Jump to content
  • 0

Interlude Pack

Question

Posted

Καλησπέρα.

Ελπίζω να είμαι στο σωστό μέρος για να γράψω αυτό! ( Έγραψα στο L2 Off αλλά δε νομίζω να ήμουν στο σωστό )

Σκέφτομαι να ανοίξω έναν Interlude, αλλά έχω ακούσει πως δεν ασχολούνται πλέον πολλοί με Interlude Pack.

Που σίγουρα θα σημαίνει πως θα είναι ένα προβληματικό Pack.

Έχω όμως μία περιέργεια, εάν αγοράσω ένα Interlude Pack θα με εγγυάται ένα παιχνίδι χωρίς προβλήματα, και δε λέω ένα Pack μόνο με Anti-Hack,

αλλά και με διάφορα άλλα " καλά " μέσα?

Ξέρω πως προτείνουν πλέον Final Gracia, Epilogue αλλά δεν έχω ασχοληθεί άλλη φορά με αυτά και δε λέει να ξαναρχίσω να ψάχνομαι, δε μου περισσεύει σχεδόν καθόλου χρόνος.

Εάν είναι να αγοράσω, πόσο θα κοστίσει ένα Pack για να λειτουργεί ΚΑΛΑ ο Server? ( Xwris custom items, armos, weapon, Extra NPC'S μέσα ) Αυτά τα περνάω εγώ!

Recommended Posts

• 0
Posted

Το μόνο που κατάφερες είναι να χαλάσεις την γνώμη μου που ίσως είχα για 'σενα.

Δεν ζήτησα την άποψη σου σχετικά με την γνώμη μου και προφανώς αυτό που κάνεις

αυτή τη στιγμή δεν θεωρείτε τίποτε άλλο παρά "spam" .

Δεν προσπάθησα να σου αποδείξω καθόλου το αντίθετο ή πως έχω δίκιο αλλά μάλλων

είσαι πολύ μικρός για να το καταλάβεις.

Λυπάμαι πολύ για μερικούς που έχουν μεγάλο στώμα. Συνήθως είναι μηδενικά.

Κομπλεξικά ατομάκια που προσπαθούν να δειχθούν.

Το θέμα είναι πως πολλά ζώα, ονόματα δεν λέμε, αντί να χρησιμοποιήσουν 2-3 σχόλια για να βελτιωθούν και να παραδειγματιστούν, προσπαθούν να αποδείξουν πως έχουν δίκιο, με αποτέλεσμα να αποτυγχάνουν περισσότερο.

Noμίζω πως ένας φυσιολογικός άνθρωπος μπορεί να διακρίνει την ειρωνεία σε όσα έγραψες.

+1 Sostos kala les alla o kathenas amma ta perni etima dn tha mathi pote tpt :)

Ακριβώς.

• 0
Posted

Noμίζω πως ένας φυσιολογικός άνθρωπος μπορεί να διακρίνει την ειρωνεία σε όσα έγραψες.

Ακριβώς.

Δεν υπάρχει ειρωνεία. Οτι διαβάζεις γράφω.

• 0
Posted

Δεν υπάρχει ειρωνεία. Οτι διαβάζεις γράφω.

Μάθε την έννοια της λέξης, διαβάζοντάς την σε ένα λεξικό, και κάνε edit το post σου, αφού καταλάβεις τι πέταξες μόλις τώρα.

• 0
Posted

Μάθε την έννοια της λέξης, διαβάζοντάς την σε ένα λεξικό, και κάνε edit το post σου, αφού καταλάβεις τι πέταξες μόλις τώρα.

Δεν βλέπω να υπάρχει λόγος να κάνω κανένα edit. Όλα είναι ξεκάθαρα.

Το θέμα ήταν να βοηθήσουμε τον poster και όχι να προσπαθείς να την μπεις σε εμένα.

• 0
Posted

Tην είδα αυτός που πρέπει να δείξει σε ορισμένους 'κακούς καθοδηγητές' πόσο λάθος κάνουν.

Και κρίνοντας από την "Στυλ 10χρονου" αντίδρασή σου, προφανώς τα κατάφερα.

