Fortuna Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ξέρει κανείς πώς λέγεται το τραγούδι στη διαφήμιση της Intersport;
MasterDisaster Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ξέρει κανείς πώς λέγεται το τραγούδι στη διαφήμιση της Intersport; you're going down - sick puppies
Fortuna Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 you're going down - sick puppies Πού κολλάει αυτό;
MasterDisaster Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Πού κολλάει αυτό; είναι στο trailer του My Soul to Take!<3
WeirdSituation Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Χαθήκατε μουνιά,συγγρού όλο ευθεία κ μετά αριστερά
ExTrEmEDwarf Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Χτυπάει το τηλέφωνο σε ένα sex-shop. Ο υπάλληλος το σηκώνει και ακούει μια γυναικεία αισθησιακή φωνή. - .....Αχχχχ εσείς πουλάτε κάτι... ωωωωω....κάτι δονητές μαύρους εικοσάποντους; - Μάλιστα, κυρία μου έχουμε αρκετούς... - ....Με turbo δόνηση και ....μμμμμ... αχαχ... περιστρεφόμενη κεφαλή; - Μάλιστα... - ....μμμμμ..... με extra παλινδρομική κ...ίνηση και.... ωωωω ναι!! ναι!!! ..... αληθινό δέρμα; - Ναι, κυρία μου εμείς τους φέρνουμε... - Πως κλείνουν;.. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXA
Sοfos Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Χτυπάει το τηλέφωνο σε ένα sex-shop. Ο υπάλληλος το σηκώνει και ακούει μια γυναικεία αισθησιακή φωνή. - .....Αχχχχ εσείς πουλάτε κάτι... ωωωωω....κάτι δονητές μαύρους εικοσάποντους; - Μάλιστα, κυρία μου έχουμε αρκετούς... - ....Με turbo δόνηση και ....μμμμμ... αχαχ... περιστρεφόμενη κεφαλή; - Μάλιστα... - ....μμμμμ..... με extra παλινδρομική κ...ίνηση και.... ωωωω ναι!! ναι!!! ..... αληθινό δέρμα; - Ναι, κυρία μου εμείς τους φέρνουμε... - Πως κλείνουν;.. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXA χαχαχαχαχαχα
Reptant_ Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Dota μετα απο 6 μηνες INTELLIGENCE CHAMPION 8-2 και τους γαμαω γενικα.Και ας μην μπορω να παιξω γιατι ολα μου φαινονται μεγαλα qq ρε
CarmineAngelo Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Χαθήκατε μουνιά,συγγρού όλο ευθεία κ μετά αριστερά Και λίγο πιο μετά κατέβηκα στον Πειραιά και γάμησα τις μάνες σας και όλα τα παιδιά ( γαυρους ^^ )
Recommended Posts