Reptant_ Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 lol ti einai i klidaries terma deksia? ^^ Αρα οκ, θα παω στην Πειραιως να ανοιξω λογαριασμο για την prepaid, βγαζω λεφτα και παω να το παρω ^^ btw,κατι τετοια κινητα παιρνουν παιχνιδια (οπως λεει αυτο;)
Phoenix4 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 ^^ Αρα οκ, θα παω στην Πειραιως να ανοιξω λογαριασμο για την prepaid, βγαζω λεφτα και παω να το παρω ^^ btw,κατι τετοια κινητα παιρνουν παιχνιδια (οπως λεει αυτο;) Παίζει παιχνίδια μέσο Xbox Live. Έχει και παιχνίδια στο Marketplace , μερικά τα αγοράζεις με 1/2 ευρώ μερικα τζαμπέ. Ψάξου και για κανά άλλο κινητό άμα θες αν και πιστεύω αυτό είναι καλή επιλογή
Phoenix4 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 teleia. Στην ουσία σου έδωσα τα ίδια σε κατώτερη έκδοση. Καλά ντάξει μην ανησυχείς δεν θα έχεις πρόβλημα είναι μια χαρά κομμάτια.
Phoenix4 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Ξέρεις τι είναι το xbox live ε ; βασικά αυτό θα ήταν καλό άμα είχες xbox..
ProJecT Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Και εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά μετά μου ήρθαν 2 πράματα ~δεν ξέρω ποια προγραμματα παίζουν με μέγιστη απόδοση σε χρήση και οι 6 πυρήνες ~θα ήταν ο απλός amd και όχι ο black edition δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια , και σε ένα μήναθ α βγουν οι 8-πύρηνοι. Πως λειτουργούν δεν ξέρω , άμα υπάρχει διαφορά μεγάλη ένας 4-core με έναν 6-core. Είχα διαβάσει παλιά οτί δεν παίζουν όλοι οι πυρήνες (όχι μόνο σε amd αλλά γενικά) δεν ξέρω.. άμα έχει λεφτά ας πάρει τον 6-core σε black edition , 50 ευρώ παραπάνω είναι νομίζω μια χαρά είναι. Παραπάνω πυρήνες και πιο τελευταία τεχνολογία. Αγαπάμε amd για τις τιμές και την απόδοση =p Γίνεται να τους ξεκλειδώσεις τους πυρήνες ρε.
Reptant_ Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Παίζει παιχνίδια μέσο Xbox Live. Έχει και παιχνίδια στο Marketplace , μερικά τα αγοράζεις με 1/2 ευρώ μερικα τζαμπέ. Ψάξου και για κανά άλλο κινητό άμα θες αν και πιστεύω αυτό είναι καλή επιλογή Αν εχεις τιποτα αλλο υποψην σου, δωσε με εχει ψησει αγρια τωρα, γιατι θα μπορω να παιρνω updates κανονικα οχι σαν το xperia
BlOodDeviL Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Paidia exete n mou protinete kana kalo epe3ergasth kai kamia kalh mitriki???
Reptant_ Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 φινίτο πμ, περιμένω :D Οκ, οριστε αυτο που μου ζητησες
Phoenix4 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Αν εχεις τιποτα αλλο υποψην σου, δωσε με εχει ψησει αγρια τωρα, γιατι θα μπορω να παιρνω updates κανονικα οχι σαν το xperia Δεν είναι μόνο το xperia - είναι γενικά το λειτουργικό μενγκ. Έχω ένα φίλο μου έχει ενα (δεν θυμάμε την μάρκα λολ) δεν είναι sony ~ xperia είμαι σίγουρος 100% , και είναι στο 2.1 και δεν μπορεί να κάνει upgrade στο 2.2/2.3./2.4 λολ'εδ. Αποτυχία κατά την γνώμη μου , εδώ του κολλάει το Angry Birds να φανταστείς και έχει επεξεργαστή 0.6 lol. Τέσπα Το επόμενο upgrade του WP7 το λένε "Mango" , στην ουσία το Mango α δώσει δυνατότητες στο λειτουργικό που είναι αναγκή για να φτάσει/ξεπεράσει τους ανταγωνιστές του. Ψάξου λίγο στο google τι θα σου παρέχει το Mango , είναι καλό να ξέρεις τι θα πάρεις. Επίσης υπάρχουν και άλλα WP7 κινητά όπως Samsung Omnia 7 HTC HD7 HTC Surround HTC Trophy LG Optimus 7 Επίσης και η Nokia θα βγάλει πολύ σύντομα κινητά με WP7 όπως και η Sony θα βγάλει επίσης (η sony έχει ένα πρόβλημα με το Xbox Live γιατί αυτή έχει το Playstation Network , όμως μάλλον θα βγάλουν κινητά με WP7 και ας έχει μέσα το xbox live το οποιο είναι ανταγωνιστικό network) Ψάξου λίγο ^^
Kяaσh Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Paidia exete n mou protinete kana kalo epe3ergasth kai kamia kalh mitriki??? Οκ περίμενε μία http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559618 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526894 Τώρα είναι εντάξει ;
Phoenix4 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Επίσης τα WP7 είναι το 1ο λειτουργικό που θα βάλουν browser ο οποίος θα έχει Hardware acceleration. Το mango θα δώσει πολύ πράμα , έχει πολύ πράμα στους επόμενους μήνες ^^
Reptant_ Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Θα δω μετα pho Παντως για τωρα, το trophy ειναι gg. Στα λεφτα μου, σε αυτα που χρειαζομαι Εχει κανενας σας καμια 'φαντασιωση' για rank οπως ο wrd?
WeirdSituation Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Οκ, οριστε αυτο που μου ζητησες πω δεν βγάζεις άκρη με το όνομα.. εσύ μη χάσεις :P
Recommended Posts