NexiM Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Μωρέ προσπαθούσε να κάνει τον σέρβερ global αλλά τα δεν ήξερε τα ports, μετά το πήρε απόφαση και έκατσε να ψάχνεται... oxi r testare to bug me to .away Quote
MixMasteR Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Φαντάσου ποσο καιρό θα καθόταν στο σπίτι .. Που κάλεσαν αστυνομία Quote
MiraDBZ Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 oxi r testare to bug me to .away Εσύ θα κόψεις τις μαλακίες; Μια σοβαρή συζήτηση δεν μπορεί να γίνει εδώ μέσα. Quote
Freyr Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Διαλυμένη οικογένεια.. Εμ αυτή μάλλον θα είναι η αιτία. Εγώ πάλι πιστεύω πώς και ο πατέρας ήταν εξαρτημένος αλλά δεν το έβγαλαν στην δημοσιότητα Quote
MiraDBZ Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Εγώ πάλι πιστεύω πώς και ο πατέρας ήταν εξαρτημένος αλλά δεν το έβγαλαν στην δημοσιότητα Ποιος ξέρει.. Quote
Furiosus Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Διαλυμένη οικογένεια.. Εμ αυτή μάλλον θα είναι η αιτία. Παύλο, άσε τον υπολογιστή τώρα και έλα στην κουζίνα αμέσως. -Μάμα Quote
Vkouk Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ventic. //care No, where did you see glasses ? :D //care too Quote
MiraDBZ Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Παύλο, άσε τον υπολογιστή τώρα και έλα στην κουζίνα αμέσως. -Μάμα Μόλις μου αποκάλυψες ότι είσαι Ιταλίδα; Άρα έχω ιταλικές ρίζες; Ε δεν βγαίνω ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Quote
Coyote™ Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ventic? Ναι, έβγαλαν στη δημοσιότητα την ιστορία του. Γιατί νομίζεις έλεγε πριν κάτι μήνες πως θα φύγει από το pc για κανα χρόνο και όλα αυτά, και τελικά μετά από 1 εβδομάδα επέστρεψε; Quote
MiraDBZ Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ναι, έβγαλαν στη δημοσιότητα την ιστορία του. Γιατί νομίζεις έλεγε πριν κάτι μήνες πως θα φύγει από το pc για κανα χρόνο και όλα αυτά, και τελικά μετά από 1 εβδομάδα επέστρεψε; Α ναι, που είχε πακετάρει το pc.. ;o Quote
MixMasteR Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Παύλο, άσε τον υπολογιστή τώρα και έλα στην κουζίνα αμέσως. -Μάμα Καλο. :) Παύλο, άσε τον υπολογιστή τώρα και έλα στην κουζίνα αμέσως. -Μάμα -Μαμά Έλα στην κουζίνα γρήγορα ! -Γιος Τι θες ρε μαμά τώρα ! -Μαμά Έλα που σου λέω ! -Γιος Άσε ρε μάνα τώρα κάνω pvp τώρα ! -Μαμά Ποπ τι ; -Γιος PvP ρε μάνα ! -Μάνα Καλά κανε το pvp σου και έλα να σου πω τώρα ! Μάλλον έτσι επικοινωνούσαν μέσα στο σπίτι Quote
Coyote™ Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Α ναι, που είχε πακετάρει το pc.. ;o Ναι. Ontopic: Σίγουρα θα υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα, γι'αυτό και θα προσπαθούσε να αποδράσει από την πραγματικότητα, αναζητώντας νέους φίλους σ'έναν εικονικό κόσμο. Quote
Recommended Posts