`Vaxil Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ωραίο μουνί η Φαυ. Κοστοπούλου έχουμε μια οδο στις Σέρρες. Δίπλα στην οδό μου, Τσαλοπούλου. :3 μενγ. Είναι η απουσιολόγος της τάξης μου , που μάλλον με γουστάρει αλλά την γουστάρει ένας κολλητός μου για αυτό την αφήνω :3
Sirocco Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Καλή φαίνεται, φυτό και έτσι η μπα ; δειξτε καμια φωτο ρε εγω δεν εχω fb να την δω :/
ExTrEmEDwarf Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 μενγ. Είναι η απουσιολόγος της τάξης μου , που μάλλον με γουστάρει αλλά την γουστάρει ένας κολλητός μου για αυτό την αφήνω :3 Μου την δίνουν αυτού του τύπου φιλίες, "την γουστάρει ένας φίλος και δεν κάνω τίποτα". Αν γουστάρει εσένα τότε πες του πως δεν παίζει να τα φτιάξουν επειδή γουστάρει εσένα. Με την ελπίδα δεν θα βγάλει τίποτα ο φίλος σου. Την πάτησα έτσι το καλοκαίρι και τραβούσα τα μαλλιά μου που δεν έκανα τίποτα.
BloodyWarrior Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Μου την δίνουν αυτού του τύπου φιλίες, "την γουστάρει ένας φίλος και δεν κάνω τίποτα". Αν γουστάρει εσένα τότε πες του πως δεν παίζει να τα φτιάξουν επειδή γουστάρει εσένα. Με την ελπίδα δεν θα βγάλει τίποτα ο φίλος σου. Την πάτησα έτσι το καλοκαίρι και τραβούσα τα μαλλιά μου που δεν έκανα τίποτα. Αν ήξερες πόσες φορές την έχω πατήσει και εγώ έτσι, αλλά προσωπικά δεν το μετανιώνω :)
ExTrEmEDwarf Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Αν ήξερες πόσες φορές την έχω πατήσει και εγώ έτσι, αλλά προσωπικά δεν το μετανιώνω :) Κοίτα. Να το κάνεις όταν βλέπεις ότι ο φίλος σου έχει φάει τρελό κόλλημα αλλά εσύ δεν την θες τότε οκ. Αλλά άμα γουστάρεις εσύ, γουστάρει και αυτή και είναι στην μέση φίλος, τότε δεν γίνεται να την αφήσεις για τον άλλο. Πρέπει να μιλήσεις στον άλλο πως έχει η κατάσταση και να κάνει ένα βήμα πίσω..
`Vaxil Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Καλή φαίνεται, φυτό και έτσι η μπα ; Φυτό αλλά η μόνη μη πουτάνα συμφεροντολόγος γυναίκα που έχω γνωρίσει. Μου την δίνουν αυτού του τύπου φιλίες, "την γουστάρει ένας φίλος και δεν κάνω τίποτα". Αν γουστάρει εσένα τότε πες του πως δεν παίζει να τα φτιάξουν επειδή γουστάρει εσένα. Με την ελπίδα δεν θα βγάλει τίποτα ο φίλος σου. Την πάτησα έτσι το καλοκαίρι και τραβούσα τα μαλλιά μου που δεν έκανα τίποτα. Γυναίκες υπάρχουν πολλές. Αληθινοί φίλοι όμως λίγοι.
BloodyWarrior Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Κοίτα. Να το κάνεις όταν βλέπεις ότι ο φίλος σου έχει φάει τρελό κόλλημα αλλά εσύ δεν την θες τότε οκ. Αλλά άμα γουστάρεις εσύ, γουστάρει και αυτή και είναι στην μέση φίλος, τότε δεν γίνεται να την αφήσεις για τον άλλο. Πρέπει να μιλήσεις στον άλλο πως έχει η κατάσταση και να κάνει ένα βήμα πίσω.. Ναι ρε συμφωνώ απολύτως , απλός γκόμενες είναι ρε φίλε ντάξει και άμα χάσεις κάποιες ευκαιρίες , θα βρεις άλλες.
`Vaxil Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Αν το επιτρέψει ο Vaxil ! Δείξε αλλά μέχρι ένα σημείο. Ποιος θα μου δίνει τις ασκήσεις της πουτάνας της Ελένης μετά ;;;;
ExTrEmEDwarf Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Ναι ρε συμφωνώ απολύτως , απλός γκόμενες είναι ρε φίλε ντάξει και άμα χάσεις κάποιες ευκαιρίες , θα βρεις άλλες. Σε αυτό συμφωνώ :>
Sirocco Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Φυτό αλλά η μόνη μη πουτάνα συμφεροντολόγος γυναίκα που έχω γνωρίσει. Γυναίκες υπάρχουν πολλές. Αληθινοί φίλοι όμως λίγοι. ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ. ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΦΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ. Δείξε αλλά μέχρι ένα σημείο. Ποιος θα μου δίνει τις ασκήσεις της πουτάνας της Ελένης μετά ;;;; δειξτε καποιος μια φωτο της
BloodyWarrior Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Και εγώ συμφωνώ. Έχω γαμήσει εγώ και ξέρω. ΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΧΑΑΧ
Recommended Posts