Phoenix4 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 3ereis , katarxas ti einai to Dredgion ? EXEIS PEKSEI AION RE MOURGE K DEN MAS TO ELEGES? Έπαιζαν κάτι άτομα από το net του official γιαυτό το έχει ακουστά
Phoenix4 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 @Foinika :/ makari na ginei pio syntoma to wipe re gmto. Αυτό λέω και εγώ , δηλαδή ότι κάνουμε τώρα μετά θα φύγει wipe. Πρέπει να γίνει σύντομα σαδασδασδασδασδασδ , να δω όσοι έχουν pvp gear +40lv και όλα τα υπερ όπλα να μην υπάρχουν μια χαρά. αφού έχει 3.500 άτομα ο server τα 1.500 θα μπουν σίγουρα πιστευω από την 1η μέρα οπότε θα βρουμε και καλη legion άμα μπουν πάλι οι asmogods/godsarmy
Dir50 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 FF.C - Ekdoxh Φαντάσου έναν κόσμο που τα λεφτά θα ήταν περιττά και οι μοίρες των ανθρώπων δε θα εξαρτόνταν απ' αυτά Θα μπορούσες να περπατάς χωρίς φόβο νύχτα στους δρόμους και δεν θα υπήρχε ανάγκη για κλέφτες και αστυνόμους Πώς θα 'ταν άραγε να ζεις με την φύση σε αρμονία κι οι ζωγραφιές μικρών παιδιών ν' απεικονίζαν τοπία ανθισμένα κι όχι κατεστραμμένα από βομβαρδισμούς Μόνο να υπήρχε ειρήνη χωρίς άλλους νεκρούς Χωρίς φανατισμό, χωρίς τα πάντα να βγαίναν σε πλειστηριασμό ο άνθρωπος στον άνθρωπο να 'δειχνε σεβασμό Να μπορούσα στη ζωή μου να βάλω μια τάξη να πέρναγα εύκολα από τη θεωρία στην πράξη Εντάξει; κι αν ναι δεκτό, κι αν όχι έχεις χάσει Να μπορούσε αυτή η ρίμα το μυαλό σου ν' αλλάξει Αν όλοι ξέρανε τι κάνουν και γιατί δε θα ήμουν εδώ με μόνο σκοπό να ακουστεί Μια εκδοχή που λίγοι μάλλον θα 'χουνε σκεφτεί κι οι πιο πολλοί ποτέ τους δεν έχουνε φανταστεί Πως θα γινόταν σε όλα αυτά να πεις απλώς ένα "σταμάτα" Γι' αυτό λοιπόν φωνάζω και ρωτώ "πες μου πώς θα΄ταν;" Μια εκδοχή που λίγοι μάλλον θα 'χουνε σκεφτεί κι οι πιο πολλοί ποτέ τους δεν έχουνε φανταστεί Πως θα γινόταν σε όλα αυτά να πεις απλώς ένα "σταμάτα" Γι' αυτό λοιπόν φωνάζω και ρωτώ "πες μου πώς θα΄ταν;" Τι θα ήταν το σωστό αν δεν υπήρχε το λάθος; Τι θα ήταν η μουσική αν δεν είχε μέσα της πάθος; Τι θα ήταν το αληθινό αν δεν υπήρχε το ψεύτικο; Τι θα θεωρούσες χαζό αν δεν ξεχώριζες το έξυπνο; Τι θα 'ταν η ζωή αν ποτέ δεν ήταν εντάξει; Τι θα ήταν ο νικητής αν κάποιοι άλλοι δεν είχαν χάσει; Τι θα 'ταν η ελπίδα χωρίς την απογοήτευση; Τι θα΄ταν ψαγμένο αν αυτό δεν είχε εξήγηση; Τι θα ήταν το Hip-Hop αν δεν έβγαινε απ΄τη ψυχή; Πες μου τι θα ήταν το λίγο αν δεν υπήρχε το πολύ; Τι θα ήτανε το μέλλον χωρίς να χει παρελθόν; Πώς θα ήταν να υπάρχεις μα να είσαι πάντα απών; Τι θα΄ταν το μαύρο αν δεν υπήρχε το άσπρο; Τι θα ήταν καλό αν τίποτα δεν ήταν σκάρτο; Τι θα ήτανε το φως αν δεν υπήρχε το σκοτάδι; τι θα 'ταν η αχαριστία αν δεν τους έκανες τη χάρη; τι θα΄ταν σίγουρο αν δεν υπήρχε το "ίσως"; Πες μου τι θα ήταν η αγάπη αν δεν υπήρχε το μίσος¨; "Πες μου πώς θα 'ταν! πες μου πώς θα 'ταν..." Μια εκδοχή που λίγοι μάλλον θα 'χουνε σκεφτεί κι οι πιο πολλοί ποτέ τους δεν έχουνε φανταστεί Πώς θα γινόταν σ 'όλα αυτά να πεις απλώς ένα "σταμάτα" Γι' αυτό λοιπόν φωνάζω και ρωτώ "πες μου πώς θα 'ταν; Μια εκδοχή που λίγοι μάλλον θα 'χουνε σκεφτεί κι οι πιο πολλοί ποτέ τους δεν έχουνε φανταστεί Πώς θα γινόταν σ 'όλα αυτά να πεις απλώς ένα "σταμάτα" Γι' αυτό λοιπόν φωνάζω και ρωτώ "πες μου πώς θα 'ταν;"...
