Reptant_ Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 oi idioi eine autoi pu tn anoiksan pali..proxtes anoikse ;) Που το ξερεις; Τεσπα, εγω μονο forum που ειδα 2 ποστς, λεω ενταξει τα παλικαρια ειναι 2 κλασικοι ελληνες που ειπαν να ανοιξουν server για τα λεφτα, χρησιμοποιοντας το ονομα..
Reptant_ Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 min to les.. o server iene poli kalos..=/ Ειπαμε, απλα αγορασαν το pack απο τον Exile. Nothing more nothing less
Vector Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Που το ξερεις; Τεσπα, εγω μονο forum που ειδα 2 ποστς, λεω ενταξει τα παλικαρια ειναι 2 κλασικοι ελληνες που ειπαν να ανοιξουν server για τα λεφτα, χρησιμοποιοντας το ονομα.. apo kapou to ksero ;D ke dn eine mono 2 allo oti apantane autoi sto forum..
`Vaxil Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 emena m aresoun ta features kai elpizo pos 8a er8oun atoma. opote caregun
Vector Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 emena m aresoun ta features kai elpizo pos 8a er8oun atoma. opote caregun tha erthun re.. poli tha ksenerosoun apo ta ddos.. o Global exei protect ;)
Soula Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 la2.gr stn pvp mpes ;) 1) pezei k o vaxil? 2) Client? Gt ime apo notebook k sikoni eos interlude..
Phoenix4 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 opote caregun Σιγά μην είναι και τo Hextech Gunblade.
Vector Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 1) pezei k o vaxil? 2) Client? Gt ime apo notebook k sikoni eos interlude.. ne pezei apo ti m eipe.. eine freya
`Vaxil Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Σιγά μην είναι και τo Hextech Gunblade. Caregun > Hextech Gunblade.
Xplicit7 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 «Σκέφτηκα πως αν έπαιρνα φόρα κι έπεφτα πάνω στα συρματοπλέγματα, ακόμα κι αν αυτά δεν λύγιζαν, πάλι δε θα μετάνιωνα για τίποτα. Ακόμα κι αν οι σφαίρες των μπάτσων σταματούσαν την πορεία μου, το ύφασμα του παλτού μου θα πιανόταν στα αγκαθωτά σύρματα κι όταν θα με συνελάμβαναν, θα το κατέβαζαν, αλλά δε θα κατάφερναν να βγάλουν όλες τις κλωστές από τα σύρματα. Και τα σύρματα θα έπεφταν και θα σκούριαζαν, αλλά οι κλωστές θα ήταν ακόμα εκεί, θα ήταν το περίγραμμά μου, ένα σημάδι πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, που ακόμα και σήμερα μάχονται για την επανάσταση. Αυτή είναι η ζωντανή εικόνα ενός ανθρώπου που πήρε φόρα κι έτρεξε προς την ελευθερία αντί να παραδοθεί στη σιωπή και την παραίτηση της εποχής μας. Είναι ένα καθαρό ίχνος από το μέλλον ενός καλύτερου κόσμου…»
Soula Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 al0z phoenix.... elpizw na m 9imase kl mpenw mafia then suckers:P
Recommended Posts