Phoenix4 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Μόλις επιβεβαιώσα την άποψη μου οτί το L2 είναι το 1ο MMORPG που έχει πέσει τόσο χρήμα - donate σε private servers. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να υπάρχει άλλο mmorpg που να έχει πέσει περισσότερο Quote
Reptant_ Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Μόλις επιβεβαιώσα την άποψη μου οτί το L2 είναι το 1ο MMORPG που έχει πέσει τόσο χρήμα - donate σε private servers. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να υπάρχει άλλο mmorpg που να έχει πέσει περισσότερο Γιατι ειναι σχετικα απλο παιχνιδι που μπορουν να πεξουν ακομα και οι βλακες.(ακα ντονεητ) Σε καθε σερβερ με donate υπαρχουν 70% donate και 30% Κολοζωα για να τους τρωνε οι donate. Quote
ExTrEmEDwarf Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 L2 Mafia έχει βγάλει τα πάντα όλα. Ο dimis απο ότι έχω καταλάβει παίρνει κάθε μέρα χιλιάδες ευρώ που κάνουν donate και δεν χρειάζεται ούτε να δουλέψει και μπράβο του που το κατάφερε και έκανε ένα τόσο αποτυχημένο server αλλά βγάζει όσα λεφτά θα έβγαζε ένας μικρο επιχειρηματίας στις μέρες μας. Quote
+sD.GodPower Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα επεζε σε αυτον τον σερβερ οταν τον ετρωγε καποιος με αυτο το οπλο; Καλα ρε αυτοι ειναι μαλακες,σκεψου τι μπορεις να κανεις με 2000$ Ston server exoun gamhthei sta donate o Admin exei bgalei pano apo 50k euro mono apo enan me name Ast3roth Quote
Phoenix4 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 L2 Mafia έχει βγάλει τα πάντα όλα. Ο dimis απο ότι έχω καταλάβει παίρνει κάθε μέρα χιλιάδες ευρώ που κάνουν donate και δεν χρειάζεται ούτε να δουλέψει και μπράβο του που το κατάφερε και έκανε ένα τόσο αποτυχημένο server αλλά βγάζει όσα λεφτά θα έβγαζε ένας μικρο επιχειρηματίας στις μέρες μας. εκτός από ελληνικό πες και για έναν ξένο server :D Quote
Reptant_ Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 L2 Mafia έχει βγάλει τα πάντα όλα. Ο dimis απο ότι έχω καταλάβει παίρνει κάθε μέρα χιλιάδες ευρώ που κάνουν donate και δεν χρειάζεται ούτε να δουλέψει και μπράβο του που το κατάφερε και έκανε ένα τόσο αποτυχημένο server αλλά βγάζει όσα λεφτά θα έβγαζε ένας μικρο επιχειρηματίας στις μέρες μας. Σε εναν φιλο μου ειπε οτι βγαζει 300$ τη μερα-9000/μηνα -Περιπου 100.000 τον χρονο.Και δεν ασχολειται καν Quote
Pinaepple Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 L2 Mafia έχει βγάλει τα πάντα όλα. Ο dimis απο ότι έχω καταλάβει παίρνει κάθε μέρα χιλιάδες ευρώ που κάνουν donate και δεν χρειάζεται ούτε να δουλέψει και μπράβο του που το κατάφερε και έκανε ένα τόσο αποτυχημένο server αλλά βγάζει όσα λεφτά θα έβγαζε ένας μικρο επιχειρηματίας στις μέρες μας. simofno MAGKIA tou.. bgazi lefta kai den kanei tpt.. opos o Spadie tou IA opos ekinos t bnb 3exasa t name.. kai poli ali Quote
Phoenix4 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 αγαπάμε το IL με τα (999) active του ! Quote
magaki100-87 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 αγαπάμε το IL με τα (999) active του ! NAI ΡΕ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ! Quote
Pinaepple Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 o alos xwris buff des stats k exi kai apo 30k pk/pvp LOL Quote
Phoenix4 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 o alos xwris buff des stats k exi kai apo 30k pk/pvp LOL έχει μπαφ δες στα δεξιά Quote
Fortuna Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 edw des.. Τι fail ονόματα είναι αυτά ρε χαχαχαχα Άρωμα pvp server Quote
Recommended Posts