OnFire™ Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ηταν τοσο καλος οδηγος και απεσπασε τοσο καλα σχολια στο αγκλικο section και ειπες να το φερεις και στα ελληνικα??? Quote
Fortuna Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ηταν τοσο καλος οδηγος και απεσπασε τοσο καλα σχολια στο αγκλικο section και ειπες να το φερεις και στα ελληνικα??? Πρώτα στο ελληνικό το έγραψε. Quote
Xplicit7 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Δεν είμαι ανάπηρος, afk είμαι. (σε legitoserver /laf) Παρεμπιπτόντως, ο bd είναι μόνο για dances, root, medusa, demonic, res healers. Τίποτα άλλο. Ακόμα θυμάμαι το γαμάτο duo μας στον RA. Quote
OnFire™ Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Πρώτα στο ελληνικό το έγραψε. να με συγχωρει η χαρη σας,δεν το προσεξα.... Ακόμα θυμάμαι το γαμάτο duo μας στον RA. εσυ σαν ΒΙΠ που εισαι δεν εισαι το λιγοτερο υποχρεωμενος να δωσεις καρμα??? Quote
Fortuna Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ακόμα θυμάμαι το γαμάτο duo μας στον RA. Αυτά δεν ξεχνιούνται. Κάθονταν οι άλλοι και καιγόντουσαν και εμείς σε μια γωνία afk ;o Quote
Xplicit7 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Αυτά δεν ξεχνιούνται. Κάθονταν οι άλλοι και καιγόντουσαν και εμείς σε μια γωνία afk ;o Εγώ άμα έπαιζα πάλι legit bd ή sws θα έκανα σίγουρα. Quote
HomoKarkinodachtylus Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Αυτά δεν ξεχνιούνται. Κάθονταν οι άλλοι και καιγόντουσαν και εμείς σε μια γωνία afk ;o ναι ρε μαλακα καθόμουν και έλιωνα στο χρ και εσύ καθόσουν με τον νίκο afk Quote
Fortuna Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Εγώ άμα έπαιζα πάλι legit bd ή sws θα έκανα σίγουρα. Εγώ wc. Buff, afk 20 min, buff afk, buff κ.ο.κ. Quote
Xplicit7 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ναι ρε μαλακα καθόμουν και έλιωνα στο χρ και εσύ καθόσουν με τον νίκο afk Ήταν εκμετάλλευση ! Quote
WeirdSituation Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 JEWELS Den sinisto tpt kathos den ime se thesi na gnorizw pola opoios mpori as kani post ta jewels απο ολα..τα jewels σου φανηκαν δυσκολα...? Quote
Fortuna Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 JEWELS Den sinisto tpt kathos den ime se thesi na gnorizw pola opoios mpori as kani post ta jewels απο ολα..τα jewels σου φανηκαν δυσκολα...? Αυτό δεν το είχα προσέξει. Δηλαδή κάνουν guide ενώ δεν ξέρουν το class, για low rate κιόλας... Quote
magaki100-87 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Αυτό δεν το είχα προσέξει. Δηλαδή κάνουν guide ενώ δεν ξέρουν το class, για low rate κιόλας... Kάνουν guides για να τους διορθώσεις εσύ, ο έμπειρος. Quote
Fortuna Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Kάνουν guides για να τους διορθώσεις εσύ, ο έμπειρος. Λογικό μου ακούγεται αυτό που λες ! Quote
Maprex Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Protos odigos pou grafw ine irema .Ama mporite grapste oti nomizete oti xreiazete Το ειπε και ενας αλλος αυτο. Και τι σημαινει αυτο;;; Οτι θα πρεπει να ειμαστε καλοι μαζι σου;;; Υποτιθεται οτι αυτον τον παικτη τον ξερεις πολυ καλα, ξερεις να παιζεις τελεια με αυτον, αρα απο τη στιγμη που θες να κανεις εναν οδηγο σημαινει οτι μαθαινεις καποιον μερικα πραγματα. [ασχετα αν αυτο ειναι παιχνιδι η το πως να βαλεις μια βιδα]Εχεις κανει 100 λαθοι και λες απλα οτι ηταν ο πρωτος σου οδηγος;;; Ελεοες δηλαδη. Δεν ξερεις που δεν ξερεις που παν τα 4 απο Lineage [οχι οτι ειναι και τοσο σημαντικο για τη ζωη σου να ξερεις], τουλαχιστον μην λες και κανεις τετοια πραγματα. Quote
ĐarkSlayer Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 kai ksanakanw tin idia erotisi . afou dn exete idea apo l2 gt kanete guides? Quote
Recommended Posts