Jump to content

Recommended Posts

Posted

Τη συμπαράατασή τους στον Ντούσαν Μπάγεβιτς εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για το θλιβερό επεισόδιο που έγινε σε βάρος του πριν από τη λήξη του φιλικού αγώνα με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο». Οι παίκτες της «Ένωσης» εξέδωσαν ανακοίνωση εκφράζοντας τον αποτροπιασμό τους και την αγανάκτησή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:

 

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μας για τα όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ σε ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και τη στήριξη στον προπονητή μας, που με άνανδρο τρόπο χτυπήθηκε από κάποιους λίγους που επιθυμούν το “καλό” της ΑΕΚ και κατάφεραν να την κάνουν παγκοσμίως ρεζίλι.

Κάθε ανάλογο περιστατικό είναι χτύπημα στην ίδια την ομάδα, κάθε προσπάθεια διάσπασης του καλού κλίματος θεωρούμε ότι είναι ύποπτη. Ελπίζουμε αυτό που έγινε στους κόλπους της ομάδας μας να είναι το τελευταίο περιστατικό και όλοι μαζί να μπορέσουμε να κάνουμε την ΑΕΚ πάλι μία οικογένεια».

 

Μπάγεβιτς: "Ευχαριστώ όλο τον κόσμο"

 

Στο μεταξύ ο προπονητής της "Ένωσης" με μια λιτή δήλωση που έκανε στο προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους του συμπαραστάθηκαν.

 

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Δεν περίμενα ποτέ ότι τα πράγματα θα φτάσουν εδώ. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και ενωμένοι» δήλωσε ο κόουτς των "κιτρινόμαυρων".

 

Αδαμίδης: "Στηρίζουμε τον Μπάγεβιτς"

 

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης μετέβη στους Θρακομακεδόνες και χαρακτήρισε το θλιβερό περιστατικό σαμποτάζ στην προσπάθεια που καταβάλει η ΑΕΚ  για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Παράλληλα εξέφρασε για ακόμα μια φορά τη στήριξή του στον Μπάγεβιτς και δήλωσε: «Η ΑΕΚ δεν απειλείται από 5-10 ανεγκέφαλους αλήτες. Όποιοι ανησυχούσαν για την πορεία της ΑΕΚ να ξέρουν ότι τώρα είμαστε πιο ενωμένοι και πιο αποφασιστικοί. Στηρίζουμε απόλυτα τον Ντούσαν Μπάγεβιτς»

 

Χωρίς Ντιόπ με Νταντί Γ. η ΑΕΚ

 

Δεν συμπεριλήφθηκε ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στη λίστα που έστειλε η ΑΕΚ στην UEFA ενόψει των αγώνων με την Νταντί Γιουνάιτεντ (19 και 26 Αυγούστου) για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ πρέπει να αδειάσει θέση ξένου στο ρόστερ της «Ένωσης» για να μπορέσει να δηλωθεί.

 

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει ζητήσει από τη διοίκηση την παραχώρηση του τερματοφύλακα Μίλαν Λούκατς, ώστε στη θέση του να δηλωθεί ο Ντιόπ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην UEFA.

 

Στη λίστα της ΑΕΚ για τα ματς με την Νταντί Γιουνάιτεντ συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Αραμπατζής, Σάχα, Λούκατς, Λεονάρντο, Μανωλάς, Τζιμπούρ, Μαϊστόροβιτς, Νταντόμο, Αργυρίου, Ματετζίδης, Λαγός, Σκόκο, Έντερ, Γιάχιτς, Μπερνς, Μπλάνκο, Δέλλας, Καφές, Γκέντσογλου, Λυμπερόπουλος, Γεωργέας, Μάκος, Καράμπελας. Επίσης, στη λίστα «Β» με τους παίκτες κάτω των 21 ετών, οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, συμπεριλαμβάνονται οι Μοσχονάς, Καλαμιώτης, Τσαμουρλίδης και Φροξυλιάς.

