Jump to content

Question

Posted

Γεια σας παιδία θα είθελα την βοηθεία σας..Εδώ και πολύ καιρό εχω δει πολλά servers που έχουν ενα πολύ καλό και ωραίο Pack το οποίο τα NPC έχουν κόκκινα Tittles..Θα μπορούσε καποίος συμφώνα με αυτό το στοιχείο που σας έδωσα να μου πει ποιό Pack είναι αυτό?(αυτό το pack είχε και ο l2 Crew αν είχατε πέξει)

Χίλια συγγνώμη για το spam μου αλλά ψάχνω πάρα πολύ καιρό αυτό το pack..

P.S:Ποστάρω γιατί μένω Αμερική και μου είναι πολύ δύσκολο να επικοινωνίσω με κάποιον λόγο της μεγάλης διαφοράς της ώρας..

Ευχαριστώ!

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Καταρχάς είσαι σε λάθος section. Δεύτερον, αυτό που λες είναι απλή γλώσσα html, τίποτα το δύσκολο και δεν έχει σχέση με το αν το pack είναι καλό ή όχι. Απλά έχουν διαφορετικό χρώμα κάποια κέιμενα ή ακόμα και τα ονόματα των NPCs.

• 0
Posted

Συγγνώμη για αυτό Frank είμαι new στο forum και μπερδέυομαι λίγο μήπως έχετε κάποιο share με ένα καλό Pack h κάποιο Guide?(δεν ξέρω καθόλου από develop)

• 0
Posted

Frank Μπορείς ασπούμε να δώσεις το κώδικα Html που θέλει Px. για πορτοκαλί tittle?

έχω την ίδια απορία με το παιδί.

• 0
Posted

Γεια σας παιδία θα είθελα την βοηθεία σας..Εδώ και πολύ καιρό εχω δει πολλά servers που έχουν ενα πολύ καλό και ωραίο Pack το οποίο τα NPC έχουν κόκκινα Tittles..Θα μπορούσε καποίος συμφώνα με αυτό το στοιχείο που σας έδωσα να μου πει ποιό Pack είναι αυτό?(αυτό το pack είχε και ο l2 Crew αν είχατε πέξει)

Χίλια συγγνώμη για το spam μου αλλά ψάχνω πάρα πολύ καιρό αυτό το pack..

P.S:Ποστάρω γιατί μένω Αμερική και μου είναι πολύ δύσκολο να επικοινωνίσω με κάποιον λόγο της μεγάλης διαφοράς της ώρας..

Ευχαριστώ!

φίλε μάθε να κάνεις compile,και έτσι να φτιάξεις το δικό σου pack σίγα σίγα και να δουλέψεις πάνω σε αυτό.

το να σου δώσουμε κάποιο προκατσκευασμένο pack,δεν είναι τίποτα άσε που απαγορεύετε πια,οπότε μάθε να κάνεις compile,ξεκίνα με L2J

το καλύτερο project.

• 0
Posted

φίλε δεν έχω χρόνο να μάθω είμαι όλη μέρα στην δουλεία (τον server προλαβαίνω να τον φτιάξω πολύ γρήγορα αν έχω ένα έτοιμο pack)

• 0
Posted

φίλε δεν έχω χρόνο να μάθω είμαι όλη μέρα στην δουλεία (τον server προλαβαίνω να τον φτιάξω πολύ γρήγορα αν έχω ένα έτοιμο pack)

Ετοιμο pack εδω δεν θα βρεις γιατι απαγορευονται.Εκτος και εαν αγορασεις ενα.
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...