Jump to content

Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?  

191 members have voted

1. 1. Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?

• Σαντορίνη
      15
    • Μύκονο
      45
    • Κρήτη
      41
    • Ρόδο
      17
    • Παρο
      10
    • Σκιάθο
      11
    • Μήλο
      2
    • Κανένα απο αυτά
      30
    • Ικαρία
      2
    • Ζάκυνθο
      18

Recommended Posts

Posted

oi idioi eine autoi pu tn anoiksan pali..proxtes anoikse ;)

Που το ξερεις;

Τεσπα, εγω μονο forum που ειδα 2 ποστς, λεω ενταξει τα παλικαρια ειναι 2 κλασικοι ελληνες που ειπαν να ανοιξουν server για τα λεφτα, χρησιμοποιοντας το ονομα..

Posted

min to les..

o server iene poli kalos..=/

Ειπαμε, απλα αγορασαν το pack απο τον Exile.

Nothing more nothing less

Posted

Που το ξερεις;

Τεσπα, εγω μονο forum που ειδα 2 ποστς, λεω ενταξει τα παλικαρια ειναι 2 κλασικοι ελληνες που ειπαν να ανοιξουν server για τα λεφτα, χρησιμοποιοντας το ονομα..

apo kapou to ksero ;D

ke dn eine mono 2 allo oti apantane autoi sto forum..

Posted

emena m aresoun ta features kai elpizo pos 8a er8oun atoma.

opote caregun

tha erthun re..

poli tha ksenerosoun apo ta ddos..

o Global exei protect ;)

Posted

«Σκέφτηκα πως αν έπαιρνα φόρα κι έπεφτα πάνω στα συρματοπλέγματα, ακόμα κι αν αυτά δεν λύγιζαν, πάλι δε θα μετάνιωνα για τίποτα. Ακόμα κι αν οι σφαίρες των μπάτσων σταματούσαν την πορεία μου, το ύφασμα του παλτού μου θα πιανόταν στα αγκαθωτά σύρματα κι όταν θα με συνελάμβαναν, θα το κατέβαζαν, αλλά δε θα κατάφερναν να βγάλουν όλες τις κλωστές από τα σύρματα. Και τα σύρματα θα έπεφταν και θα σκούριαζαν, αλλά οι κλωστές θα ήταν ακόμα εκεί, θα ήταν το περίγραμμά μου, ένα σημάδι πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, που ακόμα και σήμερα μάχονται για την επανάσταση. Αυτή είναι η ζωντανή εικόνα ενός ανθρώπου που πήρε φόρα κι έτρεξε προς την ελευθερία αντί να παραδοθεί στη σιωπή και την παραίτηση της εποχής μας. Είναι ένα καθαρό ίχνος από το μέλλον ενός καλύτερου κόσμου…»

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...