 

Posted

Μόνο τα καλύτερα έχουν να λένε οι άνθρωποι της ΑΕΚ και οι συμπαίκτες του Σουηδού στην «Ένωση», αφού ο πολύπειρος αμυντικός δεν προκάλεσε ποτέ πρόβλημα στα 2 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του «Δικεφάλου».

 

 

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς αποχώρησε από την ΑΕΚ αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Σουηδός άφησε μόνο φίλους στους Θρακομακεδόνες και στις τάξεις του συλλόγου, καθώς όπως λένε όσοι γνώρισαν τον 33χρονο άσο είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος και 100% επαγγελματίας.

 

«Κύριος ήρθε και κύριος έφυγε. Ποδοσφαιριστής που ότι μπορούσε το έβγαζε στο γήπεδο και επαγγελματισμός στο... 110%. Πάντα τυπικός σε όλα. Ευγενικός και χαμογελαστός», τόνιζε άτομο που γνώρισε τον «Μαϊστρο», ενώ όλοι στην ΑΕΚ εύχονται ο Σουηδός να τα πάει μια χαρά και στην Σέλτικ, όπου κι εκεί οι απαιτήσεις είναι υψηλές.

 

Posted

Μόνο τα καλύτερα έχουν να λένε οι άνθρωποι της ΑΕΚ και οι συμπαίκτες του Σουηδού στην «Ένωση», αφού ο πολύπειρος αμυντικός δεν προκάλεσε ποτέ πρόβλημα στα 2 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του «Δικεφάλου».

 

 

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς αποχώρησε από την ΑΕΚ αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Σουηδός άφησε μόνο φίλους στους Θρακομακεδόνες και στις τάξεις του συλλόγου, καθώς όπως λένε όσοι γνώρισαν τον 33χρονο άσο είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος και 100% επαγγελματίας.

 

«Κύριος ήρθε και κύριος έφυγε. Ποδοσφαιριστής που ότι μπορούσε το έβγαζε στο γήπεδο και επαγγελματισμός στο... 110%. Πάντα τυπικός σε όλα. Ευγενικός και χαμογελαστός», τόνιζε άτομο που γνώρισε τον «Μαϊστρο», ενώ όλοι στην ΑΕΚ εύχονται ο Σουηδός να τα πάει μια χαρά και στην Σέλτικ, όπου κι εκεί οι απαιτήσεις είναι υψηλές.

 

Kalh Tou Tyxh. Na Doume Pos Tha Kalipsoume To Keno Stin Amyna.
Posted

Μονο να σας πω οτι μου περασε η ιδεα να σταματησω να πηγαινω γηπεδο, το ξανασκεφτηκα μετα και ειπα οτι δεν θα ξαναπαω να κατσω στην original και με τα μαλακισμενα που κανουνε οτι γουσταρουνε.

 

Δεν ξερω αν ητανε καν αεκτζηδες αυτοι που βαραγανε τον μπαγιεβιτς. Ειδα ενα μαλακισμενο, μαλλον αλλοδαπος, με βερμουδιτσα και τιραντε μπλουζακι να βαραει εναν ανθρωπο μεγαλης ηλικιας, μαζι του ηταν και ενας καραφλος με τρεντυκο γυαλακι, ΒΡΕ ΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.

 

Η original και ο κυριος χατζηχρηστος ειναι υπευθυνοι για τα θλιβερα γεγονοτα ειτε εγιναν απο μελη της original ειτε οχι.

 

Μπραβο στο Ντουσκο που εμεινε στην ομαδα, παμε να γαμησουμε τους νταντιδες τωρα.

