Reptant_ Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 alo server lew egw lol siga mn 3ana mpo mafia xaxaxaxaxaxa Εσυ εισαι ζωο παιζεις σε καθε server farmareis emoquit αλλον Παιξε κανα lol αν ειναι,οχι l2
ExTrEmEDwarf Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Μην δει κατι τετοιο ο dimis, θα μου το βγαλει Σοβαρα oταν ανοιξει θελω drago helm +6 Θα κάτω να δοκιμάσω τουλάχιστον αλλά θέλω μία χάρη Apella textures σε dc robe, dragonic & IC. Βαριέμαι να κάνω edit το armorgrp
WeirdSituation Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 παραπάνω access level για να κάνει λογκίν σε χέβι σέρβερ κορούπτ! ναι,ενω ολοι σας τον βλεπατε down, εγω ηδη farmara για tatoo xd και μετά σου λέει ότι εχει τόσα medals και χάλασε τόσα και τόσα.. ΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Pinaepple Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 akou t leei ka8olou emo quit mpika dn m arese bgika aplo.
Reptant_ Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 και μετά σου λέει ότι εχει τόσα medals και χάλασε τόσα και τόσα.. ΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Δεν παει το helmet σου λεω Θα κάτω να δοκιμάσω τουλάχιστον αλλά θέλω μία χάρη Apella textures σε dc robe, dragonic & IC. Βαριέμαι να κάνω edit το armorgrp Για τα textures,αλλου δεν πας; δεν ξερω να το κανω,γιατι δεν λες καναν CE/sofaki?
ExTrEmEDwarf Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Για τα textures,αλλου δεν πας; δεν ξερω να το κανω,γιατι δεν λες καναν CE/sofaki? Βαριέμαι
Reptant_ Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 akou t leei ka8olou emo quit mpika dn m arese bgika aplo. Κανεις δεν σου αρεσει, ok @Κωστα με ψηνεις αγρια τωρα,αν βρω τροπο να τα φτιαχνω,θα βαλω κατι γαματες armor :)
ProJecT Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Down είναι ο σερβερ; Φινιτο μαλάκα στον σερβερ έπαιρνα dyes +4 -5 και όταν τα έβαζα τα έκανα -6 Την άλλη φορά είχε κατι σουλσοτ πεταμένα. Πάτησα να τα σηκώσω και βλέπω πάει αλλού, άντε να δούμε που πάει, μπήκε μέσα στην θαλάσσα και έτρεχε λες και είχε 2 φόρες gmspeed. Σε 3 δευτερόλεπτα έφτασα έξω απο Gludin............
Phoenix4 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Ακριβώς για αυτό :3 τρολλάρω το general μαζί με τον VeGe και ξεκίνησα τα pvp/pk από τα 61 lvl.Αφού πάω στο farm place pkάρω κάνω fake death και δεν με hitάρουν οι Pk guards HAHAHAHA Έτσι ! Εγώ παίρνω pk κάνω hide και άντε γεια :3 Πολύ ninja style. Το καλό είναι οτι σε κάνουν flame και μπορεί να πέσει trolling ! Έχει και τους κλασικούς έλληνες όπως KoKoras TUS Arxontas Τέτοιο πράμα !
Reptant_ Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Down είναι ο σερβερ; Φινιτο μαλάκα στον σερβερ έπαιρνα dyes +4 -5 και όταν τα έβαζα τα έκανα -6 Την άλλη φορά είχε κατι σουλσοτ πεταμένα. Πάτησα να τα σηκώσω και βλέπω πάει αλλού, άντε να δούμε που πάει, μπήκε μέσα στην θαλάσσα και έτρεχε λες και είχε 2 φόρες gmspeed. Σε 3 δευτερόλεπτα έφτασα έξω απο Gludin............ ναι να παιρνεις απο gmshop ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ;
ExTrEmEDwarf Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Κανεις δεν σου αρεσει, ok @Κωστα με ψηνεις αγρια τωρα,αν βρω τροπο να τα φτιαχνω,θα βαλω κατι γαματες armor :) Εγώ πάντα το έκανα έτσι, είχα βάλει dynasty textures σε dc/dragonic/ic σε σερβερ χωρίς custom Και custom glows
Phoenix4 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Βαριέμαι Αγαπητέ , .dressme στον exile όπως στον paradox :3
BloodyWarrior Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Κατσε ρε,σε x100 με farm zone 3 μερες για να πας 78,lol Ρε μαλάκα δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω ; Εγώ δεν κάθομαι να καίγομαι να λέω ο μαλάκες πρέπει να πάω σήμερα 80 lvl να κάνω 80 rebirth και να γαμήσω τον μισό server.. και εξάλλου σύνολο πάνω από 6 ώρες δεν έχω παίξει.
Pinaepple Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 http://www.megatv.com/article.asp?catid=14693#toppage
Recommended Posts