ExTrEmEDwarf Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 έλεος μπλόκαρα τα swf που κάνουν integrate πάνω στις ιστοσελίδες λόγω της μουσικής του 4chan και τώρα δεν βλέπω τα videos εδώ μισό να το βγάλω
Phoenix4 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 8. Changed the effect that indicates the Daeva has full DP. Ο ΝΑΙ
ExTrEmEDwarf Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Ξέχασα να σου πω πως πήρα το τηλέφωνο Είναι γαμάτο, το μόνο που δεν μου αρέσει είναι στην μπαταρία που μου τρώει 2mAh idle (Καλύτερο και απο το κανονικό) ενώ όταν ανοίγω την κάμερα μου τρώει 50+ mAh. Είναι major bug, μακάρι να κάνουν software update σε αυτή την μαλακία αλλιώς με βλέπω να κάνω root να σβήσω και όλα τα bloatware να είμαι κομπλέ..
Phoenix4 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ξέχασα να σου πω πως πήρα το τηλέφωνο Είναι γαμάτο, το μόνο που δεν μου αρέσει είναι στην μπαταρία που μου τρώει 2mAh idle (Καλύτερο και απο το κανονικό) ενώ όταν ανοίγω την κάμερα μου τρώει 50+ mAh. Είναι major bug, μακάρι να κάνουν software update σε αυτή την μαλακία αλλιώς με βλέπω να κάνω root να σβήσω και όλα τα bloatware να είμαι κομπλέ.. Δηλαδή το ανδροιδές 2.3 πηδιέται. Βασικά κάτι παρόμοιο είχα διαβάσει και για το άιος. Ε κάνε ρουτ μωρέ σιγά
ExTrEmEDwarf Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Δηλαδή το ανδροιδές 2.3 πηδιέται. Βασικά κάτι παρόμοιο είχα διαβάσει και για το άιος. Ε κάνε ρουτ μωρέ σιγά το βλέπω, αλλά επειδή δεν έχω ξανακάνει θα ψαχτώ πρώτα..
Phoenix4 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 το βλέπω, αλλά επειδή δεν έχω ξανακάνει θα ψαχτώ πρώτα.. Δεν έχω ιδέα πως γίνεται αλλά μου έχουν πει οτί είναι πανεύκολο , στην ουσία αντμιν του κινητού σου γίνεσαι. Απλά νομίζω χάνεις την εγγύηση.
ExTrEmEDwarf Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Δεν έχω ιδέα πως γίνεται αλλά μου έχουν πει οτί είναι πανεύκολο , στην ουσία αντμιν του κινητού σου γίνεσαι. Απλά νομίζω χάνεις την εγγύηση. χάνεις την εγγύηση όταν κάνεις unlock to bootloader (http://unlockbootloader.sonyericsson.com/instructions) Γίνεται και με Gingerbreak αλλά είναι γαμησετα. Θα περιμένω ένα μικρό διάστημα μπας και νιώσει η SE και το φτιάξει, αλλιώς έφυγα για root.
ExTrEmEDwarf Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Πάω να ξαπλάρω και να ακούσω κανένα τραγούδι, βαριέμαι να κάθομαι στο πισι
Recommended Posts