Jump to content

.  

6 members have voted

1. 1. .

• .
      3
    • .
      3

Recommended Posts

Posted

χερετω ολλα τα members,για να log σε εναν server χρειαζεται να κατεβασεις καπια αρχεια τα οπια ειναι συνιθως system-animation-systextures.Αυτα μπορει να μου πει καπιος απο που τα βρισκουν αλλα και τι βαζουν μεσα για να μπορει ο καθενας να μπει στον server που θελει?εγω εχω epilogue.

με σεβασμο και εκτιμιση

Theodoros

Posted

critical error ολλα ωραια και καλα,ειμαι σιγουρος οτι,οτι γραφεις ειναι εξερετικο,να καταλαβενα ομως και τι ελεγε θα ηταν ακομα καλητερα,δεν καταλαβα τιποτα,κατι σε ελληνικο δεν υπαρχει? :-))

Posted

critical error ολλα ωραια και καλα,ειμαι σιγουρος οτι,οτι γραφεις ειναι εξερετικο,να καταλαβενα ομως και τι ελεγε θα ηταν ακομα καλητερα,δεν καταλαβα τιποτα,κατι σε ελληνικο δεν υπαρχει? :-))

λέει οτι πρώτα από όλα πρέπει να μάθεις να φτιάχνεις  auto updater για να δουλέψει.

Και σου άφησε αυτό το λινκ(guide) για να σε βοηθήσει να το κάνεις

• 2 weeks later...
Posted

FighterBoss-CriticalError-orpheous  σας ευχαρηστω για ακομη μια φορα,συνεχιστε την τοση καλη δουλεια σας.

Posted

Den mporo na katalavo th enoeis..apo th diki m pleura nomizw pws 8es 1 patch to opio na kanoun download players ke na mporoun na mpenoun ston server sou...telos panton na mhn spamaro kane 1 pm se mena ke e3igise mou ligo mporo na se help ama mou e3igisis...