Megasus Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Doste mou kiales epiloges....pragmatika apo ton martio 2009 pou bgike o Final kai meta kati ligo egine me ton L2Excavate kai apo tote ta high rate servers exoun ginei ola BLAKEIES.....kai psaxnw mipws kai brw kanena IL server alla mataia....pragmatika doste mou ena server pou na min klaei o ka8e blakas gia ta nerfs pou ekane o admin kai na min xreiazetai na alazw chars ka8e bdomada epidi eklege enas blakas kai anagkastike enas GM na ton kanei nerf....Kai na min exei full dagger kai archer server....ta exxw dei ola... Quote
Tolaras17 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 L2G-Oldschool einai C4 .. exei pl donate alla oi perisoteroi donators einai NOOB kai etc me ligo farm 8a mporeis na tous ri3eis an fisika 3ereis na pezeis ... ;) Quote
Cta9hc Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 egw prosopika pezw ston l2 stars !! einai bebea low rate server x20 alla einai poli eukola ola dld apo craft kai etc einai eukola kai pisteuw einai kai para poli kalos gt einai ligotero apo 1 mina anixtos kai 3epernaei ta 2k atoma :) Quote
Cta9hc Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 survival γιατι μπορω :D wrios einai?kai an mporeic pec m ti client einai :) Quote
WeirdSituation Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 wrios einai?kai an mporeic pec m ti client einai :) ναι μια χαρα ειναι...1000+ online... Quote
Cta9hc Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 ναι μια χαρα ειναι...1000+ online... wraia euxaristw para poli tha mpw kai tha sou pw entiposeis :) kati allo entelos akiro epidi eimai new edw ta asterakia p einai katw apo to name sou pos ay3anontai?dld egw exw 1 pos tha ginoun parapano?:P Quote
Furiosus Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 wraia euxaristw para poli tha mpw kai tha sou pw entiposeis :) kati allo entelos akiro epidi eimai new edw ta asterakia p einai katw apo to name sou pos ay3anontai?dld egw exw 1 pos tha ginoun parapano?:P Αυξάνονται ανάλογα των δημοσιεύσεων. Για περισσότερες λεπτομέρειες. Click me! Quote
Cta9hc Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Αυξάνονται ανάλογα των δημοσιεύσεων. Για περισσότερες λεπτομέρειες. Click me! euxaristw para poli file mou :) Quote
⚡️Vergil Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 L2G-Oldschool einai C4 .. exei pl donate alla oi perisoteroi donators einai NOOB kai etc me ligo farm 8a mporeis na tous ri3eis an fisika 3ereis na pezeis ... ;) Πολύ corruption... έχω δεί photos με ατομα που κουβαλάνε 40k fire/90k water/70kwind/2k enria κ.λ.π.... Quote
Cta9hc Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Πολύ corruption... έχω δεί photos με ατομα που κουβαλάνε 40k fire/90k water/70kwind/2k enria κ.λ.π.... nai ontos kai egw to exw dei kai exw dokimasei na pexw apo enan filo mou pou epeze kai ton eixa brei ston l2 mafia kai mou eipe na mpw alla den mou aresei katholou :) Quote
syros Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 http://exclusive-network.eu/ <<<< gt apla ta spaei !!! einai 1+1(diladi kaneis ena sub kai stackarei me to main sou) alla gia to sub 8elei kapoia items ! http://l2.hopzone.net/lineage2/moreinfo/Exclusive-Network/83616.html <<<<<kai h selida apo to hopezone mpeite kai ama dn sas aresei bgite pantos emena me arese arketa polu !!!! *_* Quote
Recommended Posts