Reptant_ Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 οι προηγούμενες σελίδες μου έφτιαξαν την μέρα. Κρίμα που η μέρα επισήμως τελειώνει σε 5-6 ώρες, κι έτσι δεν θα μπορέσω να την απολαύσω ολοκληρωτικά... Παιζεις κανενα bnet?
NotAbastard Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Παιζεις κανενα bnet? Έχω βιολογία σε 16 λεπτά.. Αλλά ακόμα και να είχα χρόνο, δεν έχω bnet στο σπίτι και γι αυτό παίζω PDC και DL μόνο στα πουτσονέτ του Ηρακλείου... Από σπίτι μόνο πεοgarena κι rgc :P
Fanky Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 τπτ ρε απλά πήρα 14 τεχνολογια :D qq sto 4amino 7 mou eixe balei,omfg
Reptant_ Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Έχω βιολογία σε 16 λεπτά.. Αλλά ακόμα και να είχα χρόνο, δεν έχω bnet στο σπίτι και γι αυτό παίζω PDC και DL μόνο στα πουτσονέτ του Ηρακλείου... Από σπίτι μόνο πεοgarena κι rgc :P Εγω εγινα admin σε bnet channel με bots αρχισα να ξαναπαιζω που και που σημερα 3v5 γυρισαμε game...εγω με magnus,sniper + silencer μιλαμε,μεσα σε 5,ulti empower bf assault mask of madness monkey <3
Reptant_ Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ΦΙΝΙΤΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ! Θα φανει συντομα,γιατι το λες αυτο.Δεν καταλαβαινω,απλα τπτ ρε απλά πήρα 14 τεχνολογια :D qq sto 4amino 7 mou eixe balei,omfg 14..τεχνολογια σοβαρο μαθημα ;Ο και εγω εγραψα 16 στην Φυσικη ΚΑΤ που μου ειχε 15
NotAbastard Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Εγω εγινα admin σε bnet channel με bots αρχισα να ξαναπαιζω που και που σημερα 3v5 γυρισαμε game...εγω με magnus,sniper + silencer μιλαμε,μεσα σε 5,ulti empower bf assault mask of madness monkey <3 Eγώ έχω ξενερώσει... Καλούς αντιπάλους πλέον βρίσκω μόνο στα Clan Match το Σάββατο, και αυτοί άρχισαν να λιγοστεύουν... Το προηγούμενο Σάββατο κερδίσαμε με team : Ezalor, Omniknight, Huskar, Pudge, Chen εναντίον Venomancer, Lion, Nevermore, Darkseer, Tidehunter
Reptant_ Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Εγω εχω γινει πιο noob και απο τους noob ,τι να πεις ουτε last hit δεν μπορω να κανω... εχω συνηθησει απο lol αλλα το παλεβω
Reptant_ Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 User [megalos_gaf] was banned on server [europe.battle.net] on 2009-11-26 by [kitz] because [ante sto diaolo]. KiTz=Head Admin haha
Recommended Posts