Belzebul Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Εσυ ρωτησες τι θα κανω εγω στα ντερμπι. Τι ηθελες να σου πω? Οτι θα παιξουμε γαματα θα βγαλουμε απιστευτες μπαλιες, ο μπλανκο θα κανει χαττρικ, ο σκοκο θα περασει ολους τους παιχτες και ο Νικοπολιδης θα πνιξει αλλο ενα γκολ? Ε κατανταμε γραφικοι ετσι.
Zedonious Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 ναι είπανε "είμαστε τόσο έμπειροι που δεν πρόκειτε να μας κερδίσουν οπότε ας χαλαρώσουμε". emeis toulaxiston perasame kapou.
MiraDBZ Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 emeis toulaxiston perasame kapou. Εμείς πέρσι τι κάναμε οι άχρηστοι;
WeirdSituation Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 emeis toulaxiston perasame kapou. φίλε κοίτα μπροστά και σταμάτα να σκέφτεσαι ότι στην γη υπάρχει μόνο η άεκ.
Zedonious Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 φίλε κοίτα μπροστά και σταμάτα να σκέφτεσαι ότι στην γη υπάρχει μόνο η άεκ. ma prospa8is na ipova8miseis tin AEK kai na m peis oti stin mpala metraei to xrima ....
MiraDBZ Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 ma prospa8is na ipova8miseis tin AEK kai na m peis oti stin mpala metraei to xrima .... Μετράει το χρήμα. Άλλα όχι μόνο αυτό. Πάρε παράδειγμα την Τσέλσι. Τί ήταν η Τσέλσι πριν τον Αμπράμοβιτς που έχει δις;
Zedonious Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Μετράει το χρήμα. Άλλα όχι μόνο αυτό. Πάρε παράδειγμα την Τσέλσι. Τί ήταν η Τσέλσι πριν τον Αμπράμοβιτς που έχει δις; fisika i metagrafes paizoun rolo , alla kai i omada tis aek den einai gtp , pisteuw pos aksizei gia na kanei polla pragmata apo oti edikse kai sta filika ... adiko exw?
WeirdSituation Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 fisika i metagrafes paizoun rolo , alla kai i omada tis aek den einai gtp , pisteuw pos aksizei gia na kanei polla pragmata apo oti ediksa kai sta filika ... adiko exw? η τσέλσι έτρωγε 3 και 5 στα φιλικά..και τώρα ρίχνει 6 και 6..
WeirdSituation Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 τι έγινε??νεκροταφείο το τόπικ??γιατί κάτι λέγατε χθες..περιμένω απαντήσεις.
Spidey* Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 τι έγινε??νεκροταφείο το τόπικ??γιατί κάτι λέγατε χθες..περιμένω απαντήσεις. Εσυ τι πεταγεσε τωρα? τραβα στο τοπικ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ... Βλακα... Καθαρο πεναλντι δεν δωθηκε υπερ της ΑΕΚ... Η Κερκυρα ειχε 3 Τελικες και 2 GOAL και η ΑΕΚ 15++ Τελικες και 1 GOAL
ZeRo* Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Εσυ τι πεταγεσε τωρα? τραβα στο τοπικ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ... Βλακα... Καθαρο πεναλντι δεν δωθηκε υπερ της ΑΕΚ... Η Κερκυρα ειχε 3 Τελικες και 2 GOAL και η ΑΕΚ 15++ Τελικες και 1 GOAL Πονάει ε? Όταν τα φωνάζαμε εμείς εχθές, γελάγατε...Πάρτε τα τώρα!
WeirdSituation Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Εσυ τι πεταγεσε τωρα? τραβα στο τοπικ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ... κάτι λέγατε για τον ολυμπιακό που έχασε. Καθαρο πεναλντι δεν δωθηκε υπερ της ΑΕΚ... Η Κερκυρα ειχε 3 Τελικες και 2 GOAL και η ΑΕΚ 15++ Τελικες και 1 GOAL και στον ολυμπιακό δεν δώθηκε καθαρό πέναλτυ και άφησε πλεονέκτημα που αν ξέρεις ότι στο πέναλτυ δεν υπάρχει πλεονέκτημα. και ο ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από τον ηρακλή Βλακα... και μίλα καλύτερα.
Spidey* Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Και πες μου μετα 1 λογο που αξιζε η Κερκυρα αυτη τη νικη.. Τελος παντων .. απο 1 αγωνιστικη δεν κρινετε τιποτα
WeirdSituation Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Τελος παντων .. απο 1 αγωνιστικη δεν κρινετε τιποτα αυτό που είπα και εγώ και λέγατε άλλα..
Spidey* Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 αυτό που είπα και εγώ και λέγατε άλλα.. δειξε τι ειπα εγω... μια μαλακια ειπα οτι αν εχουμε παραπανω γκολ παμε πρωτοι για μια αγωνιστικη...
Recommended Posts