Reptant_ Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 btw,ειμαι σιγουρος οτι ενα ιδιο sign εχει κανει ο GodPower,τεσπα
MixMasteR Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Εγω το εφτιαξα μονος μου κανενας δεν βοηθησε Δεν είναι από το nfs?
Reptant_ Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 AP teemο γαμαει μιλαμε late game σε τρωνε οι βομβες μονες τους...
Fortuna Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 AP teemο γαμαει μιλαμε late game σε τρωνε οι βομβες μονες τους... Late game ή Banshees έχω ή Oracle και τρώω 0 damage ακριβώς.
Reptant_ Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Σε ενα game που παιζαμε χθες,οχι σε μαχες(κανονικες) αλλα που κυνηγουσαμε ,εγω τουλαχιστον εριχνα χριστοπαναγιες γιατι ειχαμε φαει ολες τις βομβες του παιχνιδιου
Fortuna Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Σε ενα game που παιζαμε χθες,οχι σε μαχες(κανονικες) αλλα που κυνηγουσαμε ,εγω τουλαχιστον εριχνα χριστοπαναγιες γιατι ειχαμε φαει ολες τις βομβες του παιχνιδιου Χτες ο Tsili πήρε Teemo σε ranked και νικήσαμε. Είχα Irelia και τον έκανα carry.\\ Να βλέπεις μαλάκα έμπειρο ks. Κάνει ο Urgot ulti σε έναν με μια μπάρα HP και πάω εγώ και παίζω μία 3η και παίρνω το kill kk
Reptant_ Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Χτες ο Tsili πήρε Teemo σε ranked και νικήσαμε. Είχα Irelia και τον έκανα carry.\\ Να βλέπεις μαλάκα έμπειρο ks. Κάνει ο Urgot ulti σε έναν με μια μπάρα HP και πάω εγώ και παίζω μία 3η και παίρνω το kill kk να βλεπεις εμενα με katarina,300 life να τρωω 3 ατομα εκανα shunpo μεσα σε miliseconds,(λεμε τωρα) δεν προλαβενα!
Recommended Posts