VeGe Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Αρχικό Level : 63 Περιοχή : Aden Castle Town Έπαθλα : A Grade Recipe Jewlery / Shield Φυλές : Όλες Classes : Όλες Τύπος Quest : Solo, δεν επαναλαμβάνεται Για να ξεκινήσετε το Quest, πρέπει να μιλήσετε στον Grand Master Oltlin που βρίσκεται στη Dark Elf Guild της Aden Aυτός θα σας ζητήσει να του φέρετε 108 Snake Scales. Για να τα μαζέψετε πρέπει να κάνετε Teleport στο spot "Seal of Shilen" Τα τέρατα που πρέπει να σκοτώσετε είναι Trives + Falibati. Μόλις μαζέψετε 108 Snake Scales, γυρίστε πίσω στον Oltlin για να πάρετε το έπαθλό σας. Έπαθλα Το έπαθλο αυτόυ του Quest ειναι τυχαίο και είναι A Grade Recipe για Jewles ή Shield Quote
MasterDisaster Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Nice guide dammy dammy,love your quests' related "howto" :) Quote
Reptant_ Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Αν και το βρισκω λιγο αχρηστο στα καινουρια Chronicle...γιατι ολοι εχουν τα common jewels+shield Αλλο ενα ωραιο και ευαναγνωστο guide Quote
SeventhSky Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Αν και το βρισκω λιγο αχρηστο στα καινουρια Chronicle...γιατι ολοι εχουν τα common jewels+shield Αλλο ενα ωραιο και ευαναγνωστο guide Και εγώ αυτό θα έλεγα ... Quote
ĐãکøЙє™ Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Αν και το βρισκω λιγο αχρηστο στα καινουρια Chronicle...γιατι ολοι εχουν τα common jewels+shield Αλλο ενα ωραιο και ευαναγνωστο guide Quote
VeGe Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Αν και το βρισκω λιγο αχρηστο στα καινουρια Chronicle...γιατι ολοι εχουν τα common jewels+shield Αλλο ενα ωραιο και ευαναγνωστο guide Πάλι τα κατάφερα ;P Ευχαριστώ Quote
Reptant_ Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Πάλι τα κατάφερα ;P Ευχαριστώ Παντως εντυπωσιαζουμε που λειτουργουν αυτα τα quest στον L2Liberators(nvm) Quote
VeGe Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Παντως εντυπωσιαζουμε που λειτουργουν αυτα τα quest στον L2Liberators(nvm) Ρε ο Server είναι πολύ μπροστά λέμε ;P Quote
Prev1ous Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Πο ρε VeGe τι μου θυμισες τωρα ? Που το καναμε στον Elixir και το ειχαμε πιστεψει Quote
VeGe Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Πο ρε VeGe τι μου θυμισες τωρα ? Που το καναμε στον Elixir και το ειχαμε πιστεψει Xαχαχα, ναι ρε μαλάκα. Τρένο πούστηηηη, Φέρνω τρενόοοο ;P Quote
WeirdSituation Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 ο vege ξαναχτυπά! και άλλος ένας ωραίος οδηγός. Quote
Maprex Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Αν και το βρισκω λιγο αχρηστο στα καινουρια Chronicle...γιατι ολοι εχουν τα common jewels+shield Αλλο ενα ωραιο και ευαναγνωστο guide Μην το λες. Quote
Reptant_ Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Μην το λες. Δοκιμασμενα προσωπικα(σχεδον) μπορω να σου πω ως τα 70 level ειχα full A GRADE COMMON + Ασπιδα Quote
Maprex Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Δοκιμασμενα προσωπικα(σχεδον) μπορω να σου πω ως τα 70 level ειχα full A GRADE COMMON + Ασπιδα Και εγώ τώρα είμαι 75 lvl και έχω x2 full Phoenix jewels set common. Αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να τα έχει κανονικά. Γούστα είναι αυτά. Quote
LordPanic Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 wraios odigos apo ton filo mas bravo sunexise etc. Quote
Recommended Posts