⚡️Vergil Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ασε ασε μετα θα δεις το γκιαρ σεκοντ... αμανννννν ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο θα τα ξανα αρχησω.. τι μου κανεις.. μην μου τα θυμίζεις αυτά γιατί κάθομαι και διαβάζω το wiki και spoilάρομαι xD
FighterBoss Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 μπηκα μια φορα,σaks real start wars 300 on είχε όμως oO
Pinaepple Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 μην μου τα θυμίζεις αυτά γιατί κάθομαι και διαβάζω το wiki και spoilάρομαι xD ασε σου λεω μετα εχει και γκιαρ 3rd ποπο θα κλαψεις. και οταν θα δεις το χακι εκει ειναι που θα δεις 40 μαζι
⚡️Vergil Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 χαχαχαχαχα βλέπω ελληνοφρένεια και έχω λιώσει Κα-τα-γρα-φε-στε! ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΤΖΑ-ΜΠΑ-ΤΖΗ-ΔΕΣ! ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ
Xplicit7 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 έπαιζε κανείς σας l2smiles? ;o αν ναι, σας άρεσε όλο το gameplay,stats κτλπ; καμία σχέση με retail τπτ,i know Όπως είπαν πολύ star wars μπήκαμε ένα πρωί και το απόγευμα μας έβριζε όλος ο server , one sided τον καταντήσαμε.
FighterBoss Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Όπως είπαν πολύ star wars μπήκαμε ένα πρωί και το απόγευμα μας έβριζε όλος ο server , one sided τον καταντήσαμε. τον παλιό;πριν 1 χρόνο δλδ εννοώ
Reptant_ Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 μέρα Σημερα εσυ ειχες τα κλειδια για να ανοιξεις;
ExTrEmEDwarf Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Σημερα εσυ ειχες τα κλειδια για να ανοιξεις; Έλα μου;
Recommended Posts