Jump to content

Recommended Posts

Posted

Πολύ καλός ο Ολυμπιακός ιδιαίτερα στο β'ημίχρονο.Όσο για τους κομπλεξικούς xa0 και Finito περαστικά σας παιδιά.Εμένα μου άρεσαν πολύ οι Ιμπαγάσα , Ζαϊρί και οι πιτσιρικάδες που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και μακάρι να πάρουν και άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια.

αγορίνα,πέσμου ένα λόγο που η roma θα έρθει να παίξει στην έδρα του ολυμπιακού καλοκαιριάτικα.

να σου πω εγώ έναν?

τα λεφτά που τους έδωσε ο Μαρινάκης για να παραμυθιάσει κάτι τύπους σαν και εσένα.

Posted

αγορίνα,πέσμου ένα λόγο που η roma θα έρθει να παίξει στην έδρα του ολυμπιακού καλοκαιριάτικα.

να σου πω εγώ έναν?

τα λεφτά που τους έδωσε ο Μαρινάκης για να παραμυθιάσει κάτι τύπους σαν και εσένα.

Είχαν κλείσει το φιλικό και φυσικά πήρε λεφτά η Ρόμα για να έρθει δε ξέρω καμία ομάδα που όταν την καλούν να παίξουν φιλικό δεν πληρώνεται για να πάει.Αυτό είχες να πεις ;

Posted

Στημένο ήταν ρε. Γι'αυτό έβαλε γκολ και είχε 2 δοκάρια η Ρόμα ρε. Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά ρε! Απλά ανοίξανε τα πόδια τους ρε! Έτσι είναι ρε!

Posted

Στημένο ήταν ρε. Γι'αυτό έβαλε γκολ και είχε 2 δοκάρια η Ρόμα ρε. Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά ρε! Απλά ανοίξανε τα πόδια τους ρε! Έτσι είναι ρε!

Ε άλλωστε ο Κόκκαλης είναι ακόμα πρόεδρος χοχοχοχο !

Posted

Το επικό στην αρχή του ματς το ακούσατε; Μετά το 1ο γκολ. Slow motion voice.

XAXAAXAAXAXAXAAX

A ρε ΝΕΤ! Μόνο εσύ!

Posted

Το επικό στην αρχή ματς το ακούσατε; Μετά το 1ο γκολ. Slow motion voice.

XAXAAXAAXAXAXAAX

A ρε ΝΕΤ! Μόνο εσύ!

ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΡΟΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Posted

Επίσης την Τετάρτη άλλο ένα δυνατό φιλικό με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο ''Γ.Καραϊσκάκης''(18/8,21:00).

Posted

εγω παντως ειμαι βαζελος :P

Ελεύθερα μπορείς να μιλάς εδώ, αρκεί να μην είσαι προκλητικός. :)

Posted

Ελεύθερα μπορείς να μιλάς εδώ, αρκεί να μην είσαι προκλητικός. :)

Δύσκολο...Οι βάζελοι έχουν στο DNA τους την κομπλεξικότητα ! Δεν παίζει να βρεις αντικειμενικό βάζελο...

Posted

Δύσκολο...Οι βάζελοι έχουν στο DNA τους την κομπλεξικότητα ! Δεν παίζει να βρεις αντικειμενικό βάζελο...

Ε εντάξει ένα προβληματάκι το έχουν αλλά άμα δεν είχαμε και αυτούς με ποιους θα γελούσαμε ;