Jump to content

Recommended Posts

Posted

Οι καθηγητές προσπαθούν να μας μάθουν αλλά βάζουν πολύ ύλη και δεν μπορούμε + είμαστε και... θα το πω ευγενικά ΒΟΔΙΑ

Στην Ελλάδα μας ενώνει ένα πράγμα πια από τότε που μπήκαμε στην ευρωπαϊκή ένωση "Οικογένια Θρησκεία Παραδόσεις"

Posted

Νεοελληνική γλώσσα λέγεται που θα μου πουλήσεις και μούρη.

Εκει κολησες εσυ? Λαθη εσυ ποτε δεν εχεις κανει! ΟΧΙ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ, ΠΟΥΡΔΑΛΑ.
Posted

Ρε δε με νοιάζει τι πιστεύει, αλλά όχι να μου κάνει C/P τις παπαριές όταν ο άλλος λέει πείτε την άποψη σας.

*Πρώτο σύννεφο πίστα.

Άστον , επειδή είναι Χριστιανός νομίζει ότι επειδή και η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι Χριστιανοί πρέπει να υπάρχουν τα θρησκευτικά ως μάθημα.Κατά την γνώμη μου ούτε για επιλογής δε θα έπρεπε να είναι , αλλά τέλος πάντων.Αυτές οι θεούσες που πάνε με το σταυρό στο χέρι και δεν ξέρουν να διεκδικούν η τουλάχιστον όχι με το σωστό τρόπο μας κατάντησαν εδώ που είμαστε τώρα και συνεχίζουν να μην κατεβαίνουν για τα δικαιώματα τους και αν κατεβούν θα κατεβούν κάτω απο το όνομα ενώς κόμματος ενω δίπλα διαδηλώνει μια άλλη μερίδα λαού υπο ένα άλλο όνομα ενώ στην ουσία διεκδικούν το ίδιο πράγμα.Αυτός είναι ο Έλληνας , ο παρτάκιας ο κοιτάω την πάρτυ μου και στα αρχίδια μου , το ζώο που κοιμάται όρθιο.Είμαι περίφανος Έλληνας κάτω απο το όνομα Ελλάδα και Περικλής και Λεωνίδας και Μ.Αλέξανδρος αλλά σήμερα πραγματικά λυπάμαι και δεν θα θελα να είμαι.Αυτά
Posted

Εκει κολησες εσυ? Λαθη εσυ ποτε δεν εχεις κανει! ΟΧΙ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ, ΠΟΥΡΔΑΛΑ.

Βασικά δεν είναι το αλάνθαστο.

Έχει το αλάθητο λένε στα νεοελληνικά

Posted

Ξερεις ποσο με νοιαζει? Παλι εκει κολλας, σταματα να με διορθωνεις και απαντησε σε αυτα που σε ρωταω.

Και εγω συμπεριλαμβανομαι σε αυτους που δεν ξερουν την Νεοελληνικη(σωστα το ειπα?) γλωσσα.

Posted

Ξερεις ποσο με νοιαζει? Παλι εκει κολλας, σταματα να με διορθωνεις και απαντησε σε αυτα που σε ρωταω.

Η μιλαει την απλη νεολληνικη διαλεκτο την οποια οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν γνωριζετε ΚΑΝ!

Υou just failed.

Posted

Απαντα ρε καθυστερημενε σε αυτα που σε ρωταω.

Ξανακάνε την ερώτηση γιατί σε έχασα

Posted

Άστον , επειδή είναι Χριστιανός νομίζει ότι επειδή και η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι Χριστιανοί πρέπει να υπάρχουν τα θρησκευτικά ως μάθημα.Κατά την γνώμη μου ούτε για επιλογής δε θα έπρεπε να είναι , αλλά τέλος πάντων.Αυτές οι θεούσες που πάνε με το σταυρό στο χέρι και δεν ξέρουν να διεκδικούν η τουλάχιστον όχι με το σωστό τρόπο μας κατάντησαν εδώ που είμαστε τώρα και συνεχίζουν να μην κατεβαίνουν για τα δικαιώματα τους και αν κατεβούν θα κατεβούν κάτω απο το όνομα ενώς κόμματος ενω δίπλα διαδηλώνει μια άλλη μερίδα λαού υπο ένα άλλο όνομα ενώ στην ουσία διεκδικούν το ίδιο πράγμα.Αυτός είναι ο Έλληνας , ο παρτάκιας ο κοιτάω την πάρτυ μου και στα αρχίδια μου , το ζώο που κοιμάται όρθιο.Είμαι περίφανος Έλληνας κάτω απο το όνομα Ελλάδα και Περικλής και Λεωνίδας και Μ.Αλέξανδρος αλλά σήμερα πραγματικά λυπάμαι και δεν θα θελα να είμαι.Αυτά

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν 0,6% άθεοι

Όλοι έχουν την ανάγκη να πιστεύουν κάπου.

Posted

Απαντα ρε καθυστερημενε σε αυτα που σε ρωταω.

Ξανακάνε την ερώτηση γιατί σε έχασα

Βασικα μην απαντας σταματω εδω, δεν θα κατσω να ασχοληθω.

hahaha
Posted

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν 0,6% άθεοι

Όλοι έχουν την ανάγκη να πιστεύουν κάπου.

Εγώ πιστεύω στο φορτηγό που παρκάρει απέναντι από το σπίτι μου. ;P

Posted

Και το αλάνθαστο Ελληνική λέξη είναι

Posted

Και το αλάνθαστο Ελληνική λέξη είναι

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ

κκ ότι πεις