ĐãکøЙє™ Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Kai mhn ksexnate to message pou sou petaei sto chat otan eisai kapies wres on. Diko tou provlhma tou typou.. gt leh tetio prama otan ise poles ores on kati san proidopihsi ?
Nosti21 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 gt leh tetio prama otan ise poles ores on kati san proidopihsi ? y se ola ta client ama exeis paratirisei sou petaei ena minima me gri grammata. asxetos pou merikoi dn tou dinoun simasia.
Erorr™ Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 kita apla autoi einai mlk soz for spam alla pezoume gia diaskedasi egw etsi to blepw pezo gia na pernao kal kai oxi na kanw munisis kai xilia 2 dild eleos den se anagazi kaneis na peksis ti l2 ti dota oti dipote alllo opios 8eli pezi opios oxi auta apo mena soz for spam :P :D
ĐãکøЙє™ Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 y se ola ta client ama exeis paratirisei sou petaei ena minima me gri grammata. asxetos pou merikoi dn tou dinoun simasia. dn exo dosi simasia pote :P
Nosti21 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 kita apla autoi einai mlk soz for spam alla pezoume gia diaskedasi egw etsi to blepw pezo gia na pernao kal kai oxi na kanw munisis kai xilia 2 dild eleos den se anagazi kaneis na peksis ti l2 ti dota oti dipote alllo opios 8eli pezi opios oxi auta apo mena soz for spam :P :D em afto thelw na pw. dn pezeis epeidi se anagazi kaneis alla epeidi to thes esi. i ncsoft dn perni efthines pano tis. dn exo dosi simasia pote :P afta ta mikropragmata prepei na prosexeis ;)
ĐãکøЙє™ Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 em afto thelw na pw. dn pezeis epeidi se anagazi kaneis alla epeidi to thes esi. i ncsoft dn perni efthines pano tis.afta ta mikropragmata prepei na prosexeis ;) ap0 tn stigmi pou dn me endiaferi na kano minisi stin NC.Soft dn ta kitaw :P
Nosti21 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ap0 tn stigmi pou dn me endiaferi na kano minisi stin NC.Soft dn ta kitaw :P enta3ei tote eisai ok. ;) pantos merika pragmata opos afto prepei na ta koitame gia na mn leme oti mas fteei to l2 i kana allo game.
M4xTheH4cher Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 lol eleos kalo kai auto na kanoume ke emeis mpas ke paroume tpt den les? ;P
NeLvek Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 pistepsteme kanis apo edw dn ine toso active k ethistikos opos egw...kai 8a sas po to eksis o anthropos exi dikio!! egw lew gamo to lineage gamo tn tixi m p me brike me auto to kologame k dn boro na sikotho to mialo m exi xazepsi exw xasi tn igia m k polla alla... INE APISTEFTA PROBLIMA TO KOLO LINEAGE! :@ orkizome an ixa mazi m 100 xiliades 8a ta edina gia na ksekolisi to mialo m mia gia panta dn kserw..amnisia,magiko,epistimonika dn kserw...
Salot Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 pistepsteme kanis apo edw dn ine toso active k ethistikos opos egw...kai 8a sas po to eksis o anthropos exi dikio!! egw lew gamo to lineage gamo tn tixi m p me brike me auto to kologame k dn boro na sikotho to mialo m exi xazepsi exw xasi tn igia m k polla alla... INE APISTEFTA PROBLIMA TO KOLO LINEAGE! :@ orkizome an ixa mazi m 100 xiliades 8a ta edina gia na ksekolisi to mialo m mia gia panta dn kserw..amnisia,magiko,epistimonika dn kserw... Borw na s valw team viewer kai na sto kanw un install pistepse me boreis na to parathseis eukola,mia apofash einai.
HellRuLeR Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 pistepsteme kanis apo edw dn ine toso active k ethistikos opos egw...kai 8a sas po to eksis o anthropos exi dikio!! egw lew gamo to lineage gamo tn tixi m p me brike me auto to kologame k dn boro na sikotho to mialo m exi xazepsi exw xasi tn igia m k polla alla... INE APISTEFTA PROBLIMA TO KOLO LINEAGE! :@ orkizome an ixa mazi m 100 xiliades 8a ta edina gia na ksekolisi to mialo m mia gia panta dn kserw..amnisia,magiko,epistimonika dn kserw... το θέμα είναι οτι και να το παρατήσεις μετά εύκολα σε ψήνει κανένας "φίλος" σου να ξανα αρχήσεις εγώ για να το σταματήσω οριστικά έπαιζα σχεδόν όλη μέρα basket.
RedmanFTW Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 oti nane .. den tou eipe kneis na peksei aftos apo monos tou epeze..
Kaizoku Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 pistepsteme kanis apo edw dn ine toso active k ethistikos opos egw...kai 8a sas po to eksis o anthropos exi dikio!! egw lew gamo to lineage gamo tn tixi m p me brike me auto to kologame k dn boro na sikotho to mialo m exi xazepsi exw xasi tn igia m k polla alla... INE APISTEFTA PROBLIMA TO KOLO LINEAGE! :@ orkizome an ixa mazi m 100 xiliades 8a ta edina gia na ksekolisi to mialo m mia gia panta dn kserw..amnisia,magiko,epistimonika dn kserw... 1on se poion server paizeis? 2on siga to prama
RedmanFTW Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 nelvek sta server pou paizeis kaneis kai donate kai liwneis kiolas..apo kei katalabenei kaneis poso lifer eisai !
agapitos Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 to oti paizei kapoios polles wres lineage den shmainei oti einai no lifer mhn pipilanetai oloi afth thn karamela re gmt NO LIFER : No Lifer gia mena shmaine pethamenos oloi kapoia stigmh kollame kai paizoume perissotero apo to kanoniko me alla paixnidia poso mallon me to L2
Recommended Posts