WeirdSituation Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Wifi έχει και το λειτουργικό του είναι WP7. Ελληνική γλώσσα θα βγάλει μέσα στον αύγουστο ~ κάπου κει. Θες παραπάνω πληροφορίες ; έχει κάμερα 32 mp?
ProJecT Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Λίγο άγριος ο τρόπος που το έκφρασες αλλά συμφωνώ =p Μα με 20 ευρώ παραπάνω παίρνει τον Phenom.. 6πύρηνος, 2,000 MHz, 3.3 GHz
Phoenix4 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 έχει κάμερα 32 mp? 5megapixel κάμερα έχει , την βασική δηλαδή. Αλλά ντάξει smartphone των 200 ευρώ είναι , εγώ προσωπικά μια χαρά το βρίσκω όλα τα κάνει κατά την γνώμη μου. Το WP7 είναι σχετικά νέο λειτουργικό αλλά πιστεύω οτί μέσα στον χρόνο θα ωριμάσει , ειδικά τώρα που η MS έχει και το skype.
ProJecT Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Λίγο άγριος ο τρόπος που το έκφρασες αλλά συμφωνώ =p Μα με 20 ευρώ παραπάνω παίρνει τον Phenom.. 6πύρηνος, 2,000 MHz, 3.3 GHz
Reptant_ Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Wifi έχει και το λειτουργικό του είναι WP7. Ελληνική γλώσσα θα βγάλει μέσα στον αύγουστο ~ κάπου κει. Θες παραπάνω πληροφορίες ; e-shop/plaisio link
`Vaxil Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Πως λέγετε το πρόγραμμα με το οποίο έχει φτιάξει τις φωνές των ΜΠΟΤ ο Angry Goran ?
WeirdSituation Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 οκ στείλε μου σε inbox όμως γιατί 7 και 20 φεύγω :) 1600 mhz? :X
Phoenix4 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Μα με 20 ευρώ παραπάνω παίρνει τον Phenom.. 6πύρηνος, 2,000 MHz, 3.3 GHz Και εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά μετά μου ήρθαν 2 πράματα ~δεν ξέρω ποια προγραμματα παίζουν με μέγιστη απόδοση σε χρήση και οι 6 πυρήνες ~θα ήταν ο απλός amd και όχι ο black edition δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια , και σε ένα μήναθ α βγουν οι 8-πύρηνοι. Πως λειτουργούν δεν ξέρω , άμα υπάρχει διαφορά μεγάλη ένας 4-core με έναν 6-core. Είχα διαβάσει παλιά οτί δεν παίζουν όλοι οι πυρήνες (όχι μόνο σε amd αλλά γενικά) δεν ξέρω.. άμα έχει λεφτά ας πάρει τον 6-core σε black edition , 50 ευρώ παραπάνω είναι νομίζω μια χαρά είναι. Παραπάνω πυρήνες και πιο τελευταία τεχνολογία. Αγαπάμε amd για τις τιμές και την απόδοση =p
Sοfos Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Φοινιξ ενα game που παιζεται με gamepad ξερεις ; Εκτως απο pro/fifa εχω βαρεθει :P
WeirdSituation Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Και εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά μετά μου ήρθαν 2 πράματα ~δεν ξέρω ποια προγραμματα παίζουν με μέγιστη απόδοση σε χρήση και οι 6 πυρήνες ~θα ήταν ο απλός amd και όχι ο black edition δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια , και σε ένα μήναθ α βγουν οι 8-πύρηνοι. Πως λειτουργούν δεν ξέρω , άμα υπάρχει διαφορά μεγάλη ένας 4-core με έναν 6-core. Είχα διαβάσει παλιά οτί δεν παίζουν όλοι οι πυρήνες (όχι μόνο σε amd αλλά γενικά) δεν ξέρω.. άμα έχει λεφτά ας πάρει τον 6-core σε black edition , 50 ευρώ παραπάνω είναι νομίζω μια χαρά είναι. Παραπάνω πυρήνες και πιο τελευταία τεχνολογία. Αγαπάμε amd για τις τιμές και την απόδοση =p μην αρχίζεις αυτά τα ποστ, ξενερώνω..
Reptant_ Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Και εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά μετά μου ήρθαν 2 πράματα ~δεν ξέρω ποια προγραμματα παίζουν με μέγιστη απόδοση σε χρήση και οι 6 πυρήνες ~θα ήταν ο απλός amd και όχι ο black edition δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια , και σε ένα μήναθ α βγουν οι 8-πύρηνοι. Πως λειτουργούν δεν ξέρω , άμα υπάρχει διαφορά μεγάλη ένας 4-core με έναν 6-core. Είχα διαβάσει παλιά οτί δεν παίζουν όλοι οι πυρήνες (όχι μόνο σε amd αλλά γενικά) δεν ξέρω.. άμα έχει λεφτά ας πάρει τον 6-core σε black edition , 50 ευρώ παραπάνω είναι νομίζω μια χαρά είναι. Παραπάνω πυρήνες και πιο τελευταία τεχνολογία. Αγαπάμε amd για τις τιμές και την απόδοση =p Εγω απο τα στατιστικα βλεπω και τους 4 να δουλευουν σε σχεδον ισα επιπεδα οταν τα βαζω ολα να δουλευουν..
Recommended Posts