Finitο Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Σιγά μωρέ, θα κάνεις καμία βολτίτσα κάθε μέρα και ο ένας μήνας θα περάσει τσακ μπαμ Ρε συ,καταλαβε το δεν ειναι το ban,σαν ban οτι δεν θα αντεξω χωρις το acc px το ζητημα μου ειναι,οτι ηταν αδικο ban καποιον μονο για το post count χωρις να βλεπετε καν τι ποστ κανει ή τα αλλα που ελεγε ο Erol...ή το 'warn' . . .
๔aƒú° Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ρε συ,καταλαβε το δεν ειναι το ban,σαν ban οτι δεν θα αντεξω χωρις το acc px το ζητημα μου ειναι,οτι ηταν αδικο ban καποιον μονο για το post count χωρις να βλεπετε καν τι ποστ κανει ή τα αλλα που ελεγε ο Erol...ή το 'warn' . . . +1
⚡️Vergil Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 you tested that ? :)anyway thanks :) yes it's working
Maprex Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Κρήτη και ξερό ψωμί. Τίποτα καλύτερο από την Κρήτη. Τέλεια μέρη, πολύ φιλικά άτομα,και γαμώ τις ρακκές έχετε!
Fanky Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Κρήτη και ξερό ψωμί. Τίποτα καλύτερο από την Κρήτη. Τέλεια μέρη, πολύ φιλικά άτομα,και γαμώ τις ρακκές έχετε! >.>
ExTrEmEDwarf Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Κρήτη και ξερό ψωμί. Τίποτα καλύτερο από την Κρήτη. Τέλεια μέρη, πολύ φιλικά άτομα,και γαμώ τις ρακκές έχετε! ^^ στο ηράκλειο να δείς τι γίνεται
Maprex Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 ^^ στο ηράκλειο να δείς τι γίνεται Ηράκλειο ήμουν χθες. Έχει και γαμώ τις αγορές γιατί μόνο αυτά πρόλαβα να δω. Αλλά σαν τα Χανιά τίποτα! Ούτε πολλά αμάξια, πολύ καλός κόσμος, φιλόξενος.Είναι γαμάτα στην κρήτη.
Recommended Posts