Το θέμα είναι πως πολλά ζώα, ονόματα δεν λέμε, αντί να χρησιμοποιήσουν 2-3 σχόλια για να βελτιωθούν και να παραδειγματιστούν, προσπαθούν να αποδείξουν πως έχουν δίκιο, με αποτέλεσμα να αποτυγχάνουν περισσότερο.

Και όσο για το "είναι η άποψή σου", τη σέβομαι, δεν μπορώ να την αλλάξω, όμως μπορώ να δηλώσω πως διαφωνώ καθέτως μ'αυτήν.

Όπως και να 'χει, με pack κάποιου άλλου, επιτυχημένο server δεν κάνεις..

Δε λέω πως όταν το πάρω θα το αφήσω έτσι.

Θα γίνουν αλλαγές προς αυτά που θέλω εγώ, απλά να βγουν από την μέση αυτά τα μεγαλοπροβλήματα.

Και επίσης δε θέλω να έχω μέσα 400 - 500 άτομα, ούτε καν Donate δε θα βάλω, αυτό που θέλω είναι να,

ανοίξω server με πετυχημένες ιδέες έτσι αυτά τα 60 - 100 - 200 άτομα να απολαμβάνουν το παιχνίδι όπως τους αρέσει

χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα, απλά να μπορούν να παίζουν κάτι που να τους αρέσει.

Δε θέλω να πετύχει προς ευχαρίστηση δική μου, θέλω να πετύχει προς αυτά τα άτομα που θα μπουν

να παίζουν κάτι που καιρό έψαχναν.

( Δε λέω πως θα κάνω αυτό που ψάχνουν, απλά κομμάτια - κομμάτια από αυτά που τους αρέσουν )

• 0
Posted

Εγώ θα σου πρότεινα :

Δεν είσαι ακόμα έτοιμοσ developer για να ανοίξεις σέρβερ με δικό σου pack;

Ωραία,απλά μην ανοίξεις σέρβερ ακόμα.

Κάτσε ασχολήσου για κάμποσο καιρό με java ,αν χρειαστεί και 1 χρόνο και τότε θα είσαι μια χαρά και επιτέλους(πιθανόν) θα βγει ένας καλός IL server από εσένα.

Τώρα να βάλεις έναν άλλο άσχετο dev(με την έννοια οτι δδεν σε ξέρει,δεν τον ξέρεις) να σου κάνει pack,

δεν γίνεται δουλειά.Γιατί μόλις βρεθεί κάποιο bug ποιος θα το λύσει;Αυτός πήρε τα λευτά του -Bye θα σου πει...

Πάνω κάτω αυτό κάνω κι εγώ...(περίπου...)

@Coyote

Σταμάτα τις αναταράξεις που προκαλείς

• 0
Posted

Δε λέω πως όταν το πάρω θα το αφήσω έτσι.

Θα γίνουν αλλαγές προς αυτά που θέλω εγώ, απλά να βγουν από την μέση αυτά τα μεγαλοπροβλήματα.

Και επίσης δε θέλω να έχω μέσα 400 - 500 άτομα, ούτε καν Donate δε θα βάλω, αυτό που θέλω είναι να,

ανοίξω server με πετυχημένες ιδέες έτσι αυτά τα 60 - 100 - 200 άτομα να απολαμβάνουν το παιχνίδι όπως τους αρέσει

χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα, απλά να μπορούν να παίζουν κάτι που να τους αρέσει.

Δε θέλω να πετύχει προς ευχαρίστηση δική μου, θέλω να πετύχει προς αυτά τα άτομα που θα μπουν

να παίζουν κάτι που καιρό έψαχναν.

( Δε λέω πως θα κάνω αυτό που ψάχνουν, απλά κομμάτια - κομμάτια από αυτά που τους αρέσουν )

Εάν πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις, τότε πράξε όπως νομίζεις.

Σε προειδοποίησα πάντως πως με άλλου το pack δεν πρόκειται να τα πας καλά, εάν οι γνώσεις σου δεν αρκούν ούτε για 1 boolean.

Σταμάτα τις αναταράξεις που προκαλείς

Και ποιος νομίζεις πως είσαι για να μου απαγορέψεις να εκφράσω τη γνώμη μου, ή να προσφέρω τη βοήθειά μου (επειδή αυτό κάνω);

• 0
Posted

Και ποιος νομίζεις πως είσαι για να μου απαγορέψεις να εκφράσω τη γνώμη μου, ή να προσφέρω τη βοήθειά μου (επειδή αυτό κάνω);

Άι μωρέ,για πλάκα το'πα πιάνεσαι αμέσως αχα

• 0
Posted

Εάν πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις, τότε πράξε όπως νομίζεις.

