MiraDBZ Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Κρας πότε θα πάτε να αποθεώσετε στο αεροδρόμιο το καινούργιο σας αστέρι τον Γκαρσία; Που είναι 32 και έχει να σκοράρει από τα 29; Quote
Kяaσh Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Κρασ σκάσε γιατί έχει πέσει κατοκέφαλο αυτομάτως! Οκ συνεχιστε και εφυγε jank ολυμπιακος λεει οχι παναθηναικος , ποιος το αρχισε. Quote
MasterDisaster Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Οκ συνεχιστε και εφυγε jank ολυμπιακος λεει οχι παναθηναικος , ποιος το αρχισε. Kοίτα δεν έχω πρόβλημα να εφαρμώσω τους κανόνες του τόπικ οπουδήποτε.Αν κάνεις τζανκ για αυτό που έγραψα είσαι και πολύ καικαλάς! Quote
Kяaσh Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Kοίτα δεν έχω πρόβλημα να εφαρμώσω τους κανόνες του τόπικ οπουδήποτε.Αν κάνεις τζανκ για αυτό που έγραψα είσαι και πολύ καικαλάς! εσυ εισαι γιατι ξεκινατε κατι για αλλη ομαδα και μετα μου λες μαλακιες εισαι σοβαρος ρε? Quote
WeirdSituation Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2012 με αντιπάλους την Γεωργία και την Κροατία. Ο Φερνάντο Σάντος έκανε τις επιλογές του για τα δυο κρίσιμα ματς, από τα οποία η γαλανόλευκη θα κυνηγήσει το "2 στα 2". Φυσικά, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μην έχει τους δικούς του εκπροσώπους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και πρόκειται για τους Βασίλη Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Κώστα Μήτρογλου. Οι 22 ποδοσφαιριστές που διάλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι εξής: Τζόρβας, Σηφάκης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Μανιάτης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Καφές, Τζιόλης, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Κονέ, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Σαμαράς, Πετρόπουλος. Quote
WeirdSituation Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ο αποκλεισμός τόσο του Έντσο Μαρέσκα, όσο και του Όσκαρ Γκονθάλεθ από την 18άδα του αγώνα με τον Ηρακλή ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον Ολυμπιακό και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που ουσιαστικά είπαν στους δύο παίκτες, "φύγετε, είστε εκτός πλάνων". Και ο Ιταλός με τον Ισπανό πρέπει να πήραν το μήνυμα, αφού είχαν σήμερα νέα επικοινωνία με τους μάνατζέρ του, προκειμένου να δουν τι γίνεται με το μέλλον τους, καθώς τελειώνει την Τρίτη η μεταγραφική περίοδος. Ο ατζέντης του Όσκαρ έχει πει στον Ολυμπιακό ότι μέχρι το βράδυ ενδέχεται να έχει φέρει πρόταση από κάποια ομάδα για τον πελάτη του. Ο μάνατζερ του Μαρέσκα λέει ότι ακόμη δεν έχει βρει ομάδα, αλλά στην ΠΑΕ εκτιμάνε πως κάτι έχει υπόψιν του, αλλά το τρενάρει για να αποσπάσει περισσότερα χρήματα από τα 900.000 Ευρώ, που του προσφέρει ο Ολυμπιακός, για να σπάσει το συμβόλαιό του. Το θέμα είναι ότι κι ο Μαρέσκα κι ο Όσκαρ κατάλαβαν ότι το κλίμα δεν τους σηκώνει άλλο στο Ρέντη... Quote
WeirdSituation Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Κρας πότε θα πάτε να αποθεώσετε στο αεροδρόμιο το καινούργιο σας αστέρι τον Γκαρσία; Που είναι 32 και έχει να σκοράρει από τα 29; ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Quote
MasterDisaster Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Πάμε να πάρουμε κεφάλι από νωρίς σήμερα! Quote
Reptant_ Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Κανα link να δούμε τον Θρύλο ? atdhe.net Quote
MiraDBZ Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 atdhe.net Δεν νομίζω να έχει link από nova εκεί.. Quote
MasterDisaster Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Δεν νομίζω να έχει link από nova εκεί.. Nα κάνω stream από το σπίτι μου?ΧΔ! Quote
BsCyB Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Δεν νομίζω να έχει link από nova εκεί.. kai vevea exei persi panta eixe kai xtes tn agona t pao tn edeikse an kai i poiotita dn einai kai oti t kalitero kalitera na pas se kamia kafeteria na dis t match Quote
WeirdSituation Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 εγώ έχω NS1 χΔ, οπότε είμαι κομπλέ. Quote
Recommended Posts