FighterBoss Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 ξερω που το πας. εγω προσωπικα θα μπω δεν το πάω πουθένα ρε,θέμα θέτω :P Πες μου την σκεψη σου, ωστε ενας παλιος παιχτης να μην βαρεθει μετα απο 1 μηνα, και ενας καινουριος να μπορει να αρχισει μετα απο αυτον τον μηνα και ποσα λεφτα μπορεις να δωσεις για advertisment :D αν σε ρώταγε ένας έτσι στο άσχετο,θα έλεγες οτι ναι θα μάζευε η όχι; (μην μου πεις θα τον ρώταγα κτλπ μπλαμπλα) για advertise...δεν το βλέπω ;o
Reptant_ Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 L2J σε εναν σχετικα new srv πανω απο 100 (χωρις boxs) δυσκολα
Freyr Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Από το 2:27 και μετά για gameplay. den paizei na to perni to pc mou :( makari na exei elafres apetisis opos to freya kai oxi kati san to hellbound
Phoenix4 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 ένας new interlude mid rate server με καλό retail pack κι όλα τα σχετικά,λέγατε να μάζευε κόσμο ; ή τσάμπα προσπάθεια; Σε λιγότερο από 20 μέρες όλοι θα βαρεθούν το έχουν προσπαθήσει πολλοί , no lifetime + fast way to achieve anything = close
Sirocco Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 http://www.inetfreaks.gr/panelladikes/ καλη επιτυχια Ναι τι μπορω να κανω εγω; απλως στο εδειξα
xTsili Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 http://www.inetfreaks.gr/panelladikes/ όχι ρε δεν φερνει stress ;p
FighterBoss Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 L2J σε εναν σχετικα new srv πανω απο 100 (χωρις boxs) δυσκολα με το ίδιο σκεπτικό : Low rate - mid rate - high rate? Σε λιγότερο από 20 μέρες όλοι θα βαρεθούν το έχουν προσπαθήσει πολλοί , no lifetime + fast way to achieve anything = close what do you suggest?Μην με πας σε high five plz
Phoenix4 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 den paizei na to perni to pc mou :( makari na exei elafres apetisis opos to freya kai oxi kati san to hellbound Λίγο πιο βαρύ θα είναι , λιγάκι μην ανησυχείς. Πες μου κάρτα γραφικών/μνήμη/επεξεργαστή να σου πω
Freyr Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Λίγο πιο βαρύ θα είναι , λιγάκι μην ανησυχείς. Πες μου κάρτα γραφικών/μνήμη/επεξεργαστή να σου πω kita, prin to pw, min fadazese oti to pc ine 1-2 xronakia palio...
Sirocco Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 δεν το πάω πουθένα ρε,θέμα θέτω :P αν σε ρώταγε ένας έτσι στο άσχετο,θα έλεγες οτι ναι θα μάζευε η όχι; (μην μου πεις θα τον ρώταγα κτλπ μπλαμπλα) για advertise...δεν το βλέπω ;o ασε ρε.. προσωπικα εγω πιστευω θα μαζεψει.. αλλα οπως ειπε ο φινιτος θελει advertise και λευτα..
Reptant_ Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Λίγο πιο βαρύ θα είναι , λιγάκι μην ανησυχείς. Πες μου κάρτα γραφικών/μνήμη/επεξεργαστή να σου πω Ναι απο το login θα πεθαινουν καποια PC :( με το ίδιο σκεπτικό : Low rate - mid rate - high rate? what do you suggest?Μην με πας σε high five plz High Rate, για το lolsuckInterludecommunity απο 10χρονα πας >_>
Sirocco Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 kita, prin to pw, min fadazese oti to pc ine 1-2 xronakia palio... ΧΑΧΑΧΑ WRD ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
FighterBoss Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ναι απο το login θα πεθαινουν καποια PC :(High Rate, για το lolsuckInterludecommunity απο 10χρονα πας >_> I thought about the same! Βασικά τον high rate τον διαχειρίζεσαι και πιο εύκολα,εχμμ θα δείξει. Αλλά και ένας mid rate καλός... χμμμ θἐλει advertise = money Gf
Recommended Posts