Jump to content

[Fun] Ο Ονειροπόλος Νάνος


VeGe

Recommended Posts

Tα πρώτα βήματα για τον νεόφερτο στον κόσμο νάνο τον Καρλ. Το χιονισμένο τοπίο θυμίζει τα παραμύθια που μας διάβαζαν όταν ήμασταν μικροί. Μερικοί λύκοι ψάχνουν για τροφή κοντά στο χωριό. Ο μικρός νάνος ονειροπόλος και ταυτόχρονα αχόρταγος αποφασίζει να γίνει ο πιο πλούσιος κάτοικος της Aden, έτσι με τα λίγα χρήματα που έχει στην τσέπη του, αγοράζει ένα τσεκούρι και μία ασπίδα και ξεκινάει για μεγάλες περιπέτειες.

 

 

Δίχως να δει το φως του ήλιου για πολλές μέρες αποφασίζει να βγει από τα σκοτεινά ορυχεία και να πάρει το δρόμο για ένα χωρίο που από ότι άκουσε ήταν ο παράδεισος για τους επίδοξους επιχειρηματίες. Tώρα μάλιστα που έμαθε πως να φτιάχνει αντικείμενα συνδιάζοντας διαφόρων ειδών υλικά ήταν πολύ αισιόδοξος. Παίρνει λοιπόν το δρόμο για τη Gludio.

 

 

Koυρασμένος όπως ήταν απο τη μεγάλη διαδρομή αποφασίζει να πιεί μια μπύρα στην ταβέρνα του "Mae Λαουσβιτς" (Ρώσσος elf, απο τους πρώτους κατοίκους της πόλης). Eκεί είναι μαζεμένη όλη η μαφία της πόλης. Τον αγνούν επιδεικτικά και έτσι ο μικρός αποφασίζει να κρυφακόυσει:

 


Jack: Η προμήθεια με συνταγές SSD, BSSD θα φτάσει αργά το βράδυ

Tark: Ελπίζω να μην τους ακολουθήσει κανένας, γιατί παρατήρησα έντονη παρουσία των Sentinels στους αγρούς.

Jack: Μην ανησυχείτε είναι όλα υπό έλεγχο


 

Ο Καρλ έμεινε άγρυπνος όλη νύχτα, και μόλις είχε την πρώτη ευκαιρία άρπαξε δύο συνταγές και χάθηκε στο σκοτάδι. Τους επόμενους δύο μήνες δε βγήκε καθόλου απο το πρόγραμμα του. Το πρωί κηνυγούσε τέρατα και έφτιαχνε SSD, BSSD και το βράδυ τα πουλούσε σε ένα καλό σημείο που ανακάλυψε, κοντά στον ιερό ναό της πόλης. Όταν ήταν πια σίγουρος για τον εαυτό του, μάζεψε τα πράγματα του και πούλησε όλο το εμπόρευμα για να μην έχει βάρος, καθώς ήταν η ώρα να ταξιδέψει στην Dion, την πόλη των ληστών και του υπόκοσμου γενικότερα

 

 

 

 

Εκεί ο Καρλ έμαθε τα πρώτα κόλπα για το πως να απατά τους πελάτες του, στοχεύοντας είτε στην κούραση είτε στην αφέλεια τους. Το κλίμα της Dion τον βοήθησε να αναπτυχθεί πολυ γρήγορα. Καθημερινοί καυγάδες στις γύρω πύλες της πόλης, κλοπές στα αγροκτήματα κοντά στη Φλοράν και συνεχείς εξορμήσεις στα μέρη των Ζωντανών-Νεκρών (Execution Grounds). Ο Βασιλιάς της Dion, ο Άρθουρ που καθημερινά έλεγχε την κίνηση στους δρόμους της πόλης παρατήρησε σε μια γωνία τον Καρλ να εργάζεται ασταμάτητα. Η αφοσίωση του Καρλ ήταν αυτό που έκανε εντυπωσίασε το Βασιλιά ο οποίος αμέσως του ζήτησε να τον ακολουθήσει στο παλάτι. Εκεί έγινε μέλος του συμβουλίου του Βασιλιά και γνώρισε από κοντά τι θα πει να είσαι πλούσιος. Όλα πήγαιναν πολύ καλά μέχρι που κάποια στιγμή περιπλανώμενος στα μπουντρούμια του κάστρου άκουσε κάποιες κραυγές. Ακολούθησε τον ήχο και έφτασε σε ένα κελί μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας τραυματισμένος Ορκ.

 


Καρλ: Τι σου συνέβη?

Oγκρ: Ο βασιλιάς μας βάζει υψηλούς φόρους, (15%) και δεν είχα δυνατότητα να πληρώσω.

Καρλ: Και τα τραύματ.....

Oγκρ: Άσε με να τελειώσω! Δύο Sentinels ήρθαν και με πήραν απο το σπίτι μου και εδώ και τρεις μέρες με βασανίζουν.

Καρλ: Και όλα αυτά επειδή δε μπορούσες να πληρώσεις?

