Pinaepple Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Επίσης και καλη μου τύχη ta 8ele t tetio s.
Fortuna Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ε εκεί ήταν και ο Columbian. Ο οποίος έκανε abuse κάθε bug που υπήρχε. Ειδικά τα epic τα ρήμαξε ΧΑΧΑΧΑΧΑ Μαλάκα το κορυφαίο ήταν που όταν είχαμε ally με τους Genesis (μέλη των γνωστών OOC - OutOfControl), βάζανε L2 Control στα mass pvp. Όταν λοιπόν σπάσαμε το ally επειδή δε μοίραζαν δίκαια τα epic jewels, πήγε το κωλόζωο και τους έκανε report με τη μία ΧΑΧΑΧΑΧΑ
⚡️Vergil Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 ta 8ele t tetio s. AFOU MAS GLWSSOFAGANE i hope it won't open today xD
Xplicit7 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ο οποίος έκανε abuse κάθε bug που υπήρχε. Ειδικά τα epic τα ρήμαξε ΧΑΧΑΧΑΧΑ Μαλάκα το κορυφαίο ήταν που όταν είχαμε ally με τους Genesis (μέλη των γνωστών OOC - OutOfControl), βάζανε L2 Control στα mass pvp. Όταν λοιπόν σπάσαμε το ally επειδή δε μοίραζαν δίκαια τα epic jewels, πήγε το κωλόζωο και τους έκανε report με τη μία ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ !
Recommended Posts