LuCkYsTrIkE* Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ρε τρελε μου , αυτο δεν ειναι κλαψα ελεος .... Δηλαδη νταξει μπουχτησα ρε αδερφε απο το οτι καποιοι εδω μεσα το παιζουναι καποιοι.. Χεστηκα εγω για το dekarma σου ειπα . Οχι οτι με χαλαει να γινει παλι 0 γιατι αδικα το πηρα το -1 . Αλλα οκ δεν με νοιαζει . enas ari8mos eine siga..............
Fanky Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ρε τρελε μου , αυτο δεν ειναι κλαψα ελεος .... Δηλαδη νταξει μπουχτησα ρε αδερφε απο το οτι καποιοι εδω μεσα το παιζουναι καποιοι.. Χεστηκα εγω για το dekarma σου ειπα . Οχι οτι με χαλαει να γινει παλι 0 γιατι αδικα το πηρα το -1 . Αλλα οκ δεν με νοιαζει . κοντέβεις enas ari8mos eine siga.............. έμ άκου και τον pants0
Pinaepple Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 O mix den moy ekane sig ::( anti na asxoliste me t provlima m :( ka8este k malonete san tis gates
FighterBoss Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 κούρασε ΕΔΙΩΞΕς ΚΑΙ ΤΟΝ WEIRD πάλι για lol θα πήγε α εδώ είναι
Pinaepple Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 xaxaxaxa o Coyote k o Commodus parakolou8oun ;p pios 8a faei dekarma piossssssssss? re mlka tr ekanes tn Jiz -1 tr t ida ;p
FighterBoss Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 xaxa thymasai ? ^^ λολ μπορείς να βρεις την ip του; δεν είμαι εγώ πφφφ
Reptant_ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 αφου μπορεις να αλλαξεις το ονομα,αχ τι εξυπνος ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ GUIDE ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ τοση ωρα ενα guide?
Fanky Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 xaxa thymasai ? ^^ Άρα εσύ είσαι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα νάις φόρουμ ρε,αλλά την άλλη φόρα πάρε κανα webhost+domain και όχι φρεε
FighterBoss Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 αφου μπορεις να αλλαξεις το ονομα,αχ τι εξυπνοςτοση ωρα ενα guide? μλκα άσε εχώ μια τεμπελιά τώρα τελευταία έλεος -.- αλλά εντάξει είναι σχετικά μεγαλούτσικο εσύ;
Recommended Posts