 

 

Ρε ReVeNgErCapSOnOfF, τι θα γινει? θα μας πριξεις τα ουμπαλα? Ερχεσαι στο ακυρο και βριζεις επειδη δεν μπορεις να συζητησεις πολιτισμενα και σωστα για ποδοσφαιρο? Οπως σου ειπε και ο Frank κοιτατε λιγο τα χαλια σας που εχετε αποκλειστει απο ολες τις μακαμπι του Ισραηλ. Να δω ποσα λεφτα θα χασει ο μαλακας ο Μαρινακης ακομα...

Posted

Κακά τα ψέματα η Original χρόνια τώρα είναι ένα καρκίνωμα μέσα στην ΑΕΚ καθώς αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από κατεστραμμένα πρεζάκια.

Posted

Ρε ReVeNgErCapSOnOfF

Τραβάμε και καμία μαλακία..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

να φεύγει η φλόκα απο το μυαλό =/

Posted

Τραβάμε και καμία μαλακία..

να φεύγει η φλόκα απο το μυαλό =/

ψαχνουμε και κανα μσν σιμπολ να βαλουμε στο νειμ μας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

για να γινομαστε γαματοι!

Posted
[HeRoMaN][" post=1309965" timestamp="1282253901]

Kai omws to 0-1 einai mia xara gia ektos edras. sovarotita ston epanaliptiko

αυτο λεει...

 

 

Πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια επαιξαν μπαλα.

Posted

αυτο λεει...

 

 

Πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια επαιξαν μπαλα.

έπρεπε να φάει ξύλο ο μπάγεβιτς για να παίξουν μπάλα χΔ
Guest
This topic is now closed to further replies.



  • Posts

    • aCis (“another Crappy interlude server”) is a commercial project I would not use even if paid. l2jfrozen yes, a 10 year old, effectively dead project produces more reliable results and at least works. l2jhellas also works. aCis might as well be renamed KPMIS (“Keep Paying My Interlude Server”): endless fixes, freemium, and no realistic path to true L2OFF parity, but its recommended like hell. lucera is even better the downside is you just need to dive into code and no sources   lets leave it at that
    • Download Here: https://sitehunterus.blogspot.com/2025/12/exelo-combo-tool-v2.html VirusTotal https://www.virustotal.com/gui/file/2acd067847ee092c7986f55c9f77620d89505d1c0bda34a0ee8f55b9c2905c11?nocache=1 Visit my Blogger list to download 100% free software https://www.freetoolss.com/ https://blackhat8.blogspot.com/ https://hack-crack9.blogspot.com/ https://hackernoons.blogspot.com/ https://sharetools99.blogspot.com/
    • Care to detail why ?   L2JHellas probably got the same issue, it's inherent to L2J if you don't rework Player intentions (and solving it with a Config < 500 attack is stupid, if it works for attack it works for other types of desires), also last time I checked L2JHellas he was using my changesets to fix its own stuff (which is ok, copy-paste my knownlist system which is 10y old is fine, but don't say it will act different since it's literally the same sub-system).   About Lucera code source isn't available so it's easy to say it's better, internally you got no clue what is happening and RU forks got the "feeling" to get everything, but everything is half done, everytime I put an eye on such sources (whatever based on l2ru, they only know how to copy-paste each other).   In the other hand, you seem to use aCis since years (I think I see your name since a decade, and you still use it since you made this topic :   Be a little more appreciative about the work done, it's not only mine but my community aswell, and if you find something, consider to report rather than getting such an idiotic behavior.   I understand you're not forced to share any type of fixes, and than people tend to feel superior when they fix something than aCis didn't yet fix. The thing is, for each bug you found, I found and fixed 10x more than you.   409 is way beyond 382 in all possible ways, if you believe the versus good for you, but don't make ppl believe it's the case, because it's not. There's at least 400+ fixed issues (and that's counting 10 issues by revision, which is kinda low) and entire new systems (spawns, SCHs, pathfind, whole AI implemented, Desire system,...).
    • better than using 409... Search for L2jHellas or Lucera and you won't have any headaches.
  • Topics

×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock