Αnima Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Θα παρακαλούσα να μη λογοκριθεί η παρακάτω δημοσίευση. Απευθύνεται σε εμένα και ζητώ να μην αποδοθεί καμία απολύτως κύρωση, όπως αποκλεισμό ή αφαίρεση μονάδων από το κάρμα του εν λόγω χρήστη. [c=12]Χρήστος ο Άμφικτιονικός[/c=1]| Summer Time says: eukleh [c=57]Βασίλειος ο Ευκλεής [/c] says: ω κίναιδε τι δ'εστι; [c=12]Χρήστος ο Άμφικτιονικός[/c=1]| Summer Time says: sigoura tha faw ban giauto p s eipa sto topic mou xaxax trava des Όπως βλέπετε δεν υπέστησα κανέναν εκβιασμό από τον κατηγορούμενο. Σας ευχαριστώ και καλή σας ημέρα.
Beastlike Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Θα παρακαλούσα να μη λογοκριθεί η παρακάτω δημοσίευση. Απευθύνεται σε εμένα και ζητώ να μην αποδοθεί καμία απολύτως κύρωση, όπως αποκλεισμό ή αφαίρεση μονάδων από το κάρμα του εν λόγω χρήστη. [c=12]Χρήστος ο Άμφικτιονικός[/c=1]| Summer Time says: eukleh [c=57]Βασίλειος ο Ευκλεής [/c] says: ω κίναιδε τι δ'εστι; [c=12]Χρήστος ο Άμφικτιονικός[/c=1]| Summer Time says: sigoura tha faw ban giauto p s eipa sto topic mou xaxax trava des Όπως βλέπετε δεν υπέστησα κανέναν εκβιασμό από τον κατηγορούμενο. Σας ευχαριστώ και καλή σας ημέρα. XAXAXAXAXA
Αnima Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 XAXAXAXAXA Προς τι το γέλιο; Δε διακρίνω κωμικά στοιχεία στα λεγόμενά μου.
Beastlike Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Προς τι το γέλιο; Δε διακρίνω κωμικά στοιχεία στα λεγόμενά μου. Δυστυχώς αγαπητέ Βασίλειε διακρίνω εγώ.
Αnima Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Δυστυχώς αγαπητέ Βασίλειε διακρίνω εγώ. Θα επιθυμούσα να μου υποδείξεις τα σημεία στα οποία αναφέρεσαι συνοδευόμενα από κάποιο σχόλιο, ώστε να κατανοήσω το λόγο για τον οποίο η δημοσίευσή μου προξενεί τόσο οξείες τάσεις προς αυθόρμητες ηχηρές εκφράσεις χαράς.
SeventhSky Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Θα επιθυμούσα να μου υποδείξεις τα σημεία στα οποία αναφέρεσαι συνοδευόμενα από κάποιο σχόλιο, ώστε να κατανοήσω το λόγο για τον οποίο η δημοσίευσή μου προξενεί τόσο οξείες τάσεις προς αυθόρμητες ηχηρές εκφράσεις χαράς. Συμφωνώ και ευχαριστώ για την υποστήριξη !
Blane Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Θα παρακαλούσα να μη λογοκριθεί η παρακάτω δημοσίευση. Απευθύνεται σε εμένα και ζητώ να μην αποδοθεί καμία απολύτως κύρωση, όπως αποκλεισμό ή αφαίρεση μονάδων από το κάρμα του εν λόγω χρήστη. [c=12]Χρήστος ο Άμφικτιονικός[/c=1]| Summer Time says: eukleh [c=57]Βασίλειος ο Ευκλεής [/c] says: ω κίναιδε τι δ'εστι; [c=12]Χρήστος ο Άμφικτιονικός[/c=1]| Summer Time says: sigoura tha faw ban giauto p s eipa sto topic mou xaxax trava des Όπως βλέπετε δεν υπέστησα κανέναν εκβιασμό από τον κατηγορούμενο. Σας ευχαριστώ και καλή σας ημέρα. Καλώς.
Recommended Posts