοση beta του Firefox 5 φροντίστε μόνο να μην σβήσετε την τελική έκδοση του Firefox 4 που ενδεχόμενα έχετε εγκαταστήσει στο σύστημα σας. Σύμφωνα με τα τωρινά πλάνα της Mozilla η τελική έκδοση του Firefox 5 θα είναι έτοιμη στις 21 Ιουνίου 2011.

Posted

και εγώ και πρόσφατα ξαναξεκίνησα ;D

re mlk eixa kanei gamato xwrio kai m ekane enas apo tous prwtous se pontous epithesi kai me gamise

Posted

re mlk eixa kanei gamato xwrio kai m ekane enas apo tous prwtous se pontous epithesi kai me gamise

ama den eixes strato :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...