ZeRo* Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ χαχαχαχαχαχα!!!! btw ο μόνος που μου άρεσε ήταν ο Τζόρβας. Έπιασε και το πέναλτυ με τον Μέσσι. Μπράβο του! Quote
RedmanFTW Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 gia ta gidia eisai kai esu...deite to videaki apo afton ton legend Quote
Xplicit7 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Παρατήρησε κανείς ότι το πρωτοσέλιδο της Πράσινης δε γράφει καν το σκορ ; Quote
MiraDBZ Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Παρατήρησε κανείς ότι το πρωτοσέλιδο της Πράσινης δε γράφει καν το σκορ ; Θα το γράφει μέσα ρε! Quote
Xplicit7 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Θα το γράφει μέσα ρε! Μα δε το είδα όλο ρε μαλάκα με πήρε ο ύπνος νωρίς και μπήκα να δω το πρωί πόσο πήγε ! Quote
WeirdSituation Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Παρατήρησε κανείς ότι το πρωτοσέλιδο της Πράσινης δε γράφει καν το σκορ ; ναι!! δες το δεξί χέρι του τζόρβα, το δείχνει. Quote
Belzebul Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Μιλάει ο τύπος που έφαγε 4 από την 10η της Αγγλίας πέρσι και μας έκανε όλους περήφανους. Ναι, και ακομα μιλανε για τους καταπληκτικους οπαδους μας που δεν σταματησανε δευτερολεπτο να τραγουδανε. Ευχαριστω που μου το θυμησες... δεν πιστευω να το ειπες για κακο αυτο..?! Α και 10η Αγγλιας=2-3Ελλαδος. Quote
ZeRo* Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 "Ο Πρέσβης εβιάσθη εις την Καταλωνίαν" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Καμία βαζελοεφημερίδα δεν μιλάει! Ικανούς τους είχα να έλεγαν ότι τους άξιζε η νίκη κλπ. Quote
Xplicit7 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ναι, και ακομα μιλανε για τους καταπληκτικους οπαδους μας που δεν σταματησανε δευτερολεπτο να τραγουδανε. Ευχαριστω που μου το θυμησες... δεν πιστευω να το ειπες για κακο αυτο..?! Α και 10η Αγγλιας=2-3Ελλαδος. Καλά ναι ότι και να λέτε ο καλύτερος λαός είναι του Ολυμπιακού δεν είναι τυχαίο που σε ψηφοφορία οι πιο θερμοί υποστηρικτές στην Ευρώπη βγήκαν του Ολυμπιακού.Κάναμε ακόμα και τους νεοναζί της Λάτσιο να παραμιλάνε αυτό τα λέει όλα. Quote
MiraDBZ Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ναι, και ακομα μιλανε για τους καταπληκτικους οπαδους μας που δεν σταματησανε δευτερολεπτο να τραγουδανε. Ευχαριστω που μου το θυμησες... δεν πιστευω να το ειπες για κακο αυτο..?! Α και 10η Αγγλιας=2-3Ελλαδος. Οι ίδιοι οπαδοί που δέρνονται μεταξύ τους και με το παραμικρό αποδοκιμάζουν την ομάδα τους; Quote
Belzebul Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Οι ίδιοι οπαδοί που δέρνονται μεταξύ τους και με το παραμικρό αποδοκιμάζουν την ομάδα τους; Δυστηχως η ΑΕΚ εχει φτασει σε μια τετοια κατασταση. Σε αυτο εχει συμβαλει οτι εχει να παρει πρωταθλημα 10+ χρονια (αφου δεν καταφερε να παρει το πρωταθλημα του κυριου Γκαγκατση), οτι εχει μια ανυπαρκτη δοιηκηση εδω και τοσα χρονια πλην του Αδαμιδη που δυστηχως δεν εχει λεφτα και οτι οι παλιοι δεν μπορουνε να συνεχιζουνε να πηγαινουν στο γηπεδο για να βλεπουνε μια κακη ΑΕΚ οταν ειχαν συνηθισει τα σαλονια. Γι'αυτο εχουνε βγει αυτα τα πρεζονια της οριτζιναλ που βεβαια αρχηγος μεγαλος ειναι ο κυριος ΧΧ και εχουνε χωρισει την ΑΕΚ σε 2 στρατοπεδα. Ο σωστος κοσμος της ΑΕΚ παντως παραμενει σωστος και οπως το ειχα πει: H ΑΕΚ φετος παει για πρωταθλημα, κατι που εδω και τοσα χρονια δεν το εχω πιστεψει ουτε μια φορα. Θα το δουμε στο τελος. Quote
UltrasGate13™ Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 vsk 12 gkol eprepe na fame.... :D Quote
RєVєnGeR^ Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 H ΑΕΚ φετος παει για πρωταθλημα Όπα αδερφέ μην τα λες έτσι αυτά. Quote
Recommended Posts