WeirdSituation Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Εγώ τον έναν παππού τον έχασα όταν είμουν πολύ μωρό και δεν είχα γεννηθεί. και εγώ σήμερα διψούσα αλλά δεν έπινα νερό!
Venticar Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Και εγώ δεν είχα πολλές σχέσεις με αυτόν γιατί έμενε στο εξωτερικό. oso nane omos re s lipi
WeirdSituation Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 wrd είσαι βλάκας το ξέρεις; και εσύ είσαι το πολλ του γκοστ, το ξέρεις;
Reptant_ Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ; -caps ενταξει , ειναι στεναχωρο αλλα μην μας γαμας βραδυατικα :-/
Nosti21 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 και εγώ σήμερα διψούσα αλλά δεν έπινα νερό! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι είπα ρε μαλάκα.. Έλεος! Δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα! :/
WeirdSituation Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ; -caps ενταξει , ειναι στεναχωρο αλλα μην μας γαμας βραδυατικα :-/ double kill.
Fanky Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 και εσύ είσαι το πολλ του γκοστ, το ξέρεις; εσυ εισαι βλακας το ξερεις;
WeirdSituation Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι είπα ρε μαλάκα.. Έλεος! Δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα! :/ χαχαχαχαχαχαχαχα ;ρ ούτε εγώ αλλά προσπαθώ να ξεχαστώ ;/
ExTrEmEDwarf Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 oso nane omos re s lipi Πήγαινα στην θάλλασα κάθε μέρα και την κοιτούσα, και άκουγα αυτό το τραγούδι με τις ώρες
WeirdSituation Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 εσυ εισαι βλακας το ξερεις; εσύ είσαι το πολλ του γκοστ, το ξέρεις;
Venticar Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Πήγαινα στην θάλλασα κάθε μέρα και την κοιτούσα, και άκουγα αυτό το τραγούδι με τις ώρες ego se kamia baniera me nero boro na pao h ston pirea sto limani ektos an bre3i kai plimirisi kanas dromos
Recommended Posts