Μας τα έπρηξες τα "μπαλάκι, μπαλάκι" δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

Έχεις χάσει το νόημα. Βγες έξω και παίξε καμιά μπάλα να ξεσκάσεις. Δεν είσαι καλά.

Γράφε ότι θές... free for all... pff

• 0
Posted

Μας τα έπρηξες τα "μπαλάκι, μπαλάκι" δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

Έχεις χάσει το νόημα. Βγες έξω και παίξε καμιά μπάλα να ξεσκάσεις. Δεν είσαι καλά.

Γράφε ότι θές... free for all... pff

Δεν θυμάμαι να απευθύνομαι σε 'σένα, πράγμα που δείχνει πως έχω σταματήσει να σου δίνω σημασία.

Αν έχεις σκοπό να κάνεις quote κάθε post μου, τότε γράψε κάτι ουσιώδες.

• 0
Posted

Δεν είναι ότι δε θέλω να φτιάξω δικό μου Pack.

Εάν ήξερα αγγλικά, σίγουρα μέσα σε 3 - 4 μήνες να ήξερα όλα αυτά που ζητάω.

Δε θέλω Pack ακριβώς, θέλω Ta Java που θα λύσουν τα προβλήματα που ζήτησα μέχρι εγώ να μάθω να τα λύνω μόνος.

Pack βρίσκεις, κάνεις ένα Compile και είσαι ΟΚ.

Ξέρω από Compile έχω κάνει ( όπως είπα, στο παρελθόν είχα ανοίξει. )

Το θέμα είναι τα Java. Μέχρι αυτά να μάθω, θα πρέπει να ξέρω και από άλλα.

Όλα θα μαθαίνονται σιγά σιγά, αλλά αν ασχολούμαι με μόνο 1 πράγμα τότε θα χρειαστεί και άλλος καιρός για να μάθω και τα άλλα.

Όσο θα είναι Ον ο σέρβερ θα μαθαίνω τα άλλα, Μαζί με αυτά θα μάθω και Java.

Όποιος θέλει κάτι το καταφέρνει.

• 0
Posted

Δεν είναι ότι δε θέλω να φτιάξω δικό μου Pack.

Εάν ήξερα αγγλικά, σίγουρα μέσα σε 3 - 4 μήνες να ήξερα όλα αυτά που ζητάω.

Δε θέλω Pack ακριβώς, θέλω Ta Java που θα λύσουν τα προβλήματα που ζήτησα μέχρι εγώ να μάθω να τα λύνω μόνος.

Pack βρίσκεις, κάνεις ένα Compile και είσαι ΟΚ.

Ξέρω από Compile έχω κάνει ( όπως είπα, στο παρελθόν είχα ανοίξει. )

Το θέμα είναι τα Java. Μέχρι αυτά να μάθω, θα πρέπει να ξέρω και από άλλα.

Όλα θα μαθαίνονται σιγά σιγά, αλλά αν ασχολούμαι με μόνο 1 πράγμα τότε θα χρειαστεί και άλλος καιρός για να μάθω και τα άλλα.

Όσο θα είναι Ον ο σέρβερ θα μαθαίνω τα άλλα, Μαζί με αυτά θα μάθω και Java.

Όποιος θέλει κάτι το καταφέρνει.

Και γιατί δεν κάθεσαι πρώτα να μάθεις και μετά να ανοίξεις server; o.O

Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική..

Άι μωρέ,για πλάκα το'πα πιάνεσαι αμέσως αχα

I am emo.

• 0
Posted

Δεν θυμάμαι να απευθύνομαι σε 'σένα, πράγμα που δείχνει πως έχω σταματήσει να σου δίνω σημασία.

Αν έχεις σκοπό να κάνεις quote κάθε post μου, τότε γράψε κάτι ουσιώδες.

Okay MASTER... your wish may come true.

Λες και εσύ όσα γράφεις είναι ουσιώδες και εμάς δεν είναι.

Okay κύριε αλάνθαστε.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...