`Vaxil Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Αυτό λέω και εγώ , δηλαδή ότι κάνουμε τώρα μετά θα φύγει wipe. Πρέπει να γίνει σύντομα σαδασδασδασδασδασδ , να δω όσοι έχουν pvp gear +40lv και όλα τα υπερ όπλα να μην υπάρχουν μια χαρά. αφού έχει 3.500 άτομα ο server τα 1.500 θα μπουν σίγουρα πιστευω από την 1η μέρα οπότε θα βρουμε και καλη legion άμα μπουν πάλι οι asmogods/godsarmy 8a to pw ston aderfo mou , kai 8a parathsei to AION :D Kalitera na ginei arxes februariou , and y know , maybe we our legion CREATEZ
`Vaxil Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 @ foufounika EPISIS MOLIS GINEI WIPE , NO RIFTERS HAZ COME ! YAYAYAA
Reptant_ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 3ereis , katarxas ti einai to Dredgion ? EXEIS PEKSEI AION RE MOURGE K DEN MAS TO ELEGES? Ξερω τι ειναι το drengion μια μαλακια που βαζει 2 ομαδες σε ενα χωρο,στο τελος εχει ενα μεγαλο rb και ενδιαμεσα κατι δυνατα mob θα συναντηθουν elyos κ asmodians αναμεσα και παλεβουν για abyss points και αλλες μαλακιες δεν τα ξερω τοσο καλα
MasterDisaster Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Πάω να τελειώσω το expansion pack του ACB!
`Vaxil Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ξερω τι ειναι το drengion μια μαλακια που βαζει 2 ομαδες σε ενα χωρο,στο τελος εχει ενα μεγαλο rb και ενδιαμεσα κατι δυνατα mob θα συναντηθουν elyos κ asmodians αναμεσα και παλεβουν για abyss points και αλλες μαλακιες δεν τα ξερω τοσο καλα Gt den arxizeis AION , ama kanei wipe sintoma esi ? PS: @ Finiks Re 13 mhnes einai para pl ! dld se 1 xrono ? fuu
Phoenix4 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 8a to pw ston aderfo mou , kai 8a parathsei to AION :D Kalitera na ginei arxes februariou , and y know , maybe we our legion CREATEZ Τι our ρε , βασικά δεν έχω όρεξη για recruiting. Είναι δύσκολη δουλεια και για να έχεις καλή legion πρέπει ο λεαδερ να είναι fearsome , να φοβούνται όλοι και να είναι γνωστός. Πάρε παράδειγμα τον RUSSSSS , είχε pvp gear 40lv pvp accessories 50lv και Tahabata longbow armfused με pvp bow Παίζει να έχωνε και 3 άτομα μαζί Οπότε μπαίνουμε σε άλλη legion και βγάζουμε gear ένας ένας , έτσι κάνουν οι καλές λεγεώνες.
Reptant_ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Θυμαμαι στο ΝΕΤ μου,ειναι ολοκληρο party και ειχαμε εναν πολυ καλο healer,ενιωθε ηταν σαββατο βραδυ,το παιδι ηθελε να φυγει να κανει μπανιο για μετα και αργησε να γυρισει,ειχε ξεχασει το τηλεφωνο του,τον εβριζαν,πηραν εναν ΑΝΙΩΘΟ healer,ξαναεβριζαν εχασαν παντως θυμαμαι,πολυ FEAR επεφτε στον official.Ειχα ξενερωσει μονο που τους εβλεπα,να τους γαμανε sorceror
Phoenix4 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Gt den arxizeis AION , ama kanei wipe sintoma esi ? PS: @ Finiks Re 13 mhnes einai para pl ! dld se 1 xrono ? fuu i) Γιατί άμα μπει με τόσο πράμα που έχει το παιχνίδι θα ανατινακτί το κεφάλι του. Εδώ στο Freya τα είχε κάνει σαλάτα :3 ii) ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ Ο ΣΕΡΒΕΡ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ WIPE ΓΙΑ 13 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ , ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΤΣΟΥΠ ΤΟ WIPE ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 13 ΜΗΝΕΣ ! Θα φάνε πέος τα άτομα που έβγαλαν gear me exploits πριν από κάτι μήνες :3
Recommended Posts