Oγκρ: ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ AΦΘΟΝΑ POTIONS ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ


 

O Kαρλ θορυβήθηκε. Πάντοτε ήθελε να αποκτήσει χρήματα και δύναμη, όμως ποτέ δεν άντεξε την εκμετάλλευση. Έτσι λοιπόν πήρε μια μεγάλη απόφαση. Περίμενε να νυχτώσει και πήγε στα μπουντρούμια. Ο φύλακας κοιμόταν και έτσι προσεχτικά και σταθερά έφτασε στο κελί του Ογκρ. Άνοιξε την πόρτα και του είπε:


Kαρλ: Eίσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Σ' ευχαριστώ γιατί σήμερα μου άνοιξες τα μάτια.


 

Αφού πήγε ενάντια στo του Βασιλιά, δε μπορούσε να κάνει αλλιώς, αλλά να φύγει απο τη Dion. Αποφάσισε λοιπόν να γυρίσει στις παλιές συνήθειες και στην αναζήτηση της περιπέτειας. Ήταν καιρός να μετακομίσει στη Giran, το κέντρο του εμπορίου.

 

 

Όταν τελικά έφτασε στη Giran ήταν νύχτα και όλα τα "Rooms to Let" (γνωστά ως Relax Hall) ήταν πιασμένα. Ο Καρλ craftare ένα χαρτοκούτι και έπεσε για ύπνο. Το κρύο ήταν τσουχτερό και στην πόλη υπήρχε απόλυτη ησυχία. Οι χαμηλή θερμοκρασία ήταν τόσο χαμηλή που νιφάδες χιονιού ξεκίνησαν να πέφτουν. Ο Καρλ ανασηκώθηκε για λίγο αλλά η εξάντληση τον νίκησε και έχασε τις αισθήσεις του.

 

________________________

 

Ξύπνησε ζαλισμένος σε ένα άγνωστο μέρος.

 


Καρλ: Εχχχ, που... που βρίσκομαι?

Φωνή: Mην ανησυχεις. Είσαι ασφαλής.

Kαρλ: Ποιός ? Που είμαι?

Φωνή: Με λένε Φοίνιξ, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω. Πρέπει να φύγω τώρα θα γυρίσω αργότερα. Σαν στο σπίτι σου.


 

Ο Καρλ αργότερα βγήκε στη γειτονιά και ρώτησε για τον Φοινιξ.  Ό Φοίνιξ οπως του είπαν ήταν ένας γεράκος με πολύ μεγάλη ιστορία στη Giran. Το πραγματικό του όνομα ήταν Μιχαήλ(Άγγελος) αλλά το παρατσούκλι Φοίνιξ το πήρε, όταν ενώ βρισκόταν επί τρεις μέρες σε κώμα έπειτα απο μια επίθεση που δέχθηκε απο 2 Kamaels στην αγορά, και ενώ κανείς δεν το περίμενε, ξύπνησε. Σαν να αναγεννήθηκε απο τις στάχτες του.

 

__________________________

 

Αφού έμαθε αυτά που ήθελε, αποφάσισε να πάει να δει πως λειτουργούσε η φημισμένη αγορά της Giran.

 

 

 

 

 

 

 

To be continued ;P

Link to comment
Share on other sites

Χαχα gamaei!

Polu gamato man 8a to diavasw ston mikro ksaderfo mou gia na kimithei to bradu ! aXOAOXAXOAXO

 

Mην του πεις ότι το Καρλ, βγαίνει από το Καρλ Μαρξ θα αγριευτεί.

 

l2_dwarf_tr.png

 

Karl_Marx.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ωραίος ρε Κώστα πολύ ευφάνταστο ! Αν σου πω ότι από τη στιγμή που είδα το Καρλ ήμουν σίγουρος ότι το πήρες από τον Μαρξ θα με πιστέψεις ; χαχαχαχα

Link to comment
Share on other sites

Ωραίος ρε Κώστα πολύ ευφάνταστο ! Αν σου πω ότι από τη στιγμή που είδα το Καρλ ήμουν σίγουρος ότι το πήρες από τον Μαρξ θα με πιστέψεις ; χαχαχαχα

 

Θα σε πιστέψω, μετά από τόσα που έχουμε συζητήσει χαχαχ

xaxaxaxaxa

haahhahahah pote sinexizete?:D

 

Συνεχώς, όποτε έχω όρεξη ;P

 

Link to comment
Share on other sites

ωραίος ο μενγκ

Mην του πεις ότι το Καρλ, βγαίνει από το Καρλ Μαρξ θα αγριευτεί.

χαχαχαχα :p
Link to comment
Share on other sites

Εγω λεω εκει που εχεις Kαρλ να βαλεις ExtremeDwarf να ταιριαζει!

 

Θα περάσει στο στάδιο γλύψιμο μετά ρε ;P

Link to comment
Share on other sites

Θα περάσει στο στάδιο γλύψιμο μετά ρε ;P

o Ονειροπολος νανος Extremedwarf

γιατι θα εχει φαση ρε

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...