Maprex Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=198279.msg1660588#new
BloodyWarrior Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Κλ σορρυ,οταν κλεισει ο σερβερ και εσυ εισαι τοπ pvp ,με 30 pvp,ισως να το ξανασυζητησουμε... Καλο φαρμινγκ. Αμα θες βοηθεια στα πβπ επειδη δεν εχει ατομα κ κανεις πβπ με τν Φινιτο ,κανε μου πμ να μπω. πάντως ο server δεν πρόκειται να κλείσει από όσο ξέρω, όσα άτομα και αν έχει.
Diopos Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 πάντως ο server δεν πρόκειται να κλείσει από όσο ξέρω, όσα άτομα και αν έχει. Οταν ειναι μονοι τους στον σερβερ,δεν θα εχουν αλλη επιλογη κ θα τον κλεισουν... Αυτη η μερα ειναι κοντα..
FighterBoss Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Οταν ειναι μονοι τους στον σερβερ,δεν θα εχουν αλλη επιλογη κ θα τον κλεισουν... Αυτη η μερα ειναι κοντα.. δεν μπήκε ακόμα hopzone για να ξέρουμε :o
Reptant_ Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=157087.0;topicseen uber guide by koylis
Diopos Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 δεν μπήκε ακόμα hopzone για να ξέρουμε :o Κατσε να μπει κ θα φαει κραξημο στα reviews!
Reptant_ Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Κατσε να μπει κ θα φαει κραξημο στα reviews! Για να εξηγουμαστε ο μονος λογος που ο σερβερ ειναι χαλια,ειναι το ddos αλλιως θα ειχε σιγουρα πανω απο 150 ατομα. Ακομα και με αυτα τα 20-30 ατομα,υπαρχουν αρκετα pvps.Φαντασου οτι ο 1ος εχει 250 και υπαρχει restriction στα pvps Οταν δεν ξερετε καποια πραγματα,μην μιλατε.
Diopos Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Οταν τον ανοιξατε ειπατε οτι ειχατε προστασια για τα DDo's attacks. Τελικα αποδεικτηκε οτι λεγατε παπα..ιες... Αυτο μονο κ μονο μου φτανει για να χαντακοσω τν σερβερ.
Pinaepple Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=157087.0;topicseen uber guide by koylis em :$:$ Για να εξηγουμαστε ο μονος λογος που ο σερβερ ειναι χαλια,ειναι το ddos αλλιως θα ειχε σιγουρα πανω απο 150 ατομα. Ακομα και με αυτα τα 20-30 ατομα,υπαρχουν αρκετα pvps.Φαντασου οτι ο 1ος εχει 250 και υπαρχει restriction στα pvps Οταν δεν ξερετε καποια πραγματα,μην μιλατε. pios pios pios?? Finito pm me msn s na s pw 2 3 buf p brika na t ftia3ete
Reptant_ Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Οταν τον ανοιξατε ειπατε οτι ειχατε προστασια για τα DDo's attacks. Τελικα αποδεικτηκε οτι λεγατε παπα..ιες... Αυτο μονο κ μονο μου φτανει για να χαντακοσω τν σερβερ. Το οτι πηραμε το PC με τα linux μολις 1 ωρα πριν ανοιξει σου λεει κατι;Πως να προλαβουν να κανουν ρυθμισεις επειτα,αν νομιζεις οτι μπορεις να αποτρεψεις τα ddos ετσι απλα,εισαι γελασμενος Μου ηρθαν ολοι οι εξυπνακηδες και μιλανε
Diopos Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Το οτι πηραμε το PC με τα linux μολις 1 ωρα πριν ανοιξει σου λεει κατι;Πως να προλαβουν να κανουν ρυθμισεις επειτα,αν νομιζεις οτι μπορεις να αποτρεψεις τα ddos ετσι απλα,εισαι γελασμενος Μου ηρθαν ολοι οι εξυπνακηδες και μιλανε Δικο σας προβλημα ποτε πηρατε το PC.. Μηπως ειπα εγω οτι μπορω να αοπτρεψω τα ddos ?Αντιθετως εσεις το ειπατε και το ειπατε μονο κ μονο για να βρειτε λγ κοσμο παραπανω...Τελικα ο κοσμος σας πηρε χαμπαρι...gf.
Pinaepple Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 @Diopos pos ginete otn ani3e o server na mpikan 50 60 atoma... ama mpi hopzone k gini k mia kali diafimisi 8a gemisi se sigrisi me alous ine mia xara o server
Diopos Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 @Diopos pos ginete otn ani3e o server na mpikan 50 60 atoma... ama mpi hopzone k gini k mia kali diafimisi 8a gemisi se sigrisi me alous ine mia xara o server Αυτο λεω,οτι οταν ανοιξε ο σερβερ δεν ηξεραν οτι στα features λεγαν παπαριες. Αυτο αποδεικτικε στα επομενα 20 λεπτα...
Serus Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ρε εγώ πάω να μπω έσσιελ και κολλάνε τα γραφικά.Αυτά μόνο στον έσσιελ,στους άλλους είμαι οκ...τι να κάνω?
Recommended Posts