WeirdSituation Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 re zwa .. to email tou ego pou to ksero ? ase pou den thymasai re vlakako ... mola ta zwa edw parea na pume .. na o monos sosts an8ropos ine o Weird. Ton agapaw k magapaei για φιξ να πας σε άλλον γιατί θα με θεωρήσεις άδικο :3
Reptant_ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Guest 18:16:52 Viewing the topic [HELP]Petroula kwstidou Roz DvD.
WeirdSituation Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Με λένε παράξενο, δε με πειράζει μα κάνω για μένα ό,τι μ' αρέσει Κουράστηκα τόσο, γι' αυτό και με νοιάζει ξανά η καρδιά μου να μην πονέσει ♥
Fanky Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ♥ Ξαφνικά με αφήνεις,τηλέφωνα κλείνεις,χωρίς εξηγήσεις, χωρίς ένα γεία, σου χα πει μην με αφήσεις και μου πές ποτε ♥
Fanky Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ♥ Ξαφνικά με αφήνεις,τηλέφωνα κλείνεις,χωρίς εξηγήσεις, χωρίς ένα γεία, σου χα πει μην με αφήσεις και μου πές ποτε ♥
Reptant_ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Δεν ειδα οτι το ειχε ο fanky ενταξει καταντατε σπαστικοι να αρχισω να σπαμμαρω την sign μου;
WeirdSituation Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Δεν ειδα οτι το ειχε ο fanky ενταξει καταντατε σπαστικοι να αρχισω να σπαμμαρω την sign μου; αυτός έβαλε μετά, δεν φταίω εγώ..
Recommended Posts